Автор Тема: Chemtrails & HAARP  (Прочетена 979492 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Princess_Deja

• Пишещ
  • Публикации: 581
Re: Chemtrails & HAARP
« Отговор #2040 -: Октомври 13, 2012, 12:28:17 pm »
защото, човекът сам си го е написал:

"една много добра мисъл на Марк Твен-По лесно е да заблудиш някой,отколкото да го убедиш,че се заблуждава." :lol:

Дори като ползват цитати, които не са разбрали е много забавно.
В случая ти имаш задачата да убедиш заблудените  :(
Още повече, че в скоро време няма да  се учудя, ако споделят с широката общественост, че освен на 112- това е уникално решение, да се звъни точно на този телефон- са сформирали наказателен отряд, но преди това научен екип от тях самите като експерти, който да разбие световното въздухоплаване. Друго решение е да се върнат дерижабълите  :lol:

И накрая "приятелски" съвет. Понеже се е включил поредния ... участник, който се предполага, че трябва да уТРЕПЕ рибата- имай предвид, че той не чете темите, защото няма време човека. И ще ти задава много въпроси, на които си отговорила вече. Така че, не му се връзвай- ще ти досади само... хубав слънчев ден, който се очертаваше мрачен...  :hi:
"These are the times that try man`s souls" Thomas Paine

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #2041 -: Октомври 13, 2012, 12:51:31 pm »
Нещо не се получи. Ето така трябва да изглежда:
Какво значи,вече е минало и защо да не си заслужават коментарите?
Не си заслужава коментарите защото са пълни глупости, написани като платени съобщение. За такива статии, господата - пръскачи  плащат яко, за да се държат наивниците в заблуждение, че това не е п.......я , а роса. Все едно да коментираме предаването на Босфор ТВ за ХС от онзи ден. Вече както писа Трепача, е време да си задаваме други въпроси. ХС съществуват вън и независимо от нашето съзнание.

Неактивен fry

• Пишещ
  • Публикации: 547
« Отговор #2042 -: Октомври 13, 2012, 14:16:56 pm »
  Глупост е това,което ти казваш за платените съобшения:) За вас ,всичко е платено за да дезинформира .Клиповете,филмите по темата,снимките,през конференциите,те са платените дезинформатори всяващи паника,страх и недоверие ,които водят до масова истерия защото това е целта!Цели се хаос,който вече е налице. Здравия разум отива по дяволите.....попаднах на разсъждения,че трябва да се направи революция за да се спре нещо което не съществува.Подбуждането на населението към насилие и отхвърляне на науката .Не сте ли се замисляли,че точно измислицата за кемтрейлс върви със пълна сила точно за това?

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
  • Публикации: 189
« Отговор #2043 -: Октомври 13, 2012, 14:34:11 pm »
Някой да ми обясни как да повярвам на този палячо,че виждаш ли лети самолет в една посока,след около час друг и оставя следа,която виждаш ли,ако духа източен вятър и след това се обърне и ето ти как стават кръстосани следите.И как да го взема насериозно това,първо че имам документирани снимки на това как два самолета летят един срещу друг и се преплитат следите им и второ,как една толкова дълга следа ще се обърне от вятъра да стане на решетка.Абе хора,вие нормални ли сте?
Който не вярва,да не вярва!Негов си избор.
Няма по добър роб,от този който си мисли,че е свободен!
След като говорим и за разоражаване,какво е това масово летене на бойни самолети във въздуха?
Ето за какво не намирам нужда да обсъждам тази статия,защото хептем за идиоти ни вземат някои хора,а ние с пълна сила искаме да им го докажем,че е така.Е аз не съм идиот и на никой не искам да му преча да се доказва,че е такъв!

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2044 -: Октомври 13, 2012, 14:42:00 pm »
Цитат
Самолетите летят във въздушни коридори. Това че не са ограничени коридорите с мантинела и полицаи на Църна Маца не значи че не съществуват. Та като мине самолет и остави следа, и да речем духа източен вятър след час като мине още един и остави и той следа, първата вече е издухана на изток. Минава трети самолет на пряко и ето ти решетка.

