Автор Тема: Мястото на Хитлер в Световната Драма, режисирана от илюминатите  (Прочетена 29707 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен l_z

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 65
"Исус наистина се е родил в Назарет, но той е бил ариец, а не евреин", твърдят тогава учените. Хитлер редактирал дори 10-те Божи заповеди, увеличавайки ги на 12 и изключвайки от тях остарелите, според него, като "Не убивай" и "Не кради". Следни са били заповедите на Хитлер:

1. Уважавай своя фюрер и Бога.
2. Пази кръвта си чиста, а честта - праведна.
3. Бъди готов да се пожертваш в името на другите.
4. Пази своята собственост.
5. Довери се на Господа с цялото си сърце.
6. Съхрани своето наследство и се постарай да го умножиш.
7. Бъди кротък пред Бога.
8. Помни: чувствата не лъжат.
9. Твоят живот и твоето тяло са свещени.
10. Помагай и прощавай.
11. Почитай майка си и баща си. Бъди добър пример за децата си.
12. В живота са важни честността и преданността.

Откъсът е от http://www.bg-history.info/3735/Otkriha-Bibliiata-na-Hitler-s-negovite-12-zapovedi.html

Неактивен meander

 • Не е лесно да си мъж. Много се отказаха...
 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 407
 • Мухата влиза само в отворена уста.
Зигфрид Здравей.
Цитат
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА Е ЗАБРАНЕН ВЪВ ВСЯКО КЪТЧЕ НА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ
  Много правилен въпрос със много труден отговор.А отговора поставя много въпроси.
1.Забранен е защото основата е правилна-относителната чистота на нацията е пряко свързана с пътя който трябва да извърви един народ.Това че Хитлер е измамен и манипулиран е друг въпрос.Също много показателно е че две нации реват най-много.Евреи и цигани.И има защо.Циганите в момента не плащат данъци в европа-Защо?
Запазване относителната чистота е жизнено важна за една нация.В европа в момента е мазало.Представители на определени народи в някои държави сборно са над 50% от етническото население.Което води до израждане на етническото население а оттам да загиването му.
2.Защо комунизма не е забранен.Ми просто е -защото е другата страна на монетата.Номинала е капитализъм а герба е социализъм.А монетата от народа влиза в джоба на определен кръг хора.А тези хора сега искат да правят световно правителство.
3. Индикациите са че започва обратния процес.Т.е. народите започват да мислят за по-голяма етническа чистота на територията си.Което е правилно.Всеки народ носи отговорност и трябва да извърви пътя си за да се запази.Е някои нации не са съгласни и са готови на всичко да спрат процеса.
Така че с Хитлер са си измили ръцете определена група "хора",за да могат да унищожат голяма част от интелигенцията на определени народи.
Живи и здрави. :hi:
Мечтите ни помагат да не загубим посоката,а желанията ни помагат да загубим пътя.

Неактивен torino

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 44
ЗАЩО никой не ми отговори за евреите и Дубай???
За Дубай попринцип е много трудно (е не чак толкова) да вземеш виза,за да посетиш страната,а те наистина имат малко особено отношение към хората от тоя произход(еврей),но не знам защо е така

