Автор Тема: Една българка: Мъжете ни не стават за нищо  (Прочетена 32651 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #15 -: Март 01, 2010, 13:51:53 pm »
Макс, винаги има изключения.
Повечето Българи и Българки навремето са спазвали обичаите и традициите си. Малцина са криввали от тях. Няма смисъл да се дават други примери с "прегрешили".
Както отбелязах по-горе преди да гледам предаването, целта му е да се привнесат "морални ценности" в българската девойка.  След като гледах предаването по дебилизатора и погледнах под неговата повърхност, установих, че то даже представлява курс за сваляне на евреи. Всеки, който го е гледал и се позамисли ще установи, че е така.
Моралният урод назоваващ се "рая" си призна едно към едно, че обича да ходи в изсраел за да практикува сексуален туризъм. Сигура си пада по извратения секс, защото всеки запознат с "ценностите" на юдеите в тази насока знае, че е така. Извратеняци са!
Колкото и да го увърташе това деградирало момиче, ясно си личеше за нея ценни и в оснавата на всичко стоят парите. Обясненията й "защо българският мъж не става даже и за чеп за зеле" нямаха грам стойност и бяха комуфлаж.

А колкото до карбовски, че е манипулатор, манипулатор е! той отдавна го е доказал както се спомена по-горе в коментарите. Който гледа предаванията му винаги трябва да е с изострено внимание и да търси скритите му или явни манипулации.
Освен това му предаване, се сещам и за още две със същата цел.
Едното бе за имигрирали в Испания българи, другото за "българска проститутка" в Гърция. Тази проститутка, която той си я бе поръчал в Гърция и й бе спретнал скрита камера не бе българка, а циганка. Говедото обаче през цялото време коментираше извън кадрите от скритата камера "...българската проститутка това", "...българската проститутка онова". Не казвам, че няма простуиращи българки, но да ми представяш пропаднала миризлива циганка за такава не е правилно. Скритото послание към младите български девойки в това предаване бе, колко бързо и лесно се вадят добри пари, ако проституираш.
Български проститутки са ставали и ще стават такива като "рая" от предаването му. Такива, за които материалните "ценности" и парите спечелени с вдигнати крака са водещи в този живот. Повечето тук знаят от къде са внедрени тези "ценности". Предавания "ала карбовски" са едни от тях...

Внушението в предаването му за имигрантите българи бе с единствената цел забегналите от България да не си и помислят да се връщат, а тези, които се колебаят дали да забягват да го правят по-бързо и без да се замислят. Който го е гледал, и е погледнал "зад фасадата" знае за какво говоря.

Пропаднали екземпляри, продали се за "пет сребърника" са карбовски и рая!

Неактивен Polymorpher

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 212
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #16 -: Март 01, 2010, 19:55:23 pm »
Е чудо голямо.
От както съм се родил не съм видял някой да предава ОПИТ на някой по тези въпроси с контактите - било то на общи или интимни начала.

Тая суетня я наблюдавам още от соц филмите. Всички се дуят като пауни ама като им махнеш перата и са си кокошки с кокошките.

Най-жалката работа е като някой почне да хока противоположния пол.

Свикнаха всички от телевизора да се назовават "дами и господа" и си помислиха че те са дами и господа без дори да знаят значението на думите.

Това че повечето мъже са като цепеници си е така.
Ама то какво от това, такова потребление има.
90% от жените са научени от малки да си избират мъже по външен вид.
90% от мъжете са научени също да си избират жените по външен вид.

Мъжете били свине. Аз мъж да прави снушение са истинско си прасе не съм видял, за сметка на това жени в порно ленти по 3 часа задоволяващи цялата ферма мога да видя с едно отиване до видеотеката. Е тогава какъв е проблема като са свине били мъжете. Интелигентен мъж няма и да погледне жена дето е трябвало да преспи с половината свят за да разбере какво всъщност търси в мъжете. Уважение към жените? От къде... За едно екстази по дискотеките ги правят на пастет тия жени. Те пак си мислят че като гените им дават цици трябва да ги тачат мъжете като по филмите. За толкова години стана ясно че Българските жени са евтина стока. Мъжете са на същото ниво с жените. Колко са красивите жени чиято психология не е центрирана върху това колко са хубави.

