Автор Тема: Космосът на душата  (Прочетена 16422 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #15 -: Август 10, 2009, 19:28:25 pm »
ЗНАЧЕНИЕТО НА БИТИЕТО


ПЪРВИ ДЕН


"В началото Бог сътвори небето и земята. А земята беше безвидна и пуста; тъмнина се разстилаше над бездната, и Дух Божий се носеше над водата. Рече Бог: да бъде светлина. И биде светлина. Видя Бог, че светлината е добро нещо, и отдели Бог светлината от тъмнината. Светлината Бог нарече ден, а тъмнината - нощ. Биде вечер, биде утро - ден един."

Едно - това е числото на Първосъздателя. То е началото, импулсът, основната вибрация. Във всичките ви древни писания, йероглихи и свещени ритуали на туземните народи двуизмерното представяне на Вселената се появява последователно като кръг, чиято "граница" е равноотдалечена от централната точка - основното съзнание, от което същият този кръг или Вселена са били създадени или определени. От трансцеденталните мандали на източните религии, индианците и др. туземни народи до стерилната механика на компаса, централната точка е онзи необходим първи опит за това, което може да се определи като периферия. Тя е семето на разширяващото се познание. Божествената глава на греещата светлина.

Помислете над специфичните елементи на скритото или заложено значение в този пасаж, 1-ят ден на Битието, които изобразяват вибрационните качества на квантовата физика, броят и формата:

"В началото Бог съгвори небето и земята. А земята беше безвидна и пуста; тъмнина се разстилаше над бездната."

Разбираме, че Бог (съзнанието) създава и прониква във всички неща, включително и в "мрака", от който винаги са ви учили да се страхувате и отричате.

"И Дух Божий се носеше над водата."

Съзнанието, създателят на всяка действителност, е изобраззено носещо се над водата - изражение на енергията, която в океаните се вижда главно на повърхността. Следователно се разбира, че мисълта, еманацията на съзнанието, се носи на вълни и това е отпратка към квантовата теория за вибрационната механика.

"И рече Бог: да бъде светлина. И биде светлина. Видя Бог, че светлината е добро нещо, и отдели Бог светлината от тъмнината. Светлината бог нарече ден, а тъмнината - нощ."

С тези  фрази се въвеждат звуковите и светлинните вълни. Тъй като са "произнесени" от Бог, също са еманации на съзнанието. Следователно звуковите и светлинните вълни са проекции на съзнанието... градивният двигател на всичко, което съставлява Вселената.


ВТОРИ ДЕН


Чрез графичните елементи на кръга виждате как Бог може да се изобрази като съзнание, излъчвано от центъра навън. И ако Бог винаги се е възприемал от религията ви и Тайната Мъдрост като "мъж", това се дължи на факта, че подобна насочена навън сила на движение е активен, ян-процес. Внимавайте да не обърквате тези енергии с разделението на родовете, защото мъжкото и женското са пълни архетипи на всичко съществуващо. Добре е да постигнете мир в тази постоянна война на половете, която е белязала опита ви като човешки същества още от времето на засяването ви. Никъде в Тайната мъдрост не е отбелязано, че "мъжкото" превъзхожда "женското", което се появява при разделянето на Бог или Първосъзнанието на две.

"И рече Бог: да има твърд посред водата, и тя да дели вода от вода. И създаде Бог твърдта, и отдели водата, що беше под твърдта, от водата над твърдтта. Тъй и стана.
Биде вечер, биде утро - ден втори!"

Вторият ден на Битието описва разцепването на цялото, разделянето на Всичко-Което-Е на две равни части; съзнание, разделено на допълнителни аспекти. От момента на разцепването, разделянето на цялото, противоположните полюси се стремят да се съберат отново и да се върнат към Единното, и това е динамичното напрежение, характерно за всяка материална действителност. Тук ви се представя отражението, огледалото и разделението. Чрез делението, основната градивна сила на всичко съществуващо, съзнанието създава полярността: привличането и отблъскването - съществени за проявлението. То бележи електромагнитната динамика; символът на полярността мъжко-женско.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #16 -: Август 10, 2009, 19:29:36 pm »
ТРЕТИ ДЕН


"И рече Бог: да се събере водата, що е под небето, на едно място, и да се яви суша. Тъй и стана. Сушата Бог нарече земя, а събраните води - морета. И видя Бог, че това е добро.
Биде вечер, биде утро - ден трети."

3-ят ден от Битието донася разгръщането на третия елемент - "сушата", така че сега аспектите на съществуването са "небето", "водите" и "сушата". Познавате тази конфигурация в геометричния й символ триъгълника, който е основата на Евклидовата геометрия - защото едва след появата на трите елемента възприемате геометричната фигура в тази математическа система. съставено от небе, вода и земя, числото 3 присъства във всичките ви духовни учения като основната единица - Светата Троица. Тройката е бащата, майката и детето; сперматозоидът, яйцеклетката и ебрионът: най-забележителният израз на съединителните сили на житейския опит. Нещо повече, тя  е аспектът, който възниква от полярността и освен това се стреми да възстанови разделеното цяло.

