Автор Тема: Искате ли още? И да не искате. ТЕ ИДВАТ  (Прочетена 86567 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 424
Re:Искате ли още? И да не искате. ТЕ ИДВАТ
« Отговор #90 -: Декември 16, 2010, 01:18:25 am »
Ето и плеядианското обяснение от Шелдън Нийдъл - http://www.youtube.com/watch?v=LWJ_BccMHOY

Това са корабите на Галактическата Федерация на Светлината, които образуват пръстени около Земята.  ::)

ето и пълната статия: http://funfactory.spruz.com/forums/?page=post&id=C578B840-FC0D-40EC-A805-7FF6EF2B4E2B

Според Шелдън Нийдъл са се запътили към Земята 200 000 извънземни цивилизации с милиони кораби, като тяхната цел ще е да установят "Първи Контакт" с нас.  ;D

Неактивен teni

• Пишещ
  • Публикации: 717
« Отговор #91 -: Декември 16, 2010, 13:03:57 pm »
Образуват пръстен или сфера? Контакт с 200 000 цивилизации??????? Това вече е бъзик.

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #92 -: Декември 16, 2010, 14:08:13 pm »
Konstantin, това ми се вижда абсолютно не възможно. Просто няма как, 200 000 цивилизации да се поберат тук. Според мен, ще стане много пренаселено. Това е поредния алабализъм.
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 21:11:48 pm от Black Adder »
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен pandora

• Четящ
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #93 -: Декември 16, 2010, 14:21:27 pm »
<a href="http://www.youtube.com/v/KsFJ-CD1sPw?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/KsFJ-CD1sPw?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG</a>
« Последна редакция: Декември 16, 2010, 21:11:23 pm от Black Adder »

Неактивен teni

• Пишещ
« Отговор #94 -: Декември 16, 2010, 16:43:01 pm »
Доколкото разбирам, това е демонстрацията на НЛО-тата над НЮ Йорк, както бяха обещали. Подобен парад бяха правили и над Мексико  преди около година. Пак стотина. На мен сега ми се и привидяха някакви фигури. Пълно мълчание от страна на медиите, астрономи и НАСА. ::) ::) ::) ::) ::)

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
« Отговор #95 -: Декември 16, 2010, 18:57:58 pm »
Konstantin, това ми се вижда абсолютно не въжможно. Просто няма как, 200 000 цъвилизации да се поберат тук. Според мен, ще стане много пренаселено. Това е поредния алабализъм.

Ето и официалната информация свързана с Галактическата Федерация на Светлината -
http://www.paoweb.com/gfmember.htm

Цитат
The Galactic Federation of Light was founded over 4.5 million years ago to prevent inter-dimensional dark forces from dominating and exploiting this galaxy. At present, there are just over 200,000 member star nations, confederations or unions. Approximately 40% are humanoids and the rest are varied forms of sentient beings. Most members of the Galactic Federation are fully conscious beings.
To familiarize you with our space family, we will periodically present information about a Galactic Federation member species. We hope that this information will help you identify or validate any experiences you may have had with some of these beings. Our purpose is to foster goodwill and understanding of the star nations that are answering the call of Earth’s Spiritual Hierarchy to assist us in our ascension/transformation process.

Последователите на Галактическата Федерация на Светлината вярват, че тези обекти около Слънцето и Слънчевата система са тука за да на трансформирват, прочистват, лекуват, гонят гурещоломинати и тем подобни щуротии. В момента сме били под карантина, за която отговаряли тези кръгове от "милиони" космически кораби.
Според Шелдън Нийдъл при осъществяването на "първи контакт" ще участват 50 извънземни цивлизации. Това щели да бъда цивилизациите от които сме произлезли, като след това ще ни се представят и останалата зоологическа градина. Казвам "зоологическа градина", понеже Иетита, Чобаци, Алфове, Кентаври и какви ли не фантазии според Шелдън Нийдъл ще на приветвстват  ;D