Българскя родител не те учи на опит в човешките взаимоотношения а ти казва "С ТОЯ НЯМА ДА ОБЩУВАШ - С ОНЯ МОЖЕШ ДА ОБЩУВАШ. Ако пак те видя да излизаш на кафе с оня ще ти изкривя зурлата..." Нормално е това да се случва като единствената достъпна колтура по въпроса идва от телевизора. Колко родители говорят с децата си по интимни въпроси преди тия деца да са правили секс 100 пъти вече.

Подобното привлича подобно, ако имаш мъж мухльо значи си мухла сама ти.

Мъжете и жените са като храната. Може да е всякаква но сам си я тикаш в гърлото (:
Това са като ония малоумни съседки дето имам всяка дето купуват европейски домати имащи вкус на подметки и всеки път ги чувам да се възмущават "ама как може такива хубави домати да имат такъв вкус". Като не знаеш какво търсиш и как да си го избираш, и на най-големия пазар на света ще си купиш най-големия боклук.

Проблеми с противоположния пол имат само кретените.
Едно е да се събереш с някой друго е да си чешеш гениталите.
Ама това не се учи в чалготеките с евтина ракия.
The main thing you can accomplish by arguing with idiots is working up the nerve to strang

Max

 • Гост
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #17 -: Март 01, 2010, 20:08:51 pm »
След като гледах предаването по дебилизатора и погледнах под неговата повърхност, установих, че то даже представлява курс за сваляне на евреи.

Евреите нямат нужда да бъдат сваляни.Те са много навити на нашите момичета заради кроткия им нрав и мило държание. В сравнение с еврейките, българките са ангели.

Цитат
Според нея те /евреите/  имат по-богата обща култура, говорят на повече теми
;D ;D ;D


Цитат
Иска да живее на топло и мъжът й да се отнася с нея както трябва. Дори е научила иврит.

Рая живее в някакъв сън. Израил и евреите не са нейната мечта, тя ще го осъзнае като му дойде времето. Обикновени мъже, като всички останали.  Отвратителен климат, дискриминационни закони по отношение на гоите и дори към имигрантите, които са евреи, но не по Галаха.  Доживотно изплащане на ипотечни кредити. Недружелюбни междуличностни отношения. И най-вече нейният мечтан богат евреин не живее в Израил. Богатите евреи напускат това място.
О, забравих атентатите, но с това се свиква.


Max

 • Гост
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #18 -: Март 01, 2010, 20:51:18 pm »
Безкрайно ми е противно, когато хората биват оценявани по национален признак.
« Последна редакция: Март 01, 2010, 21:07:49 pm от Max »

Неактивен fishbone

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 166
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #19 -: Март 01, 2010, 20:59:59 pm »
    Незнам за българските мъже и колко са кротки българките, обаче вчера  за пореден път може би пети или шести, бях свидетел как една млада и сочна БГ майка вика на малкото, не почвече от 3-4 годишно дете: Ща смачкам! След това дърпайки го за яката като животно го засурна напред все едно чувал картофи от 20 кг. Само не падна дтето, след което заплака . Повярвайте ми много грозно ми стана. 

Неактивен Blue|_Star

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 639
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #20 -: Март 01, 2010, 21:26:27 pm »
Рая наполовина е българка,а другата половина каква и е?
И аз не можах да разбера защо мисли,че има само таксиджии български мъже?
Тя преспала с 30 човека и няма нито образование,нито кариера,обаче иска уважение и семейство?!По-скоро иска някой,дето да и плаща сметките,и всичко,и тя да се прави на хрисима овчица.Е,нема такива бунаци у България,право е момичето.
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен momo

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 184
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #21 -: Март 01, 2010, 21:33:16 pm »
Мисля, че предният пост напълно отразява мнението ми.