Помислете над повторението на Троицата в религията, изобразителното изкуство и науките за човешко поведение; и въздействието на това динамично взаимоотношение. като изучавате фигурите в модела, "състава", можете да свържете смисъл на третия ден с архетипния триъгълник.

Щом схванете взаимосвързаността на тези вибрации, привличането на електричеството (активното съзнание) към неговия полюсен аспект - магнетизма (позсъзнателната възприемчивост), ще добиете пълна представа за езотерично значение на Троицата - динамиката на взаимодействащите сили и съзидателната експлозия на техния съюз. "Сушата" символизира изкристализирането на това взаимодействие в материя: това е вид появяване... новият живот.


ЧЕТВЪРТИ ДЕН


"И рече Бог: да бъдат светила на небесната твърд, да отделят ден от нощ и да бъдат знакове и за времена, и за дни, и за години; да бъдат те светила на небесната твърд, за да светят на земята. тъй и стана. И създаде Бог двете големи светила: по-голямото светило да управлява нощта, създаде и звездите; и ги постави Бог на небесната твърд, за да светят на земята, да управляват деня и нощта и да отделят светлината от тъмнината. И видя Бог, че това е добро.
Биде вечер, биде утро - дев четвърти."

4-ят ден от мита за Битието предоставя богатство от информация за цикличния характер на живота във физическата реалност, изобразена чрез раждането на нова форма: сушата. Този текст е богат  по значение, като се има впредвид колко е важна вибрацията на числото 4 за всяка езотерична мъдрост и за собствения ви опит като физически същества на Земята.

Цикличният характер на живота на Земята се определя от взаимозависимостта между Слънцето и Луната, описани в пасажа като "две големи светила". Слънцето, по-голямото светило, се превръща в централната точка, около която се върти Земята, Луната, по-малкото светило, обикаля около Земята и отбелязва още една вселена. Ако последваме по-раншния модер на точката и кръга - Бог и Вселената, можем да заключим, че Слънцето става божество на Земята. Луната, която се върти около Земята, отбелязва още една вселена и нейното божествое Гея - Богинята. Това става навсякъде в небесата, както се отразява и от податомните частицина съществото ви във всяка клетка и в цялото ви тяло.

Текстът описва отбелязването на слънчевата и лунната светлина, които владеят деня и нощта и които, в съчетание, бележат времевата рамка на един ден - пълното завъртане на Земята около оста й. Четирите сезона бележат пълното завъртане на земята около Слънцето: цикличната мярка за една календарна година.

Числото 4 добавя обем в математическата фигура, внася в Евклидовата геометрия елемента дълбочина. От простиа двуизмерен триъгълник сега можете да построите 3-измерната фигура на 4-стенника, признат от вашата наука за основната структура, върху която се изграждат атомите, молекулите и другите форми на живот.

4 са елементите (въздух-огън-вода-земя) на Земята; 4 са посоките (на хоризонталната равнина); 4 сезона бележат завъртането ви около Слънцето и има 4 лунни фази. Навсякъде устойчивостта и редът на вибрацията на числоот 4 отразяват самия характер на физ. живот на вашата планета и изначалните енергии, които съставляват материята. Така чрез разказа за "двете светила" (Слънцето и Луната), 4-ят ден на Битието разкрива силите зад цикличния характер на живота, ритмите на Гея, моделите на раждане и регенерация като аспекти на Слънцето и Луната - физически въплъщения като аспекти на Слънцето и Луната - физ. въплъщения на изначалното подразделение на Божието съзнание.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #17 -: Август 10, 2009, 19:30:51 pm »
ПЕТИ ДЕН


ПЕТИЯТ ДЕН


"И рече Бог: да произведе водата влечуги, живи души; и птици да полетят над земята по небесната твърд. И сътвори бог големи риби и всякакъв вид животни-влечуги, които произведе водата, според рода им, и всякакви пернати птици според рода им. И видя Бог, че това е добро. След това Бог ги благослови и рече: плодете се и множете се и пълнете водите в моретата, и птиците да се множат на земята.
Биде вечер, биде утро - ден пети."

5, нумерологичният символ на пентагона и неговата вътрешна пентаграма (звездата с 5 лъча) е преобладаваща геометрична фигура, която може да се открие във всички живи същества, проявена в телята на повечето животни и в човешката фигура. Представлява жизнената сила, възстановителната способност на съзнанието, вдъхващо живот в елементите, които съставят живите неща. Разказват ви как съзнанието, основният двигател, активира елементите, за да създаде живот. Отново гласът на Бог (съзнателната воля) задейства процеса.