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #96 -: Декември 16, 2010, 19:53:39 pm »
Според    Маг Селена въпросните 3 кораба са от  ескадрилата на Ащар
"Ащар" е междугалактическо формирование на Светлите сили на Космоса, изпълняващи мисията на Божествената Любов и патрулиращи в частта на Галактиката, наричана Счейр, по поръчение на Междугалактическия съвет, чиято власт произлиза от Духовната йерархия на вселенско ниво с върховен покровител Иисус Христос — Сананда.
Корабът-майка ШАРЕ е с размери 42х13х8 км и наподобява формата на калъф за очила. Има 12 основни етажа по 600 м с височина на стаите около 12 м. Екипажът е на служба на 3 смени по 8 часа.
Тук в кристалните компютри  се съхранява цялата история на планетата Земя и животите на всички земни хора.
 А ще кацнат ли през 2012? Скептик съм и не вярвам.

Неактивен teni

• Пишещ
« Отговор #97 -: Декември 16, 2010, 19:58:43 pm »
Наско, това се потвърждава и от други просветени. Ама чак и смени по 8 часа?

Неактивен ARRI

• Доста Писал
  • Публикации: 1 515
« Отговор #98 -: Декември 16, 2010, 22:41:38 pm »
Hacko, тези висши духовни йерархии от Ащар, много ми напомнят на ню ейдж  ;D. А всички знаем кой стои зад тази нова религия. То не бяха посветени, то не бяха просветени.........ама от мен да мине, ще продължавам да ги чакам тези неземните да кацнат ;D.......
ЖИВОТЪТ  НА   БОГОВЕТЕ   Е  СЛЯПАТА  ВЯРА  НА  ОНЕЗИ, КОИТО  ИМ  СЕ  КЛАНЯТ !Тери Пратчет

Неактивен marhs

• marh-s
  • Много Писал
  • Публикации: 2 369
« Отговор #99 -: Декември 16, 2010, 22:47:02 pm »
<a href="http://www.youtube.com/v/KsFJ-CD1sPw?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/v/KsFJ-CD1sPw?fs=1&amp;amp;hl=bg_BG</a>

pandora гледах видеото няколко пъти-4 на бр. На мен тези бели точки ми приличат на ята бели птици-патици, лебеди или други.В такъв клин летят някои прелетни птици.Даже се вижда как размахват криле.
А и армада от НЛО не би летяла в такава неправилна фигура, както и да си пресичат пътищата едно с друго, както се вижда често. :)

Неактивен Hacko

• Доста Писал
  • Публикации: 1 007
« Отговор #100 -: Декември 18, 2010, 17:28:13 pm »
Извънземни обезвреждат ядрени ракети
През 1967 година няколко неидентифицирани обекта, кръжали над силозите на въздушната база в Малстрьом, Монтана, в резултат на което ядрените ракети неочаквано излезли от строя.
Бившият летец от ВВС Робърт Салас е написал книга за инцидента в щата Монтана. "Базата е в безлюден район. Разбира се, точното й местоположение е законспирирано. Когато летящите чинии са кръжали над базата, бях под земята, в ракетните бункери. Не знаех какво се случва горе, когато ненадейно без каквато и да е наша намеса ракетите "Минитмен" една по една бяха деактивирани. Те просто по някакъв мистериозен начин бяха унищожени. Когато се обадих на моя командир над земята, той притеснен обясни, че над базата кръжи нажежен като огън обект с диаметър около 10 метра", разказва Салас.
Той е убеден, че феноменът НЛО не е въображаем, а реално съществуващ.   още инфо

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
« Отговор #101 -: Декември 18, 2010, 18:45:03 pm »
Не бъдете много сигурни, че точно "извънземни" деактивират ядрените ракети. ;)
Преди съм чел за тайни електромагнитни оръжия на САЩ, които са ги тествали над ядрените си ракети и електроцентрали. В същото време обаче тези проекти са толкова тайни, че не са съобщавали за тях на потърпевшите военни бази и електроцентрали.
Ако например се стигне до военен конфликт между Северна Корея или Иран и САЩ, ще видите как над първите две страни ще има наблюдения на "НЛО", което ще им деактивира веднага ядрените ракети.