Неактивен Зигфрид

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 98
Док Марки просто заявява: "Илюминатите никога не прилагат нещо, направо върху широката рамка, преди, предварително да са го опитали на по-тясна подобна рамка."
Разбира се! Илюминатите планират да установят Новия Световен Ред глобално. Прави впечатление, че те биха искали отначало да извършат тест, първо върху по-малката рамка. За да могат да схванат нововъзникващите неизбежни проблеми и трудности, и после да ги отстранят. И едва тогава, когато се появи истинският Антихрист, когато той установи своята глобална икономика, тогава те биха знаели от опит, как тя би функционирала. Хитлеристката фашистка икономика всъщност работеше отлично. Диктатурата на Хитлер също работеше ефективно в управлението на Германия и покоряването на неговите врагове. Духовното му водачество като върховен свещеник на открита служба пред Сатана, също работеше точно. Хитлер омайваше милиони германци, като ги превръщаше във фанатични поддръжници на нацизма. И сега, след всичко това, Илюминатите използват натрупания от Хитлер опит. Сега те вече могат да разгърнат своята система на широка основа.
Източник: http://imadrugpat.org/illhitler.htm
Да започнем с това ,щом илюминати са стояли зад Хитлер ,защо той загуби войната!? А всички еврейски страни се изправиха да се борят срещу него.
1) СССР дали е еврейска страна ,еми Даааааааааа... тя е създадена от илюминати и се ръководи от евреи и масони и до днес.
2)Ингелизия еврейска държава ли е ,в Ингелизия и кралицата и цялото правителство начело с БОКЛУКА МАСОН чърчИл са масони и са ръководени от илюминати ,фамилията ротшилд освен,че ръководи ингелизия от над 200 години а и членове на еврейската фамилия са в английския парламент с титли от доста години.
3)USA , за тази еврейска държава има ли човек, който да се съмнява ,че е ръководена от илюминати ,надявам се ,че няма, парите на USA се печатат от частни ръце от  100 години,държавния резерв е в частни ръце, разбирай илюминати.
4)Кой финансира и организира френската революция ,да разбира се илюминати, те ръководят франция и до ден днешен а и по време на 2-рата световна война.
Мисля до тук да спра ,кой преследваше евреите ,кой забрани масонските ложи в Германия ,кой национализира собствеността на евреите,кой беше избрал остров мадагаскар за място където да изсели напълно европейските евреи, кой ,кой разбира се Националсоциалистите и каква стана тя Националсоциалистите били подкрепяни даже управлението им било "режисирано" от илюминати ,но видите ли всички еврейски страни (ръководени от илюминати) скочили на смертнЪй бой срещу ' ЛЮБИМЦИТЕ " на илюминати Националсоциалистите (които единствени избивали евреи и масони) и подкрепяните от (според вас БЕЗРЕЗЕРВНО И ИЗЦЯЛО от илюминати) "лоши" Нацисти загубили войната ,е как точно ще стане това. Умирам си да чета еврейска пропаганда на прикрити чифути ,като цитираната боза ,че Нацистите участвали в някакъв план режисиран от илюминати ! Само държа да ви кажа ,че от поне над 400 години всичко което илюминати са режисирали е УСПЯВАЛО ,те НЯМАТ ПРОВАЛ ,тоест излиза ,че майче илюминати са РЕЖИСИРАЛИ цялата 2-ра световна война единствено и само за да могат да ЗАТРИЯТ АРИЙСКАТА ИДЕОЛОГИЯ Националсоциализъм и да подарят голяма част от Европа на масоно-илюминатската ИДЕОЛОГИЯ - комунизма и те както ЗНАЕМ от Историята отново УСПЯХА !
"Не е лошо" да се чете еврейска ПРОПАГАНДА ,но е смешно тя да се разпространява и обявява за обективна,защото уж Нацистите са ПОДКРЕПЯНИ АБСОЛЮТНО и БЕЗРЕЗЕРВНО от илюминати а пък - ВРАГОВЕТЕ им ПЕЧЕЛЯТ войната !!!? ???
За неосведомените Баваря е КАТОЛИЧЕСКА ПРОВИНЦИЯ , повтарям КАТОЛИЧЕСКА провинция, 95% от Ръководството на NSDAP са КАТОЛИЦИ също и Хитлер е Католик
ще ви постна малко снимки на " сатаниста " Хитлер и други членове на ВИСШЕТО РЪКОВОДСТВО на НСДАП ,сами си отговорете тези хора сатанисти ли са или вярващи католици :

..
..


Има стотици такива снимки на Националсоциалисти,освен това МНОГО ВАЖНО НЕЩО което ,незнам защо се пропуска да се СПОМЕНЕ е ,че -  Националсоциалистите НЕ забраниха христянската религия ,както направиха комунистите РЪКОВОДЕНИ и НАПРАВЛЯВАНИ от илюминати !
« Последна редакция: Януари 27, 2010, 11:49:21 am от Зигфрид »
"Wir sind wieder da!"

Неактивен SMSI-H

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 199
Абе Зигфрид, ти не знаеш ли Хитлер чий син е? Ако нямаш вярната информация, значи нищо не знаеш!