ШЕСТИ ДЕН


"След това рече Бог: да сътворим човек по Наш образ, по Наше подобие; и да господарува над морските риби, и над небесните птици, и над добитъка, и над цялата земя, и над всички гадини, които пълзят по земята. И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори; мъж и жена ги сътвори. И благослови ги Бог, като им рече: плодете се и множете се, пълнете земята и обладавайте я и господарувайте над морските риби, над небесните птици и над всякакви животни, които пълзят по тревата. И рече Бог: ето, давам ви всякаква трева, що дава семе, каквато има по цялата земя, и всякакво дърво, чийто плод е дървесен и дава семе - това ще ви бъде за храна; а на всички земни зверове, на всички небесни птици и на всяка гадина, която пълзи по земята и има жива душа, дадох за храна всичкия злак тревист. Тъй и стана. И видя Бог всичко, що създаде, и ето, беше твърде добро. Биде вечер, биде утро - ден шести. Така бидоха създадени свършени небето и земята и цялото им войнство."

Толкова много ключове към Мъдростта има тук, в разказа за 6-я ден от Битието, че може да му се посвети цяла книга. В опит да извадим най-ярките нишки, ви предлагаме да поразсъждаваме над началната фраза:

"И рече Бог: да сътворим човек по Наш образ, по Наше подобие; и да господарува над морските риби, и над небесните птици, и над добитъка, и над цялата земя, и над всички гадини, които пълзят по земята."

Не ви ли се струва странно, че никой никога не се е замислял над противоречивото използване на езика в това Божие изявление, където той нарича себе си "нас", а човека "тях"? според нас изп олзването на местоименията за множественото число във всички случаи са кодирани лингвистични символи, които целят да подбудят разбирането ви, че всяко съзнание е мисловна вълна, която прекосява цялото - и че цялото, Всичко-което-Е, се усеща като безкрайно море от безкрайни вибрации и честоти.

Дълго сте вярвали в божествения отец в човешка форма, тъй като панятието "по наш образ" е било неправилно тълкувано от първия прочит на свещените тесктове. В много култури и от незапомнени времена, адептите на Тайната Мъдрост са ви учили на значението на аксиомата: "Каквото горе, това и долу; каквото долу, това и горе.", която се изобразява символично в 6-лъчната звезда. Показахме ви Бог като изначално съзнание, което се излъчва от центъра; ще наричаме тази концепция"макрокосмос". Твърдим, че микрокосмосът, онази искра светлина, която е вашият център, също излъчва из цялото ви същество, което е също толкова вселена, колкото и макрокосмическото цяло - това отражение се има предвид като съществувание "по Божи образ" в думите от текста.

"И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори; мъж и жена ги сътвори."

Четете отвъд очевидния смисъл: че Бог създал мъжа и жената. Езотеричното значение на тази фраза е далеч по-задълбочено в обхват и смисъл, защото описва Всичко-Което-Е, цялото, което съдържа и двата елемента ин и ян, също както човекът (проявеното съзнание). Когато изучавате Мъдростта, ви съветват да премахнете категорията род от разбирането си на терминологията мъжко/женско и да я приемете като лингвистичен модел за всички полярни противоположности, които съставляват реалността. Тогава всяко човешко същество е ин/ян, мъж/жена, електромагнитна единица съзнание.

"И благослови ги Бог, като им рече: плодете се и множете се, пълнете земята и обладавайте я и господарувайте над морските риби, над небесните птици и над всякакви животни, които пълзят по тревата."

Следвайки сравнението на макрокосмоса с микрокосмоса и на Бог с мъжа (жената), смятаме, че концепцията за пълненето на Земята означава смесването на материята със светилната на съзнанието, за да бъде тя "обладана", и че тлябва да озарите плътното или нисшия си аз, ако човешкият микрокосмос на Бога иска да се завърне към Източника. Господството над животинското аз е задачата, която Бог (макрокосмосът) възлага на човека (микрокосмоса).

Алюзията за господаруването на човека над животинския архетип на морето, въздуха и земята ("водите, небесната твърд и сушата") е двупосочна. Първо, задачата на човека като съ-творец е да се издигне над животинското аз; и второ, като внася светлина в елементите на материята на клетъчно ниво, той постига тази задача.

"И рече Бог: ето, давам ви всякаква трева, що дава семе, каквато има по цялата земя, и всякакво дърво, чийто плод е дървесен и дава семе - това ще ви бъде за храна."