Неактивен sedere

 • (sedere)
 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 606
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #22 -: Март 01, 2010, 21:42:58 pm »
На мен пък името не ми звучи да е българско, но може и да се бъркам.
Преодолей робското подчинение и живей изцяло в настоящето.

Неактивен Zarathustra

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 49
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #23 -: Март 02, 2010, 09:45:12 am »
http://www.learn-hebrew-names.com/Show-Hebrew-Name-Raya_%28Raaya,_Ra%27ya%29-en358.htm

Очевидно Рая означава "съпруга", "скъпа" на иврит.

Колко е ОЧЕВАДНО, че една полу-еврейка отива в Израел да си търси евреин и използва случая, за да манипулира мнението на българките.

stiver

 • Гост
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #24 -: Март 02, 2010, 11:51:51 am »
Пълни глупости! Изобщо не се връзвайте на Карбовски. Общо взето българските мъже са си чудесни и като сексуални партньори, и като приятели, и като интелектуални събеседници. Ако им липсва нещо, това е само малко повече самочувствие.

Ясно е, че Рая е едно много просто момиче. А палячото Карбовски пак друса торбата с мишките за да не му прегризат кариерата на скандален писач.

Друга българка.

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #25 -: Март 02, 2010, 13:00:59 pm »

Пълни глупости! Изобщо не се връзвайте на Карбовски.


А бе ние не се вързваме. :)
Целта на занятието е да се вържат на "акъла" на рая други. Онези, които сега правят първи стъпки...

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 464
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #26 -: Март 02, 2010, 18:13:25 pm »
Дайте малко по-позитивно, какви са тия негативни последни постове.

Ей това е гадното, особено в бг. някой те дразни, по телевизията например, и после сам се дразниш. А на тоя някой изначално такава му е била целта. Да те подразни. И ти си се вързал.
Наистина това е провокация. В бг медиите са крайно антибългарски.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен sinedrion

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 29
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #27 -: Април 25, 2010, 19:27:58 pm »
Най-смешната статия, която съм чел.  ;D

Неактивен Blue|_Star

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 639
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #28 -: Април 25, 2010, 20:21:22 pm »
sinedrion,жалка е,не е смешна!   :nea:
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен Tina

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 696
Re:Една българка: Мъжете ни не стават за нищо
« Отговор #29 -: Април 26, 2010, 02:59:04 am »
Успокойте се малко, а българите в този форум - не се психирайте!

Има МНОГО материали в нета как нашите етнически групи са свързани, защото сме от най-старите племена на земята.

Казано е: "Евреина не се страхува от нищо - само от българите!" Някои наши историци твърдят, че ние сме по-стари, някой израелски, че те...

Но евреите са наистина много смели и много издържливо племе. ЦЯЛАТА тяхна история е свързана или с нашата сегашна България или с Велика България, отношенията и търговиите между нас са вървели хиляди години (* малка забележка, че аз приравнявам траки = българи)... Евреите са жадували и чакали с години за възможността да се преселят в България (както и Българи - в Израел). САМО НИЕ - БЪЛГАРИТЕ сме ги защитили през 2-та световна война (по роднинска линия или...?)

Аз лично имам много евреи приятели и много си ги уважавам. Честно да ви кажа, мисля си...ако забравим вековната вражда - ние - евреи и българи само можем да устоим на глобалните сили и да направим нещо!

Госпожицата под въпрос не бих нарекла Българка по никакъв начин. Тя по-скоро доказва, че в кръвта и тече по-скоро Еврейска кръв отколкото Българска, но това е резултат на хиляди години от уредени търговски и племенни бракове между нас и евреите. Жал ми е, че се отрича от нас, но я разбирам по генетична и историческа гледна точка. По същия начин (и да ви спра страстите), ще ви попитам: "Какво правят българките, женени за мюсюлмани в Арабския и Турския свят?" Не е ли това подттик на кръвта от времето на мюсюлманската империя, когато някоя тяхна баба не е била изнасилена от турчин у в техните вени всъщност тече турска кръв? Българския паспорт е само документ на хората живееще на нашата територия, но каква кръв тече във вените им?!


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27