fishbone, яко са шарили. Едва ли се притесняват от нашите наблюдения. Но действително над Пловдив, вече втори месец, с много малко изключения не се пръска.Мисля, че никой от "компетентните лица" в държавата не е наясно какво се случва. Но и да знаят са безгласни букви, кой ли ги пита. 
bojinka, ако тогава наистина са пръскали, то тогава наистина се бяха постарали.
Май цъкат рано сутрин в малките часове на денонощието и според прогнозите за времето ако ще вали примерно.
http://media.snimka.bg/9283/024820772-big.jpg
на последните две се вижда отчетливо бяла точка под дъгата а такива обекти съм забелязал че има в по-голямо количество над този район,което ме навежда на мисълта че това не е "нло" а си е чисто земен обект,който уж се вписва със облаците,но върши своята работа по програмата ХААРП.
Elen тя всъщност снимката е една и съща, като съм бързал съм я качил два пъти. Пък ми се струва, че имаше още

... една ще проверя.
Вечерта наблюдавахме и НЛО. Има и на него снимки, ама няква точка няма сми дая пускам, а това на горната снимка и аз се чудя какво е пак точка просто е през деня.
И да поясня на всички за всеки случай , че аз първо гледам и после снимам, а не обратно, както някои правят.. снимат по 1000 снимки после търсят точки и чертички.
И да.... тия дни - вчера и по миналия ден се появяват хим. следи, по често преди 10 ч. сутринта. И виж ти дават ще превалява в петък събота.