Тук, в 6-я ден на Битието, ви се дава ключът към постигането на тази задача, пробуждането на светлинното тяло - възходът от плътността на материята ("заземеността" на физ. тяло) към светлината. Този процес изисква привличане на светлина в клетките на телата ви, защото всяка клетка е цяла вселена, пълноправна частица от Бога. Както и семето, Божията сила и центърът на плода, греещият център на неговете вселена. Тук е скрита голямата тайна на жизнената сила и съзидателния огън, които са заложени в семето и трябва да ви разкрият могъществото си като хранителен източник:

"... това ще ви бъде за храна."

Растителната храна привлича светлина в клетките, докато животинското месо увеличава плътността и мрака.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #18 -: Август 10, 2009, 19:32:27 pm »
СЕДМИ ДЕН


"И свърши Бог до седмия ден Своите дела, що прави, и в седмия ден си почина от всичките Си дела, що извърши. Бог благослови седмия ден и го освети, защото в него си почина от всички Свои дела, що беше сътворил и създал."

Числото 7 не подлежи на определение и убягва на формата: геометрична особеност, която не следва естествената прогресия на фигурата и формата, които съставляват геометрията на материята, както видяхме в числото 6. Въпреки това 7 от незапомнени времена се смята за най-мистичното от всички числа, защото съответства на 7-те посоки, на 7-те дни от седмицата, на 7-те чакри, лъчите на безброй други системи, които неизбежно отразяват фино-материалният аспект на числото. То е спектър, призма и тон: нива, пластове и аспекти. 7 е денят на Сабат за почивка и свещен размисъл... най-святата нумерологична цифра в много от свещените ви книги и традиции. Дали има връзка между тази ексцетричност, това изключение на формата, и неговото мистично значение?

Геометричната седмица, седмоъгълникът, просто не изглежда естествено в света на плътната материя. Няма го н структурата на листото, нито на клетката, на кристала или на капката роса. Въпреки това, 7 са цветовете на дъгата; нотите в музикалната стълбица; енергийните центрове в системата на чакрите. Дали 7-ят ден на почивката не символизира съзнанието, което проявява висшите си измерения... може би времето за мечтаене на Бог?

7-яг ден на Битието описва как Бог "си почина от всичките Си дела, що извърши". Думата "извърши4 е нарочно използвана, тъй като иска да разграничи работата на съзнателното проявяване на материята, която достига завършеност в 6-я ден от такста. Дали тук, в 7-ят ден, не ви показват как Бог (съзнанието) изразява "своето" разнообразие и неизмерима мъдрост в изследването на собствения си възвишен аз? числото 7 наистина принадлежи на света на цвета, музиката и духовността, понеже е мярката на дъгата, на диатоничната стълбица и на чакрите - отражение на божествената съзидателност, която притегля материята нагоре.

Подобно боговете на Олимп, приспивани от подръпването на 7-те струни на лира, Бог си почива като забавя честотата си. Когато го прави, се появява видимият спектър (дъгата). Музиката, хармоничното отражение на звука, танцува по 7-те ноти на стълбицата и във вселената отеква музиката на Сферите. На 7-я ден Бог, художникът, полага основата за вашата еволюция от материята - чакрите на светлината, енергията и вибрацията: божественото се устремява към идеала, вдъхновението на душата.

Спомняте ли си седмата посока? Представете си, Бог влиза навътре в себе си - Първосъздателят изучава "себе си" - и сигурно ще откриете по-дълбокото значение на благословения и осветен седми ден.

Тогава ще проумеете магията на 7-я ден.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #19 -: Август 10, 2009, 19:34:05 pm »
ДНК И ГОЛЕМИЯТ ЕКСПЕРИМЕНТ


Това, което е истина за вас днес, ще се промени коренно в идните дни и откритостта ви към нови мисли и теореми утъпква пътя към разширено разбиране и нови възгледи. Въпреки външно видимия обществен упадък и унищожение, вие сте благословено поколение. Затова бъдете твърди, но не закостенели; правете разлика, но не бъдете скептични.

... Вашата раса е дете на много звездни същества и подобно на плеядианците, и ние сме взели участие в зараждането ви. Ние сме вашето семейство, както и вие сте нашето, и много са далечните ви роднини из безкрайните простори на Космоса.

... Съвсем отделев вид сте, Хомо Сапиенс, засят от много други системи и паралелни галактики... звездни същества от Проекта Земя.

Тъй като сте хибриди от много видове във вселената, расата ви е била многоизмерен екперимент в съзнанието на крайните полюси на физ. цействителност. Първоначално сте били проектирани с 12 нишки ДНК, светлинни кодове интелект, които щяли да ви дадат всички дарби и целия потенциал на звездното ви наследство - генетичния сбор на някои от по-еволюиралите същества във Вслената. Били сте предвидени като най-великата от всички интелигентни форми на живот в материалната Вселена, да владеете 3-тото измерение ккато никой друг вид дотогава. Смятахме, че ще успеем да създадем върховна раса от същества със светлинни тела, които да умеят да заземят висшите честоти, като кристализират формата с 3-тото измерение. Мислехме, че ще бъде мисия на светлината с благородни намерения.