И ако знаеше истинските събития, които са се случили в Антарктида непосредствено след втората световна война /дали хитлеристите и те не са били масони, създали собствени ложи/, друга песен щеше да пееш. Тези събития са описани от пряк потомък на СС, който пък потомък е имал пряк досег с един от най-приближените на Хитлер - и двамата почиват в Аржентина преди двадесетина години. Ако искаш ще ти пратя книгите по мейл. Надявам се, четеш на руски...

Не се бъзикам! Историята е лесно да се тълкува, както правиш ти, но дали все пак някъде не е записана истинската история, а? Тогава к`во прайм?

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740

Цитат на: Зигфрид
МНОГО ВАЖНО НЕЩО което ,незнам защо се пропуска да се СПОМЕНЕ е ,че -  Националсоциалистите НЕ забраниха христянската религия ,както направиха комунистите РЪКОВОДЕНИ и НАПРАВЛЯВАНИ от илюминати !

Как ще я забранят националсоциалистите, като това е основното средство с което си служел Антихриста.

Цитат на: Зигфрид
За неосведомените Баваря е КАТОЛИЧЕСКА ПРОВИНЦИЯ , повтарям КАТОЛИЧЕСКА провинция, 95% от Ръководството на NSDAP са КАТОЛИЦИ също и Хитлер е Католик
ще ви постна малко снимки на " сатаниста " Хитлер и други членове на ВИСШЕТО РЪКОВОДСТВО на НСДАП ,сами си отговорете тези хора сатанисти ли са или вярващи католици :

Благодаря за компетентната информация  :hi:... Той и Менгеле е бил католик.
А можеш ли да ми дадеш определение за понятието "католик" според идеолгията на нацистите,евреите и тази на християнството, също и на  "ариец" от гледна точка на католицизъм и юдейство.

Цитат на: Зигфрид
Само държа да ви кажа ,че от поне над 400 години всичко което илюминати са режисирали е УСПЯВАЛО ,те НЯМАТ ПРОВАЛ ,тоест излиза ,че майче илюминати са РЕЖИСИРАЛИ цялата 2-ра световна война единствено и само за да могат да ЗАТРИЯТ АРИЙСКАТА ИДЕОЛОГИЯ

Как да я затрият, като те самите са нейни създатели  ;D. Не виждаш ли, че се опитват и Христос да направят "Ариец".

Неактивен Зигфрид

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 98
Абе Зигфрид, ти не знаеш ли Хитлер чий син е? Ако нямаш вярната информация, значи нищо не знаеш!

И ако знаеше истинските събития, които са се случили в Антарктида непосредствено след втората световна война /дали хитлеристите и те не са били масони, създали собствени ложи/, друга песен щеше да пееш. Тези събития са описани от пряк потомък на СС, който пък потомък е имал пряк досег с един от най-приближените на Хитлер - и двамата почиват в Аржентина преди двадесетина години. Ако искаш ще ти пратя книгите по мейл. Надявам се, четеш на руски...

Не се бъзикам! Историята е лесно да се тълкува, както правиш ти, но дали все пак някъде не е записана истинската история, а? Тогава к`во прайм?

А защо ли официалното Германско NSDAP не е одобрило тази книга и дали тя не е спонсорирана от хора, които искат да дискредитират Хитлер, Нацистката партия и нейните ръководители. Абе хора,защо приемате всяка чифутска книжка издадена от недоказани хора за чиста монета и истина,ами нали ако в книгата беше написано и 20 % истина, всички еврейски организации по света щяха да скочат с вой до небесата,че книгата е Нацистка и веднага трябва да се забрани,тези неща наистина ли НЕ ви правят впечатление!?
Че Химлер е организирал Окултни Оредни е така, но тези Оредени нямат нищо общо с масонството,дали са добри или не,аз  не знам ,защото  (за разлика от теб,който под давлението не някаква си книга приема написаното в нея за 100процентова истина) не съм членувал в тях за да съм сигурен дали са лоши или добри,в момента в NSDAP няма Окултни ордени ,вЕрвай ми аз знам  това доста по - добре от теб!

