Успоредно със заглавието "Сивите и генетичния им проблем" в ума ми застана и "Земляните и генетичния им проблем" Натрапчива мисъл някаква но в отговор и на двете ми изплува - мит.
Дали проблема е проблем или естествен и търсен резултат, бил той такъв след съзнателни или несъзнателни действия? Само някой от генетичната кухня евентуално може да каже и малко вероятно "сготвения" да има представа.
По този повод искам да споделя, че до сега не съм срещал каквито и да са научни изследвания или някакви материални свидетелства, показващи както проблем при "сивите" така и вмешателство в земния генетичен код. Мнения и думи - да, доказателства - не. Защото конспирацията е в ход.
Сивите, и други неземни, разправят били изключително технологично и умствено напреднали. Техничари и телепати от класа. Искали да ни заробят или превземат. Обаче видите ли се крият.
Защо?
Нима бихме могли да им се "опънем" в нещо?
Според разпространените "факти" - не. Изглежда само с това, че нашите тела са естествено оптимизирани за живот на тази планета - родната Земя.
Ако продължаваме обаче да се отнасяме така просташки с планетата и себеподобните си ако не измрем ще мутираме или ще се наложи да се генноМодифицираме. Но последното е равносилно да поставим край на расата си в този и вид.
Според мен оптималното решение е да опознаем сибе си. Ама истински, не "един ми каза, друг ми рече аз пък прочетох а друго видях". Ще се наложи всеки лично да положи усилие, да опознае своите наличности - знания, умения и потенциали.
Само с мислене не става. Само с чувство - също.
С Чувство, Умната и Съзнателно. (3в1 - очаквано добра комбинация.
)