Нашите Старейшини взеха участие в Проекта Земя, заедно с Емисарите на Светлината от много други измерения и системи.Никога не се празнувала по-голяма победа от засяването на Земята - успешното генетично свързване на ДНК кодовете на много видове - при което бяпа използвани отбран род бактерии като основна генетична структура, в която се вплетоха нишки различен генетичен материал, за да се създадат нишки, които вашите учени наричат "рекомбинантна ДНК". В усилията се обединиха същества от най-различни Галактики и вашата планета в много отношения стана центърът на Вселената, тъй като всички погледи бяха приковани към вас - появяващата се свръхраса човешки същества. Енергиите на Земята вибрираха в златно из Мрежата, докато очакването на Великата раса отекваше в Космоса.

Гея трябваше да стане най-чистата светлина в Галактиката, най-сладкият аум, който да се носи по вълните на космическото море, и най-голямата комуникационна станция във Вселената. Човекът щеше да бъде известен като златното дете на сътворението: безупречно физ. същество с върховни интелект, Дух и светлина.

Земният проект беше важен и по още една причина. Най-вероятно знаете от историята си и от тази на животните, че с кръстосването генетичната структура на вида отслабва. С течение на времето в генетично изолирания вид дефектите прерастват в слабости на нишката, която накрая умира напълно. Това също беше съобразено при засяването на Земята, защото смятахме, че със създаването на рекомбинантна ДНК гарантираме оцеляването на множество далечни цивилизации, които нямаха достъп до други раси, с които да се кръстосват. Със създаването на 4-те главни прототипа на човешката раса, всеки носещ генетичния материал на различни видове, осигурявахме оцеляването и на генетичния резервоар на Земята.

Скоро след създаването на тези 4 основни раси се намесиха полюсните сили на мрака и взеха контрол над планетата във всяко отношение. Оставиха ви само 2 активни нишки, незавършената матрица, и така ви управляват оттогава насам. Ако можеха, щяха да изключат и тях, лишавайки ви напълно от всякакъв интелект и родова памет за истинския ви произход. За щастие съществуването ви зависеше от двойната спирала, така че нямаха друг избор, освен да ви оставят двете жизненоважни нишки. Паметта лежи в тези кодове, защото те образуват ядрото на всяка една клетка на тялото ви, а господарите искаха да забравите завинаги Семейството на светлината.


Ето защо широко разпространеното схващане, че сте единственият живот във Вселената, било оформено и наложено в съзнанието ви. Ето защо религиите отказват да приемат живота на други планети, а правителствата ви крият връзките си със същества от други светове. Предшествениците на властващия елит се страхували, че един ден ще се реактивирате, и този ден най-сетне настъпи. Сега е моментът да си спомните.

От Експеримента научихме, че подобно на съвременните ви генни инженери, сме се увлекли да се правим на Бог - прекрачили сме границите си - и че такава генетична манипулация ви лишава от процеса на себеоткриване и от пътуването на Духа. Лишава ви от избора, и се намесва във Върховния план на Създателя. Като деца на еволюйраща 3-измерна планета, вие не би трябвало да притежавате подобна генетична инсталация, защото не беше в хармония с естеството на еволюцията във вашата действителност. Всъщност вие трябваше да се заселите на Тея във физическия й стадий на еволюция и да се пробуждате като раса заедно с нея. Това трябваше да стане сега, предвидено от Първосъздателя, защото достигането на границите на физ. действителност и изострянето на крайностите в полярността й бяха част от плана за еволюцията на Гея.

На тъмните сили им е ибло позволено да осуетят процеса на инкубацията ви понеже, като всички дреги живи същества, е трябвало да изминете пътя на духовно издигане: никакви преки пътеки, нито тогава, нито сега.

...
Намерението ни беше да създадем паса от Супербогове на Земята. Как можахме да не догледаме очевидното - че искрата божественост във всяка форма на живот носи същото име. Душевната същност създава формата и слиза в материята, за да познае процеса на завръщането си към светлината. Това е смисълът на душевната същност. Никой друг архитект, освен Създателя не е способен на подобен замисъл.

Увлечени в ентусиазъм и егоцентрична съзидателност, ние повярвахме, че може да се конструира генетично една господарска раса, като забравихме, че смисълът на живота е да станете господари чрез процеса на слизане в мрака и завръщане към Източника. Иначе нямаше да има смисъл да се отделяте като съ-творци. Като Адам и Ева в рая, щяхте да получавате всичко наготово. Изобщо нямаше да има мотив или смисъл за съществуването на такава раса.

