Автор Тема: Оръжие за сърдечни удари на ЦРУ  (Прочетена 2648 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен poimandres

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 3
Оръжие за сърдечни удари на ЦРУ
« -: Август 08, 2011, 11:58:20 am »
Може би това донякъде обяснява факта, че неудобните за системата хора често умират от "естествени причини" в най-удобния за това момент...

http://youtu.be/MBwh5zHpL90

Тайно оръжие на ЦРУ използвано за убийства, изстрелва малка отровна стрела причиняваща сърдечен удар, както е обяснено от свидетелските показания на конгресното изслушване в това видео.

Стрелата от това оръжие на ЦРУ може да проникне през дрехите и не оставя нищо, освен малка червена точица на кожата. При проникването на смъртоносната стрела, жертвата може да се почувства като ухапан от комар, но може и да не усети нищо. Отровната стрела се разлага напълно, след като навлезе в мишената.

След това смъртоносната отрова бързо навлиза в кръвообращението причинявайки сърдечен удар. Веднъж след като щетите са нанесени, отровата изчезва(се денатурира) бързо, така че при аутопсия е много малко вероятно да се разбере, че сърдечният удар е в резултат на нещо различно от естествени причини. Звучи като перфектното Джеймс Бонд оръжие, не е ли така? И всичко това е потвърдено в показания пред Конгреса.

Удивителната информация за това тайно оръжие на ЦРУ идва от изслушване пред американския сенат през 1975 относно подривните дейности на ЦРУ. Това оръжие е само едно от многото Джеймс Бонд-подобни разкрития на изслушванията пред църковния комитет, официално известен като the United States Senate Select Committee to Study Governmental Operations with Respect to Intelligence Activities.

Възможно ли е това или подобно тайно оръжие да е било използвано, например, при скорошната смърт на 52-годишният Марк Питман, репортер, който предсказа финансовата криза и изобличи злодеянията на Федералния резерв? Питман, чиято борба да постави федералния резерв на отворено разследване, доведе до това Блуумбърг Нюз да съдят централната банка и да спечелят, умря от сърдечен удар на 25-ти ноември.

Това видео е откъс от 45 минутен документален филм наречен "Тайните на ЦРУ" (Secrets of the CIA). В него, петима бивши агенти на ЦРУ описват как тяхната първоначална гордост и ентусиазъм да служат на тяхната нация са се е превърнали в терзание и угризения, когато са осъзнали, че те всъщност подкопават демокрацията и избиват невинни граждани, все в името на "националната сигурност".

Гореспоменатите свидетелски показания са от 1975 г., преди повече от 30 години. С последвалият напредък на технологическите възможности, само си представете какви тайни оръжия за убийства са разработени от тогава. Дори има данни, че е създадена технология, която може да причинява самоубийствени чувства в определен човек.

Неактивен bojinkata

  • Доста Писал
  • ****
  • Публикации: 1 134
Re:Оръжие за сърдечни удари на ЦРУ
« Отговор #1 -: Август 08, 2011, 19:05:33 pm »
В РБ от край време вместо тези скъпи стрелички ползват кафе. Ако не хване първия път, завтарят. Спомнете си оплакванията на Бриго Аспарухов, след като бе пил кафе при някой от премиерите. :drinks:

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27