PS За това да ми изпратиш някакъв текст на  руски. рускЪй бях задължен да уча в училище (така беше преди 10-ти 1989г),но oт Декември месец 1989г.нито искам да чета на руски, нито искам да се занимавам с нещо написано на този език.
Иначе ти благодаря .
« Последна редакция: Януари 28, 2010, 08:47:30 am от Зигфрид »
"Wir sind wieder da!"

Неактивен Гален

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 828
Хитлер щеше да се върти в гроба, ако разбереше това:"В пламенна реч пред Бундестага днес Перес отправи призив всички участници в Холокоста да бъдат изправени на съд. 86-годишният Нобелов лауреат за мир говори на иврит."От "сърцераздирателната" статия:"Израелският президент: Всички нацисти на съд"
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2732491

Пак там, ще видим двуличието на папата, който като младеж е участвал в организацията "Хитлер Юген":
"...папа Бенедикт XVI заклейми "нечуваната жестокост" в нацистките концлагери днес и призова подобни трагедии никога да не се повтарят".

Неактивен Зигфрид

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 98
Re:Мястото на Хитлер в Световната Драма, режи
« Отговор #38 -: Януари 28, 2010, 09:02:23 am »
За съжаление днешна Германия няма нищо общо с старата Германия от войната новите Германски политици вече се кланят на последователите на Бафомет от страната с шестолъчката.
Аз не знам,защо ли чифута перес не се е сетил да каже нещо за ПАЛЕСТИНСКИЯ ГЕНОЦИД, извършван от създаването на престъпната му държава до днес над Палестинците !?
По принцип холокоста е много добър бизнес за всички евреи,всичко построено в израел е с пари които Германия до преди няколко години им изплащаше,заради измисления холокост. Ето ви няколко статии на Юрген Граф ,срещу който има няколко опита за убийство от мосад:

http://www.google.bg/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ved=0CAcQFjAA&url=http%3A%2F%2Fjudassicpark.narod.ru%2Fgraf.htm&rct=j&q=%D1%8E%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD+%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84&ei=BjRhS9jVLo6G_AafiIiODA&usg=AFQjCNFwj9Dk7pwDvdvlTpAKNFu5n88Jlw

http://www.google.bg/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=2&ved=0CAoQFjAB&url=http%3A%2F%2Fder-stuermer.org%2Fgrafarticlesbg.htm&rct=j&q=%D1%8E%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD+%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84&ei=BjRhS9jVLo6G_AafiIiODA&usg=AFQjCNETdV4Ejs1QJL7q1Fv9xSVCZTwAVQ 

http://novred.narod.ru/David_Irving.html

http://judassicpark.narod.ru/home.htm
« Последна редакция: Януари 30, 2010, 09:21:41 am от Mirotvorec »
"Wir sind wieder da!"

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
През 1909 година Ленин и Хитлер са играли шах във Виена
http://www.extremecentrepoint.com/?p=5876#more-5876

Неактивен otnesen

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 648
През 1909 година Ленин и Хитлер са играли шах във Виена
http://www.extremecentrepoint.com/?p=5876#more-5876
през 1909 година и двамата са били сульовци, а не влиятелни хора. Кой пък ще седне да ги рисува как играят шах. Картината е фалшификат, направен след като и двамата вече са били реализирали влиянието си.

Неактивен insomnia1304

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 314
Историята на една голяма любов. Боливуд подготвя филм за Адолф Хитлер и Ева Браун
 ;)
Индийският вестник „New Delhi„ ни информира, че младият режисьор Ракеш Кумар (Rakesh Ranjan Kumar ) е решил да снима филм за любовта между Ева Браун и Фюрера.

Филмът е с работно заглавие „Dear Friend Hitler”. Ракеш Кумар претендира, че произведението му няма да бъде политически коректно защото иска да пресъздаде историята с голямо „И” такава каквато е:

„Моят филм ще покаже също любовта, която храни Хитлер към индийския народ и как той индиректно допринесе за нашата независимост.” – казва режисьорът в интервю пред индийската телевизия NDTV. ;)

Любовта на Хитлер към Индия обаче съвсем не е еднозначна. Наистина Фюрерът припознава два индийски символа – свастиката и понятието „Арийска раса”, но в същото време в края на 30те години съветва англичаните да ликвидират Махатма Ганди и по този начин да унищожат движението му за освобождение на Индия.


http://www.extremecentrepoint.com/?p=6478


Неактивен Peacekeeper

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 131
А твоят личен коментар е? :)

Неактивен blade

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 467
,защото уж Нацистите са ПОДКРЕПЯНИ АБСОЛЮТНО и БЕЗРЕЗЕРВНО от илюминати а пък - ВРАГОВЕТЕ им ПЕЧЕЛЯТ войната !!!? ???


