skamandar Да такъв е.И аз съм имал "посещения" на такива.Различил съм два вида:
1.Едните те ти изкарват акъла и те "карат" да се бориш.И така ти отнемат енергия,оприличават се на кошмари.
2.Гледат да не ги усетиш.И може да ти се представят като сън с познати хора и що годе приятен сън.Даже и може да те докарат до съгласие.А по често мълчанието за тях знак на съгласие.
Всеки е различен и си търси сам начина, но несъгласието помага да си защитиш личното пространство.Живи и здрави. 
П.П.Третия вид се характеризира с енергийно тяло.И ако се противиш може ида използват насилие(обездвижват те).Все едно някой те държи за ръцете.
Може да е било сън.
Навремето ми се е случваше да се събудя (уж) и да виждам някои промени из стаята (дори и същества). А после се оказва, че продължаваш да спиш.
Даже може да се събудиш 4-5 пъти подред, и все да се оказва, че всъщност още спиш ...
Но дали тия същности, които сънуваш не са всъщност реални, дори и това да е сън, това не знам.
А иначе вамприри и аз не вярвам да има.
Дори и да е имало някакви хора, дето да пият кръв, то със сигурност не са имали тия свръхестествени способности. Просто най-обикновени хора, дето към основната храна си добавят и малко кръвчица.
Даже най-вероятно е много полезно ... (чисто физически ...)
Аз лично не бих опитал, но факт е, че тези теми са табу.
Най-вероятно все пак се добавя малко по-голяма сила от кръвта, но в рамките на нормалното. Също както от някои други силни концентрирани храни.
А в Китай било специалитет да се ядат новородени бебета, или дори зародиши на абортирали в късни месеци.
За какво си говорим ... безбрежна е широтата на човешките съзнания ...
И после китайците били голяма работа ... дрън дрън. Малки душици са, 99% и повече.