В момента е малко трудно да не плащаш данъци,особено ако искаш да имаш някакъв бизнес,дори и малък.
Аз имам бизнес и не плащам, както казах по-горе от 3год.
Аз бях закъснял с внасянето на осигуровки с около месец и ми запорираха веднага банковата сметка.
Запорирват ти я, защото я имаш. Аз нямам банкова сметка. Даже не знам как се теглят пари от банкомат. Ако ми предоставят карта и ме оставят пред банкомат, ще го гледам като "голям камък"!
Не ползвам "услуги" на банкстерите!
Наложи ми се само един път преди около 5 год., за около 6 месеца да ползвам тяхна "услуга", защото продадох имот и сумата бе доста големичка, а купувача бе доста съмнителен... Скоро обаче реинвестирах и сметката бе закрита. Друг е въпроса, че май получих микроинфаркт в банковия клон, когато се наложи аз да купувам и превеждам в случая пари по друга сметка. Служителката и щукна да се изгаври с мен и пред купувача каза, че в сметката ми нема пари. Изчезнали са! Обля ме студена пот и накаква странна вълна премина през цялото ми тяло. После се усмихна и ми каза, че това е майтап. Ако бях реагирал след този "майтап" по един начин... сега нямаше да пиша тук, а да я лежа....
Защо не са ме барнали... за този период от време за неплащане на осигуровки, не мога да ти кажа!
Наскоро, както казах в друга тема купих имот в планината, но не съм се възползвал от "услугите" на престъпните банкстери. Сумата отново не бе малка, но предпочетох да не се предам на Страха от това да ме оберат и пораженчески да побложа дупе на МОШЕниците...
И двата престъпни клана- организираната престъпност и банкстерите се гушат под едно и също "майчино крило". Надявам се знаеш кое е?!
Представяш ли си тези, които ги тресе страха, спре да ги тресе и решат НАКУП да си изтеглят париците от алчните и ГАДни-МОШЕнически ръчички?!
Балона-"банкова система" така яко ще гръмне, защото реалните пари с в пъти по-малко от виртуалните, които раздават така щедро на баламурниците и ги заробват.
Еееех мечти. ;D
Ако някой ми каже начин ,безнаказано да не си плащам осигуровките ,ще съм много благодарен
Такъв начин по техните правила за сега незнам, но ако спре да ви тресе Страха и се събуди борбения ви Дух, може и да изплува отнякъде... ;D
Аз на Страха от наказание за неплашане на осигуровки, съм му дал команда "Свободно"...!