. . .
Съвсем лесни бонбонки си правя като разделя една фурма на две и вътре сложа орехова ядка. 
(Фурми купувам натурални, ирански, в едни зелени кутии.За мен тези са най- добрите.)
Няма какво да се лъжем: в плен сме на много стари и вредни навици, с които трябва да се води сурова борба. Всеки има по някой такъв. Освобождаването от още едно нещо, което ни управлява е крачка напред! 
Мога да предложа по евтин местен заместител, есенно време когато са по-ниски цените може да се купува грозде вишни и смокини, които да се сушат. На мен фурмите са ми даже прекалено сладки. Получените стафиди в последствие ако се натопях във вино може да се получи много по-добър заместител на популярната "пияна вишна", а смесени с топло мляко ако се намира качественно разбира се се получава чудесно мюсли
Чукали си едни главите в стената, само че боляло.
Решили да правят каски, за намаляне на последствията.
Решили да правят хапчета, за подтискане на последствията.
Решили да предприемат стратегия на чукане, за омекотяване на последствията.
Решили да си сложат фенерчета, за ефикасно изпълнение на стратегията.
Решили да създадат комисия по контрол на методологията - за да подсигурят ефикасността на стратегията.
Решили да подобрят всичко до сега, с нови технологии и нова наука.
Възникнали разногласия на концептулно ниво и се разделили на лагери.
Решили да се възползват от това и да създадат конкуренцията и да стимулират омекотяването на последствията.
Появили се единици, които да елиминират най-успешните чукачи, за да не излиза на яве техния по-успешен вариант на чукане на главата в стената.
Появили се други единици, дето да се борят със заблудата в името на истината и по-добрите начини.
И всички си чукали главите в стената, а един друг седял отстрани та ги гледал...