Смирихме се от урока на Великия експеримент, защото Първосъздателят позволи на мрака да унищожи шедьовъра ни, за да ни научи какво е кармичен дълг, правилно действие и основното разбиране за процеса на свободната воля. В известен смисъл ние сме точно толкова отговорни за заробването ви, колкото са и поробителите ви. След като преживяхме божествената намеса, сега знаем, че намесата в кармата на всяко живо същество противоречи на Универсалния закон. Ето защо се лъжете, ако вярвате, че ще дойде да ви спаси някой Месия, или че извънземни ще се спуснат и освободят Земята от лудите военни точно в мига, когато се готвят да натиснат копчетата за пълно унищожение.

...
Вселената наблюдава, очаква да направите еволюционния скок, който ви приближава до реализацията на видението ни, защото (независимо как изглежда) вие се превръщате в тази велика раса, каквото е било намерението на Първосъздателя. Сега, когато сте притеглени все по-близо до вихъра на тунела, се прекодирате с допълнителни нишки като естествено допълнение на онова, което започна някога като изкуствен експеримент.

... Върху каквито и лични преживявания да сте се съсредоточавали досега, ще откриете, че съзнанието ви се променя към по-галактическо усещане в смисъла да се реинкарнирате на Земята, докато тя преминава в тялото си в 4-тото измерение. Знайте, че сте част от група елитни същества, щастливци, които пряко са участвали в небесния възход като обитатели на планета, които се трансформират от физическото в светлинното тяло. Това е едно от най-редките събития във Вселената; изключителен момент във всевремието.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #20 -: Август 10, 2009, 19:35:35 pm »
Във връзка с прехода на Майката Земя, личният ви еволюционен процес сега позволява възстановяването на третата нишка на онова, което учените наричат "излишната ДНК" - защото сте еволюирали до него като пробудени човешки същества от ХХІ век. Разбирате съвършенството на всеки живот и сложната му форма и проявление, но все пак приемате понятията "излишна ДНК" и "сива материя" като билогични истини и научна действителност. Наистина ли вярвате, че вътре в изключителната ви генетична структура и сложна неврологична мрежа Първосъздателят, Великият архитект, би вложил отпадъци?

... Вие се прекодирате с третата нишка, която ви включва във вашия 3-ти енергиен център, силовата чакра.

... Накои сега се прекодират с 4-та, 5-та, 6-та и 7-та нишки, защото просветените сред вас ще направят скок в още по-високи измерения от 4-тото и това е кармичната ви награда. Спечелили сте си крилата. Но какво ще се случи в повечето от вас, когато 3-тата нишка на ДНК, най-решаващата страна на еволюиращото ви съзнание, се активизира отново.

...

Ще почуствувате ускорение в силовите центрове, каквото не сте и сънували, въпреки напредъка ви в работата върху енергийното тяло. Говорим за Голямата екплозия, която протича на клетъчно ниво на вашето същество, а после огрява вълните помежду ви: нова светлина за човечеството.

Разбирането на три, съзидателната експлозия в резултат от електромагнитното привличане на две, ще ви даде гледната точка на Сириус за онова, което ще стане вътре във вас и между вас, щом напълно възстановите 3-тата спирала. Това е изключително важен ключ за процеса на трансформация, точно преди слънчевата ви система да навлезе в подготвителната фаза на своя преход през астралните нишки на Божеството.

А активирането на 3-тата нишка на ДНК,

ще усетитесъзидателния огън на

единицата и двойката, мъжкото и женското,

електричеството и магнетизма,

които се "свързват"

на податомно ниво.

Това ще задейства

галактическото ви прераждане.Сега сте готови да разберете какво означава преражзането ви във висшите измерения за индивидуалния ви процес и как ще се постигне на генетично ниво във всяко човешко същество, което избере да остане в тяло, докато цялата ви система преминава през тунела. Онези, които не са започнали процеса на пречистване и които все още задържат натрупана енергия и неосвободени емоции, и онези, чиите чакри са твърде задръстени, за да приемат светлината, няма да участват в индивидуалната и планетната трансформация. Това е решение на свободната воля, което всяко живо същество на планетата ви ще трябва да вземе през идващите години на извънредна промяна.

какво точно имаме предвид с "индивидуална трансформация"? Щом 3-тата нишка на ДНК се увие в съществуващата двойна спирала, тя ще свърже заедно другите 2 нишки, които сега съществуват като допълващи се огледални образи една на друга. Там, където 3-тата нишка свърже тези 2, отново ще се роди Синът. В самата ви структура, в съкровищницата ви на ДНК, преживявате ражзането на нов вид съзнание. във вътрешните ви галактики се тъче триъгълникът на светлинните влакна на Вселената, Ефирната Паяжина. Те също ще се понесат  по вълните и ще се свържат с лъчите светлина на другите, чията ДНК се е променила по същия начин.

