Имам 1-вя сезон на The X-Files на 2 dvd-ta (24еп.), който го иска и има връзка със София да пише 
Имам ги всичките 9 сезона, но на локален сървар, по нататък ще ги изпека всичките. 
Аз също,но до пети-шести сезон.Сега ги гледкам и съм стигнал до трети
Конкретно за досиетата Хъ имам чувството че истинския сериал се получава като се съберат всички епизоди с НЛО-тата,щото другите седят някакси като пълнеж,нито са толкова интересни,нито героите си имат проблеми с правителствените служби.
Ахаха Gil-Galadh, я като пораснеш малко пак го гледай, защото от коментара ти става ясно че изобщо не си го гледал още повече разбрал, всяка еддна серия е направена уникална, със собствена дълбочина и смисъл, в сериала не става въпрос за военни заговори, хора в сянка, онко болни пушещи такива, сюжетната линия е последователна във всеки един епизод. The X-Files е най-добрия сериал правен, не просто като сюжет, а като цялостно филмово изпълнение, това са 9 еднакво добри сезона /час и половин филм се прави трудно, а какво остава за 9 сезона по 42 мин. всеки/ , абсолютен мастър пийс във филмовото изкуство.