Това е вярно. Отношението е важно. Както и самото състояние на човека. Много хора са забелязали, че когато са нервни, разстроени и пр. компютъра им увисва и зацикля...при мен това важи на 100%. Моите уреди задължително трябва да бъдат погалени (може и само виртуално, а не физически) за да работят. Когато си купувам нов уред го погалвам и му заръчвам да не се разваля. Периодично трябва да поддържам отношението и си нямам никакви проблеми с тях. Но миналото лято бях в отпуск. Колегата ми се обади, че иска да ми включи компютъра и аз му дадох паролата. Компютърът ми явно силно се засегна, че съм го оставила в чужди ръци (сигурно не му е харесало докосването на чуждата енергия) и ...му изгоря захранването. А беше съвсем нов.
Сега, знам, че всичко това ви звучи налудничево и откачено, но...за мен това са реалности и дори не си правя труд да им търся обяснение или да ги подлагам на съмнение.
Зя астрологичните обяснения - де да знам...има нещо в астрологията, все повече се убеждавам...но не твърда със сигурност. За отношението обаче - нямам съмнение.
Мисля, прекалено усложняваш нещата. Просто обичай себе си, света около себе си, къщата, вещите си, също така не се съмнявай в тях.
Не става въпрос за някаква специална любов и галене, а по-скоро нещо по-неусетно и недоловимо. Например липса на страх, че може нещо да стане. Дори не го поставяш на въпрос.
Нещата не опират ни най-малко до уредите ти. Опират единствено и само до теб. Колко късмет ти се полага и защо. Има ли възли съзнанието ти, които ще дразнят реалността около теб (за да те накаже) или не.
С други думи това е нещо като управляване на късмета. Но трябва да си добра душа, за да те слушка