Неактивен ети

• Четящ
  • *
  • Публикации: 152
« Отговор #102 -: Декември 19, 2010, 10:59:49 am »
http://-Цензурурано - Жълт сайт/2010/12/nlo-se-dvizhi-okolo-slantseto-ili-defektat-na-matritsata/

Неактивен Alf

• Четящ
  • *
  • Публикации: 77
« Отговор #103 -: Декември 19, 2010, 14:51:48 pm »
Ето и плеядианското обяснение от Шелдън Нийдъл - http://www.youtube.com/watch?v=LWJ_BccMHOY

Това са корабите на Галактическата Федерация на Светлината, които образуват пръстени около Земята.  ::)

ето и пълната статия: http://funfactory.spruz.com/forums/?page=post&id=C578B840-FC0D-40EC-A805-7FF6EF2B4E2B

Според Шелдън Нийдъл са се запътили към Земята 200 000 извънземни цивилизации с милиони кораби, като тяхната цел ще е да установят "Първи Контакт" с нас.  ;D

Подобно нещо можем да наблюдаваме на гърба на банкнотата от 10лв.Аз даже пуснах тема за Символите върху банкнотите и монетите в раздела за Икономическа конспирация , но сега тук мамерих отговор за въпроса относно какво може да значат тези символи ,изписани на гърба на банкнотата от 10лв.Явно наистина цялата истина е скрита в символите покрай нас,които всекидневно са пред очите ни !!!

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
« Отговор #104 -: Декември 21, 2010, 18:02:28 pm »
Ееех, жалко. Не били извънземните...

Гигантските НЛО всъщност са дефекти на снимки

Сензационната информация за извънземни „гигантски космически кораби“, които трябваше да се притекат на помощ на нашата планета точно за сакралната дата 21 декември 2012, нямат нищо общо с реалността. Техни източници са дефекти в снимките, съобщава за РИА Новости Владимир Сурдин, старши научен сътрудник на Държавния астрономически институт „Щернберг“.

„Това са петна на астрономическите фотографски плаки. Астрономите знаят много добре какво е това, а тези, които много не разбират, решиха да го определят като НЛО. Разни медии просто го раздухаха“, казва ученият.

Първи съобщения за „флотилия гигантски чуждопланетни кораби“, които се насочват към Земята, се появяват още през септември в един американски сайт за „народни новини“. На всички желаещи там се предлага да видят със собствените си очи тези „кораби“ на интерактивна карта на небето.
Но тези снимки, според Сурдин, са направени преди почти половин век. Той разказва, че в астрономическата практика всяка област от небето е фотографирана няколко пъти на пластини с различни фотоемулсии, чувствителни към различни области на спектъра. След това изображението е наслагвано и са получавани цветни снимки.

Според Сурдин всичките НЛО-та се намират само на една фотографска плака, освен това се виждат само в синия диапазон, а в „червената“ плака вече ги няма, което е допълнително свидетелство в полза на техния брак.

„Астрономите могат да се справят с подобни ефекти – като сравнят няколко поредни снимки, и ако това е замърсяване, то няма да се повтори на съседните кадри. А ако е на небето, естествено, ще го има“, казва Сурдин.

„Мисля, че любителите астрономи са ги открили (дефектите), а журналистите са решили да направят сензация от това“, казва в заключение ученият.

източник: http://www.dnes.bg/index/2010/12/21/eeeh-jalko-ne-bili-izvynzemnite.106891
« Последна редакция: Декември 21, 2010, 18:06:01 pm от Konstantin »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27