ултрафутуря
Браво за материала. По-горния ми коментар на онова което преди видях по тлвз К1 на БНТ е отразено на първата снимка, която даваш. Само че тя /снимката ти/ е след като самолета вече е влязъл в кулата. Аз гледах събитието от другата гледна точка, противоположна и на почти 180 градуса на настоящата снимка, как самолета непосредствено преди да влезе в кулата, тя се взриви и то не в точката, където щеше да попадне, а от другата страна на сградата, тази която се вижда на твоята снимка с голявото зарево на взрива. Интересното е, че не помня да съм виждал прехвърчане на ракета от самолета до кулата, може би поради това, че разтоянието между самолета и кулата беше между 10 и 25 метра. А може и да е имало ракета, която въобще не е била изтреляна.
На подобни постове напоследък адски много се кефя:)))
Я ми кажи, какво ще се случи с твойта къша, в частност прозорците и, ако на 30м примерно нда нея мине реактивен самолет? Сега ми кажи какво ще се случи, ако имаш газово котле примерно?
Ако можеш да ми отговориш правилно, можеш да си отговориш след това, защо кулата се взривява, преди да я удари самолета.
А белия дим, насред сивия, не знам точно какво доказва:))) Ултра?
Удареното крило на Пентагона не е било в ремонт в момента на удара. Ремонта е бил 1 година по-рано, когато са били поставени бронираните прозорци, които са спасили доста хора от касическа смърт със стъклени осколки. Дори самолета се забива на място, където може да нанесе най-малки щети. там където се забива има колона до колкона, и то така хубаво армирани, че си нямаш на идея. Разбивайки стената, самолета навлиза в едно хале, където има колони по 1 на всеки 4м2. Самите колни в началото, тези до стената са изцяло разбити от самолета, докато другите са само изкривени с нападал бетон, но останала армировка.
Кулите не срутват едновременно, а с 33 мин. разлика.
"За 11.09. никой не споменава разминавката на действителните размери с възможните разрушения на Пентагона, които биха се случили, ако там беше паднал истински Боинг.
Никой от вас не споменава и за четвъртия самолет, паднал последен. Някой да знае подробности за този инцидент? Някой да знае имало ли е хора в него, или е бил празен като другите? Някой да даде въобще някаква информация по случая? Май няма такава. А ако някой спомене, ще съм му благодарен. Според мен не случайно старателно се укрива инфо за последната авиокатастрофа."
Първо, виждам че не си запознат с конструкцията на пентагона, за да даваш оценки, какво би се случило, ако я удари Боинг. Усещам, че въобще не си запознат с 11/9, освен от конспиративната му гледна точка.
Второ, никой самолет не е бил празен, не го заявявай така категорично.
Трето, аз знам за случая - самолета е трябвало да удари Капитолия. Това се разбира впоследствие, при разпитите на Мохамед Али, който м/у другото, 4 месеца по-рано предупреждава ФБР, че се готви масиран удар с граждански самолети. Във въпросния самолет, който стремглаво е летял към Капитолия, част от пасажерите, 4 на брой доста едри момечта, нахлуват в пилотската кабина и се сбиват с терористие. Машината става неуправляема, и понеже е летяла ниско, след няколко мунити пада на земята. Единия от тях е бил в пряка връзка със жена си, дори и казва: Мила, тръгваме към пилотската кабина, не се притеснявай всичко ще е наред. Жената чува някви викове и нещо като бой спред нея, след което сигнала прекъсва.
Нещо друго да те интересува, по въпрос, който не си проучил отвсякъде?
Отново пример, как заради самата конспирация, ще измислим какво ли не. Дали не са ги насочвали с Хъбъл, а?
Хендъл