Ти явно не разбираш,че нацистите не са били подкрепяни,а финансирани от Елита(илюминатите).Те финансират и антантата.Да си мислиш,че възхода на Германия след ПСВ е бил благодарение на гениални ходове на Хитлер ? Не Германия биват отпускани заеми от банките на Родшилдови и т.н..

Цитат
Има стотици такива снимки на Националсоциалисти,освен това МНОГО ВАЖНО НЕЩО което ,незнам защо се пропуска да се СПОМЕНЕ е ,че -  Националсоциалистите НЕ забраниха христянската религия ,както направиха комунистите РЪКОВОДЕНИ и НАПРАВЛЯВАНИ от илюминати !

Какво от отва ? Ти да не мислиш,че християнството не е част от цялата "картинка" ? Напротив "Ватикана" е също дърпа конците на някои действие.Ако си чувал за "Империята на трите града" (Лондонското Сити,Вашингтон Окръг Колумбия и ВАтикана ) ще знаеш за какво става дума.

Цитат
в съветския съюз сталин не изби ли МИЛИОНИ ЕВРЕИ - ИЗБИ,
НИкакви евреи не е избивал.Той самия е евреин.

Цитат
Това ,че се опитвам да се противопоставя и ОБОРЯ еврейските Антитеории за националсоциализма

Всеки обществен строй бил той националсоциализмъм,ДЕМОкрация,фашизъм,комизъм,монархия и др. имат едни и същи подстрекатели и са финансирани от банковите картели.Всеки обществен строй има една и съща цел и тя е контрол и показване на изконните човешки права с които е роден човека.

Явно мразиш евреите и ги обвиняваш за всичко.Естествено има резон да се обвиняват евреите,но обикновенния евреин няма нищо общо с тея дето дърпат конците.Mанипулация не е на всички евреи,а на една клика,състояща се от няколко клана или рода.Факт е,че много от Елита които дърпат конците имат евреийски корени,но не всичко се върти около тях.Тези нямат свой народ и не се чувстват като част от народа.Те искат само едно контрол.
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен NEMESIS

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 6
 • Истината е някъде там!
Няма какво да допълня мисля че Зигфрид се изрази напълно правилно !!!
Глупаво е да смятате врагът на ционитите за тяхна пионка,това е напълно безсмислено.
Виж страна като СССР ,съгласен но не и нацистка германия,даже може и да греша но във един форум четох че ционитите насъскали СССР срещу Хитлер под лозунга че ще получат власт...........и така и направили съветският съюз получава ГДР ,но за колко дълго е въпросът ???? Евреите измамиха Сталин и СССР така както във момента мамят САЩ за 11 септември и още много др. и накрая ще ги прецакат !!!
Разберете ме светът е управляван от ЕВРЕЙ те са навсякъде и като Зигфрид се изрази те не губят.
Замислете се.......Христос умря (за мен той е чифут и никой не може да ме обеди в обратното),изградиха цяла религия !!!
6 000 000 "умряха" (за мен холокоста е супер измислица,най много да са умряли 10-ина хиляди и то заради работа,старост и т.н. ,но никога не са умъртвявани с газ) спечелиха си ЦЯЛА страна+измислено флагче+множество репарации+световно умилкване и съжаление !!
ИЗВОДА: Не мразете евреите,не ги "плюйте" и наказвайте защото те искат точно това от вас,те искат да страдат,те искат да бъдат измъчвани даже да умират (по National Geographic гледах филм за възникване на християнството и там даваха как фанатични еврейски поклонници са се самоубивали или са предизвиквали римски войници да ги рзпват и убиват само и само да станат мъченици ,и всичко това за УСПЕХА НА ТЯХНАТА ГЛАВНА ЦЕЛ) те  са енергийни "вампири" които черпят сила от омразата си към тях !!!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27