Това като го четете не ви ли избива на смях? :lol:

Неактивен bojinkata

• Доста Писал
  • Публикации: 1 126
« Отговор #2045 -: Октомври 13, 2012, 14:54:11 pm »
trepa4a, приятел не се хаби да спориш с човек, който си няма хал хабер от авиация и атмосфера. Фрайчето си пише глупости или по рождение или й е платено. Най-вероятно е първото, защото платените рано, рано се измъкнаха от темата,  оказали се в много слаба позиция. Иначе се забавлявам много с нейните апокрифи. Наистина са смешни. Темата има нужда и от такива шегички. За разтоварване. :D
                Мисля да обобщя всичко до сега в десетина реда, но ми трябва време. Вече има достатъчно материал, който дава основание за един цялостен анализ на престъплението ХС.  Маските падат. :hi:
« Последна редакция: Октомври 13, 2012, 14:58:06 pm от bojinkata »

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2046 -: Октомври 13, 2012, 14:55:25 pm »
Между другото,това е един много хубав сайт който обяснява почти всички въпроси http://contrailscience.com/contrail-simulations/   

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2047 -: Октомври 13, 2012, 14:57:42 pm »
Ако има хора които не вярват на тези след,че са с друга цел за която се говори,защо са тук и четат лъжи и изказвания на хора които за тях са параноици?Аз ако нещо не ми е интересно и знам,че е лъжа си подминавам.Нужно ли е на някой да тръгвам и да му обяснявам,че това е лъжа?Може да задам въпрос и толкова.Всеки си е прав за себе си.Но фактите според мен сами по себе си говорят и написах за това,но всеки вижда това което може в крайна сметка.

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2048 -: Октомври 13, 2012, 15:01:33 pm »
trepa4a, приятел не се хаби да спориш с човек, който си няма хал хабер от авиация и атмосфера. Фрайчето си пише глупости или по рождение или й е платено. Най-вероятно е първото, защото платените рано, рано се измъкнаха от темата,  оказали се в много слаба позиция.
                Мисля да обобщя всичко до сега в десетина реда, но ми трябва време. Вече има достатъчно материал, който дава основание за един цялостен анализ на престъплението ХС.  Маските падат. :hi:
    Дали аз или вие пишем глупости,то ще се разбере след време.Ако аз,съм била в грешка ще се извиня публично :) но до тогава има време :)

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2049 -: Октомври 13, 2012, 15:02:05 pm »
Аз нямам намерение да споря с никой,а и да е платен/а все ми е тая,нали и те дишат и ядат отровите които масово ги има около нас,така че бягане от смъртта няма.Кой по рано,кой по-късно всички отиваме на едно място.Е друг е въпроса,че както нищо не се ражда,така и нищо не умира,само се трансформира от една енергия в друга,но ме разбирате за какво става въпрос.На мен такива са ми забавни,защото малко са на принципа-Спори със себе си и винаги ще бъдеш прав!:)

Неактивен trepa4a

• Четящ
  • *
« Отговор #2050 -: Октомври 13, 2012, 15:05:31 pm »
Аз отсега в аванс ти приемам извиненията! ;)

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2051 -: Октомври 13, 2012, 15:06:51 pm »
Аз,не споря:) вие показвате факти,аз също......и таааакаааа до безкрай :)

Неактивен stufo

• Четящ
  • *
  • Публикации: 59
« Отговор #2052 -: Октомври 13, 2012, 15:44:27 pm »
Темата абсолютно се разми и загуби изначалния си смисъл!!! Защо обръщате внимание на реплики на провокатори, които спамят цялата тема??? Какво и на кого ще доказвате като им отговаряте?!?!?! Тук не се пишат и споделят рационални и действащи идеи, а само се констатира че "пръскат" и се отговаря и се обръща внимание на провокаторите-енергийни вампири в темата!!! Отврат!!!  ??? Имам още малко търпение и надежда темата да си дойде на място! Ако не стане, просто се махам оттук с ясното съзнание че е безмислено да губя времето си! А вие си отговаряйте и убеждавайте такива като fry и подобни на нея превъплъщения!!! И губете времето си в празни приказки с тях!  :(
Не искам да оставам в "нефтената цивилизация" като зомбиран енергиен донор за нискоастрални създания

Неактивен sieskey

• Четящ
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #2053 -: Октомври 13, 2012, 15:48:31 pm »
fry,ако ми кажеш,че това на клипа са обикновенни следи от самолет наистина ще съм спокоен.Не искам да се аргументираш,просто да кажет че тези облаци могат да се получат от следите които оставят самолетите.

Неактивен fry

• Пишещ
« Отговор #2054 -: Октомври 13, 2012, 15:53:06 pm »
fry,ако ми кажеш,че това на клипа са обикновенни следи от самолет наистина ще съм спокоен.Не искам да се аргументираш,просто да кажет че тези облаци могат да се получат от следите които оставят самолетите.
Да,това са нормални следи. На този клип се вижда ясно ,че преобладава облачност..тоест влажността е голяма и следите се задържат по-дълго.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27