Ето още една такава реклама http://www.vbox7.com/play:5cb50f595d, исках да покажа и една друга реклама но не намерих линк за нея, всъщност става въпрос за една реклама от известно време въртяща се по бтв пак май свързана с диабета, където в един ресторант сервитьора излива някаква течност върху главите на хората (щях да кажа пациенти
).
Привет,

…рекламата от линка ,които даваш според мен е по скоро идеализиран образ на човека които изпитва виталната сила на „вълшебните”витамини…….
И чак след това е прелъстителя ,така ги усещам нешата…но като се замисля моЖе да греша,все пак съм момченце…
Абе, изобщо мога да кажа че за да има сексуална провокация,си трябва и обект които да бъде провокиран.Всъщност сексуалния аспект минава май само през нашата система за интерпретиране ,която в повечето слуаи страда от същите недостатъци които откриваме.В твоя случаи ти си душичка ,аз откривам сексуални послания …..мани не е за пред хора ……

.
Относно рекламата с жълтата боя която сервитъор излива на главите на клиенти,тя е за хепатит…..много правилно си го казах реклама "ЗА" хепатит,това са реклами "НА" болести, и е толкова пошло че в желанието си да те обедът колко опасен е проблема,които ви показват,са готови на всичко подлите продажници.Само и само да повярваш, в собствения си страх.Нима болния не знае кое лекарство е наи ефективно,наЙ-малкото лекарят трябва………….Кво ви ги пиша тия неща то всеки ги знае.Същата реклама според мен индиректно засяга и ресторантъорския бизнес…..Етиката в рекламата е направо като продукт с бар код.
В тоя дух фаворита ми е оная простотия,дето мъж пада от масата пред малките си деца…….Мисля че беше реклама "на" инфаркт.
Допускам и най-жалките оправдания за тези нагли мотиви , примерно насилствена превенция

.... но 100 %не е това начина.
Не давам линкове щото които още гледа тв знае.