Запитайте се какво ще се случи във всяка една клетка на тялото ви, когато 3-тата нишка на ДНК свърже двойната спирала и образума триъгълник. Ще настъпи експлозия на новата форма и новия живот в клетъчния ви строеж, която ще изпълни с неописуем смисъл концепцията ви за озарение.


...Третата нишка на заспалата ДНК, т.нар. "излишна", сега се активизира, докато космическите енергии проникват през атмосферата и тялото на Гея се зарежда. Онези от вас, които са пречистили съзнанието си, ще бъдат първите, които ще почувстват тези променени вибрации. Ще познаете по повишената интензивност на емоционалните ви тела и усещането за извисено желание. Ще се чувствувате заредени с енергия, сила и копнеж за промяна - нетърпеливи да поемете контрола над живота си по най-продуктивния начин. Ще откриете, че се прочествате от непотребното, упражнявате свободната си воля по въпроси, които дотогава са ви били безразлични. Ще бъде така, сякаш някой е запалил огън под вас!

...

Сред тях ли сте? Започнали ли сте да си възвръщате наследството:светлината на абсолютна сила, която гори във вас? Ако сте стигнали до тези учения, вероятно вече сте в преход, защото нашите послания трябва да докоснат онези, които са започнали да повдигат воала. Докато го махате, ярката светлина на сътворението ще грейне ослепително в душите ви и ще осъзнаете, че преодолявате страха от всичко, което някога ви е вдъхвало страх. Какво е силата, в края на краищата, ако не безстрашие?

... Бъдещето е този момент, когато трябва да определите намеренията си и бързо да се устремите към целите си.

Сега голям брой пробуждащи се на Гея възстановяват 4-тата нишка и петата, предават ви информация от висшите светове. И вие се вълнувате, защото при ускоряването се замайвате от честотите и проблясващите прозрения. Като индивидуални единици съзнание, сте създали кармата, която определя как ще еволюирате в този процес и която по-късно ще определи колко добре ще усвоите космическите енергии, активиращи наново заспалите нишки. във вашия свят има дори хора, които ще възстановят всичките 12 нишки преди свещения преход. Това са Посветените, които ще служат на масите през пустинните дни, ще помагат на тези, които се нуждаят от подкрепа, докато енергийно съдействат на Пазитерита на Земята да поддържат енергийните полета на Планетата.

След вас не бива да има съперничество, защото това е лично преживяване, и сами определяте правилата в процеса на прехода, сами определяте скоростта. Сега, повече от всякога, е време да видите как се разгръща величието в другите, вместо да търсите отраженията на това "кои сте вие" или къде според вас трябва да се намирате на духовната стълбица. Непреодоляното его ще бъде най-голямата пречка за пробуждането ви. Трябва да се освободите от егото си.

...
Но все пак вие сте тук... мутирате в светлинния си аз, готови да приемете сиянието на светлината, лежала заспала във вас 100 000 земни год.

...
Това е еволюция в най-чист вид, където всичко е в състоявие на превръщане - на завръщане към Източника. това е пътят на всички самоосъзнателни същества, съ-творци на Вселената. Откъсваме се, гмурваме се безстрашно в тъмните води, за да преоткрием преживяването на своята неповторимост, смисъла, мечтата. Изправяме се срещу себе си като Едно, Монада; опознаваме отражението, Двойката на полярността; и тогава, винаги устремени нагоре, експлодираме с вътрешната светлина на Тройката, триъгълника - раждането на новото в нас.

...
Ние връщаме в Цялото индивидуалното си преживяване на избор и безусловна любов. ... Изправяме се срещу мрака, "дявола", за да познаем динамиката на страха и невежеството. сблъскваме се с "врага4, за да се научим на сътрадание и да овладеем силата на опрощението. Нуждаев се от его-съзнание като средство да разберем единството, единението на всички неща. С всеки урок ставаме по-светли.

...
Празнуваме пристигането си и започваме отначало, винаги устремени към по-високото... винаги устремени към величие. И при ввеки това е с различен ритъм, с различна скорост и фокус, защото това е свободната воля в действие.

Всичке пътища водят обратно към дома. това е пророчеството за самоосъществяване ва Върховното Същество, Всичко-Което-Е, Което-Някога-е-Било и Което-Винаги-Ще-Бъде.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Космосът на душата
« Отговор #21 -: Август 10, 2009, 19:37:01 pm »
Има много врати... много отвори, и вие държите ключовете. Винаги са били във вас. Просто е трябвало да стигнете до този момент от еволюционното си пътуване, за да проумеете, че вече не могат да ви държат настрани от братята и сестрите ви в Галактиката. Измамата свършва сега, когато заявявате звездното си наследство и започвате бавно да си припомняте кои сте в действителност. Предстои ви да опознаете една изумителна Вселена, фантастични светове с такава невероятна красота и сияние, че ще бъдете зашеметени, когато най-сетне се освободите от заблудата на изолация и се присъедините към останалите във Вселената.

