Автор Тема: Чуканов, илюминатите и неонацистите  (Прочетена 4604 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен bai_lun

  • Четящ
  • *
  • Публикации: 143
Чуканов, илюминатите и неонацистите
« -: Август 07, 2011, 15:20:14 pm »
Кирил Чуканов. Представя се като свободен енергетик, но неговата  новоизмислена квантова механика се оказа чисто псевдонаучно съчинение.
Връзка на семейството му с Лукойл са налице.
Сергей Чуканов е автомобилен състезател на Лукойл и е финансиран от тази петролна компания.
Това е съмнителна връзка за свободен енергетик, но Кирил Чуканов не е истински свободен енергетик. Той очевидно разпространява измамни теории за свободната енергия с цел да заблуди изтинските свободни енергетици и да насочи търсенията им в погрешна посока. Задачата му е възложена от петролните компании, които му се отплащат за добре свършената работа.

Кирил Чуканов и илюминатите.
В поредното си псевдонаучно съчинение"Великото бедствие" Кирил Чуканов се прави на пророк. В неговите лъжепророчества правят впеатления следните моменти:
1) Исус Христос не е възкръснал и не е истинския Месия. Подобни твърдения са разпорстранени, но Чуканов не спира до тук. Той твърди, че ще се появи Месия от еврейски произход.
2)Ще бъде установен Нов световен ред - буквално това са думите му - Нов Световен Ред. В него няма да има пари и частна собсвеност, но няма да е комунизъм. Естествено че няма да е това е НСР на илюминатите, както са го планирали отдавна. Те ще управляват всичко и всичко щч бъде тяхна собственост.
3)Великото Бедствие ще унищожи човеството през 2068г. Дали това е поредната спекулация или пък е част от плана за съкръщаване на "излишното" население "Златния милиард" на комитета 300. Населението на земята ще остане сами 1 милиард.
Изтреблението ще бъде от глад, болести, войни и "огън". Чуканов ги заимства от Библията, но същото се предвижда и в плана за "Златния милиард". Дали просто не се опитва да прикрие и узакони планираното от някои тайни общества масово изтребление.

Чуканов и нацистите.
Сред неонацистите се разпространява мита, че Чуканов е въплъщение на германския бог Тор. Чувал съм нацисти да го твърдят сериозно и са убедени в това. ;D
Чуканов прави опити с кълбовидна мълния уж в опити да получи свободна енергия.
От България е. Валхала. Живял е дълго в Русия.
Още от от отдавна съществува мнението, че Асгард, крепостта на германските богове е някъде в Азия. Вярно че Източна Европа не е Азия, но западноевропейците не правят разлика. Ние сме Близкия Изток по техниите стандарти.
Очевидно някой старателно се е опитал да изгради легендата и да създаде "древногемански бог". Тор е най-могъщия в германската митология.
Като се вземат впредвид пророчествата на Чуканов става ясно, че някои илюминатски тайни общества се опитват да излъжат неонацистите и да ги накарат да приемат техния НСР, като ги убедят с думите на един германски бог. :drinks:
Успели са да убедят някои с неонацистки настроения като някои атакаджии и други.
Как е в чужбина не знам, но и там може да има наивници да са се вързали.

Възможна е и връзка с МОСАД. Чуканов се интересуваше например от проблемите между Израел и палестинците. МОСАД биха искали да обезвредят нацистите.
Като им пратят един германски бог да ги усмири?


Тук съм за да разговарям с философи, овце си имам!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27