Автор Тема: Моите извънземни сънища  (Прочетена 5931 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен nana_cool

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 23
Моите извънземни сънища
« -: Юни 13, 2009, 02:09:27 am »
За себе си лично мисля, че е време да събера сънищата си в едно и да започна да умувам над тях. Бих желала да ги споделя с повече, може би заради надеждата че и някой друг сънува това което и аз. Може би малко по-различно, може би нещо съвсем различно..., но нещо което да ни служи за отходна точка.

От известно време си мисля, че искам да записвам някъде моите извънземни сънища, които на брой са далече повече от филмите на тази тематика, но имам и желанието да ги  споделям също и евентуално да намеря други хора с подобни,сходни такива.  Идеалният вариянт разбира се, би бил да сънувам едно и също с някой друг, но това вече е съвсем прекалено.

Всичко започна преди около година, когато без причина аз започнах да сънувам моите извънземни. В повечето случаи те бяха лошите за мен, от които трябваше да се страхувам. Не знайно защо при мен страха от тях все още липсва. Първият ми най-ясен сън може би е този, в който гледах себе си седнала в една не чак толкова голяма космическа лаборатория. Стола ми беше прилепен към колона, а пред мен на лабораторни маси, извънземни същества с човекоподобен вид извършваха експерименти. Исках да протестирам, да кажа нещо, да се защитя, но речта такава каквато я познавам липсваше. На краката ми беше дете. С отворен череп, а аз гледах...Ту това малко и безащитно дете, ту към масите с непознати за мен същества. Исках да викам, но нито дума можеше да излезе от мен. И сега след толкова време и размисли относно този сън си мисля, не - няма страх има само болка и подчинение, към някой, който ме превъзхожда по всички показатели. И боли...особено с това дете на краката ми, боли двойно повече.

Вчера си спомних за друг сън. Те идват, малка планета, която притежава особеното свойство да се придвижва на всякъде из космоса, идват на Земята за да ни завладеят. И са малко, не повече от 7 - 8 хиляди на брой. Цялата им цивилизация, но толкова по-напред от нас... Забележителното в този сън беше, че имах възможност да видя военната им стратегия. Събираха се на куп, захващайки себе си към друг член нацивилизацията покривайки всички уязвими точки. Не беше точно римски щит, защото се пазеха и от горе...с тела...При тях всичко беше синьо - сиво. Облеклото, мини планетата с която дойдоха, корабите с които слизаха до Земята, ореола...Някой ми каза, че синьото е цвета на войната...да - те бяха завоеватели и победители. В това нямах никакво съмнение. Само ги набюдавах и им се възхищавах. Почти перфектни.

Последната нощ дойдоха, но други и ни унищожаваха както и много други преди това. Искаха да ме спасят, но аз исках да остана и помогна. На кого и какво все още не знам. Знам само, че човешкото в мен живее и ще живее докато си давам сметка, че всяко нещо на тази малка и скромна планета Зема, зависи от мен и всички други около мен.

Моля, ако модератор сметне, че темата не е подходяща за форума или не е на правилното място, да я изтрие или премести където трябва. Благодаря!

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 463
Re:Моите извънземни сънища
« Отговор #1 -: Юни 13, 2009, 06:21:11 am »
А евентуално някаква аналогия в реалния живот възможна ли е?


Безпомощност, нищо не зависи от тебе, пионка си в цялата система, дете на краката и тн.

В сънищата е мисля нормално да не можеш да говориш или да викаш. При мен почти винаги е било така, в много случаи. Може би дяла от мозъка, отговарящ за говорния апарат спи, не знам.

Цитат
Знам само, че човешкото в мен живее и ще живее докато си давам сметка, че всяко нещо на тази малка и скромна планета Зема, зависи от мен и всички други около мен
А това е малко странно твърдение. Наистина ли си искала да кажеш точно това?
Може би нещата не зависят от нас лично, и е безмислено да се измъчваме по въпроса.
Хората не са чак толкова значими, и това не е страшно. Това не трябва да те притеснява.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Re:Моите извънземни сънища
« Отговор #2 -: Юни 13, 2009, 11:40:41 am »
Това е доста интересно, надявам се ако имаш и други подобни да ги споделиш в темата а и ако не си прочела това мисля че ще го намериш за много интересно  ;)

ИЗВЪНЗЕМНИ СПОМЕНИ И СЪНИЩА

Неактивен SiriusAngel

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 170
 • Преди да поискаш, помисли какво си дал.
Re:Моите извънземни сънища
« Отговор #3 -: Февруари 10, 2010, 15:35:23 pm »
Аз съм си правла 3 теста дали съм била одвличана или имам контакт с готините от други планети.
Оказва се от 100 % минавам положително с 80%, което е висок резултат.
Имала съм една напълна съзнателна среща с тях на астрално ниво разбира се и те дори не са с истинските си тела а като един вид енергийни силуети.Причината поради която ми се явяват таке е защото Тяхните вибраци са много високи и ние не сме способни да издържиме тяхната висока чистота.
Останали те пъти съм се озовавала на медицинска маса а до мен седиящото НЛО което току що преключи с подреждането на операционните прибори на малка маса от лявата ми страна на леглото. Тя буквално не очакваше да ме види събудена и не помалко от секунда се озавах в нашето измерение или обратно в моето тяло.
И много други неща които не мисе пишат в момента.
Това, което не може да ме убие, ще ме направи по-силен. Ницше  4. Самите Богове не могат да се пребор

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27