Докато вървите през зимата на Пустинните Дни, не забравяйте да носите фенера, така че изгубените да намерят пътя.Патриша Кори - "Космосът на душата"

Неактивен eses

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 898
Re:Космосът на душата
« Отговор #22 -: Септември 02, 2009, 10:36:07 am »
това явно са някакви послания. В тази връзка искам да попитам нещо.Ходих на курс по разчитане на акашови записи,само че аз самата не бих казала че получавам такъв вид послания,а по точно лични и като прозрения.Но това няма значение.Имам една книга с послания от архангелите,много често задавам въпрос и отварям на произволна страница и често ми се пада посляние в което се казва, че сега трябва да "рафинирам" енергиите си за да "виждам" и "чувам" по добре.Аз обаче не разбирам какво точно трябва да направя.Как да рафинирам енергиите си и така попаднах на тази страница в търсенен на отговор.
Иначе от по горе написаното мога да кажа че често ми се случва да знам какво ще се случи,и то не само с мен а по принцип.Последния път вървейки до 1 блок си помислих че ще излезе носилка от един вход а от пред ще чака линейка.20 минути по късно минавайки пак от там от друг вход(не от този който си мислех) излезе носилка и от пред имаше линейка.Често ми минават такива предсказващи мисли но аз много рядко ги разпознавам от останалите ми мисли.

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Re:Космосът на душата
« Отговор #23 -: Септември 02, 2009, 10:41:46 am »
Курс по разчитане на Акашови записи? Това пък откога го има? Кой го води?
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен eses

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 898
Re:Космосът на душата
« Отговор #24 -: Септември 02, 2009, 10:47:18 am »
Ами аз го карах преди почти 2 години,но още го има.Ако имате интерес мога да ви поставя линк,но незнам дали няма да се приеме за реклама и дали тук е забранено,нова съм и не знам,ако пък искаш може и на лични да ти дам.

Неактивен H.

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 8 658
 • In Lies We Trust...
Re:Космосът на душата
« Отговор #25 -: Септември 02, 2009, 10:48:00 am »
Ооо богове...

Неактивен eses

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 898
Re:Космосът на душата
« Отговор #26 -: Септември 02, 2009, 10:55:26 am »
Какво би трябвало да означава това? Ирония? И всъщност ми се иска ако може някой да ми отговори на въпроса по горе, а който се интересува от друго нека ме пита на лс.

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Re:Космосът на душата
« Отговор #27 -: Септември 02, 2009, 11:41:35 am »
това явно са някакви послания. В тази връзка искам да попитам нещо.Ходих на курс по разчитане на акашови записи,само че аз самата не бих казала че получавам такъв вид послания,а по точно лични и като прозрения.Но това няма значение.Имам една книга с послания от архангелите,много често задавам въпрос и отварям на произволна страница и често ми се пада посляние в което се казва, че сега трябва да "рафинирам" енергиите си за да "виждам" и "чувам" по добре.Аз обаче не разбирам какво точно трябва да направя.Как да рафинирам енергиите си и така попаднах на тази страница в търсенен на отговор.
Иначе от по горе написаното мога да кажа че често ми се случва да знам какво ще се случи,и то не само с мен а по принцип.Последния път вървейки до 1 блок си помислих че ще излезе носилка от един вход а от пред ще чака линейка.20 минути по късно минавайки пак от там от друг вход(не от този който си мислех) излезе носилка и от пред имаше линейка.Често ми минават такива предсказващи мисли но аз много рядко ги разпознавам от останалите ми мисли.

Явно не си наясно с химичната терминология :) Рафиниране е процес на отстраняване на замърсяванията чрез подходяща технология. Получава се рафинат.Според мен,за да рафинираш енергиите си, означава да се изчистиш от ненужните неща както вътрешно , така и външно. Каква технология ще избереш, е въпрос на личен избор. Не се става лесно рафинат :)
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен eses

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 898
Re:Космосът на душата
« Отговор #28 -: Септември 02, 2009, 11:52:21 am »
Не знаех найстина точното определение на рафинирането,но като цяло ми ставаше ясно че за пречистване става въпрос  :)Въпроса ми е по точно как.Аз за сега съм се спряла на един метод(за който даже току що пуснах тема) въпреки че едно друго послание казва, "да живееш във висшата реалност не е въпрос на мтод, а на осъзнатост коя си и какво си и да живвеш в тази реалност"

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Re:Космосът на душата
« Отговор #29 -: Септември 02, 2009, 12:09:17 pm »
Смяташ ли, че някой отвън ще ти каже ти коя си?
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27