Автор Тема: Плеядианците и Семейството на Светлината  (Прочетена 55830 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Guns N' Roses

• Четящ
  • *
  • Публикации: 96
  • Не яжте душите си!
Re:Плеядианците и Семейството на Светлината
« Отговор #60 -: Юни 22, 2010, 00:15:45 am »
Е, казваш, че такива работи няма, а аз ти казвам че може да не стоят точно така нещата относно галактическите смейества, плеядянците и тнт но не са "куп тонове еКзотеричен булшит", както се изрази ти, истина са, но донякъде(естествено, както всяко едно нещо), но все пак истина, а не "булшит"... ;) Но по начина по който го каза със злоба, съдя, че работата не ти е чиста. ;)
Очите на мъдростта са очи, които могат да обяснят и видят качество във всичко, за да опознаят себе с

Неактивен Eon

• Много Писал
  • Публикации: 3 824
« Отговор #61 -: Юни 22, 2010, 00:19:30 am »
Е, казваш, че такива работи няма, а аз ти казвам че може да не стоят точно така нещата относно галактическите смейества, плеядянците и тнт но не са "куп тонове еКзотеричен булшит", както се изрази ти, истина са, но донякъде(естествено, както всяко едно нещо), но все пак истина, а не "булшит"... ;) Но по начина по който го каза със злоба, съдя, че работата не ти е чиста. ;)

Ами хубаво, лошо няма. Ти вярваш в едно, аз в друго, не виждам къде е проблема. А и откъде разбра, че го казах със злоба не знам ама.. нейсе...

Неактивен Guns N' Roses

• Четящ
  • *
  • Не яжте душите си!
« Отговор #62 -: Юни 22, 2010, 00:26:36 am »
Не знам какво имаше предвид с това "нейсе", но пак го казвам(не знам за кой път вече, аз не вярвам в нищо... аз ЗНАМ, следователно е истина, а не просто вяра...! От къде разбрах ли, ами от отрицателната вибрация, която вкарваш. Човек(точно в момента знам ли), не трябва висше образование да го забележи човек, че го каза със злоба. ;) Наречи го 6то чувство наречи го както си искаш, но просто се усети, говориш за нещо светло и добро с нахъсаност, че едва ли не са пълни глупости, с какво си по-различен от управляващите мизерници?!?
Очите на мъдростта са очи, които могат да обяснят и видят качество във всичко, за да опознаят себе с

Неактивен blade

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 467
« Отговор #63 -: Юни 22, 2010, 00:27:34 am »
Не знам дали има още хора, които се хващат на тези простотии с плеядианци, астрални водачи, галактически семейства и куп тонове еКзотеричен булшит.

Пази боже сляпо да прогледа.

Прав си донякъде.Повечето подобни конспирации имат за цел разсейване и насочване към неща които не са свързани с това което става в момента на Земята. Наскоро четох в уики-то,че имало "теоретици" които вадят факти според които Земята е плоска.Според мен това е с цел разсейване.
Реално обача езотериката обеснява доста неща,но много хора изпадат в крайностти за тази езотерични учение.
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен Guns N' Roses

• Четящ
  • *
  • Не яжте душите си!
« Отговор #64 -: Юни 22, 2010, 00:40:54 am »
Без значение, как ги определяте(като езотерични или като екзотерични), без значение с каква цел смятате, че са написани(разсейване и тнт...), но ако потдържа будните хора живи, ако им дава надежда, ако ни дава място на което да принадлежим, ако ни дава чувство на спокойствие ако ни прави по-добри, тогава са велика духовна сила и по-добре с тях, от колкото без тях, не смятате ли..., пък това до колко отразяват реалността, с какви цели са написани и тнт не мисля че трябва да му отдавате чак толкова внимание... Имам предвид, че всеки си чувства, усеща кое е истина и кое не... ;)
« Последна редакция: Юни 22, 2010, 00:43:19 am от Guns N' Roses »

Неактивен blade

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 467
« Отговор #65 -: Юни 22, 2010, 01:13:43 am »
Езотерични учения нямат за цел да ни разсейват,а теории за плеядианците и т.н.. С Езотерични учения могт да се обяснят доста от тези ритуали които правят елита.

Иначе не отрачам,че може да има Плеядианците и Семейството на Светлината,но не мога да го потвърдя.
« Последна редакция: Юни 22, 2010, 01:20:06 am от blade »
“And neither do I! I want to have a wife, children & a home, I want to live! But it's all for nothin

Неактивен Blue|_Star

• Пишещ
  • Публикации: 639
« Отговор #66 -: Юни 22, 2010, 01:26:45 am »
Страхотно.Всеки с неговото/нейно си мнение. :) Махнете частичката "не" в последните няколко поста и доста забавно четиво ще се получи. ;) Дали някой вярва/отказва да вярва в еКзотичен булшит-негово/нейно си право на избор.В крайна сметка всичко,в което вярваме/не вярваме е съответно за нас-истина/неистина,тъй че положението на земята не знам какво става или не става,но определено е доста забавно(и ако приемеме,че има там Светли същества-значи,и с тях е свързано по някакъв начин,или те с нас-кой знае,хах).
“Истинската съдба на човека е нещо, което обикновените хора не могат да схванат и няма да са в състо

Неактивен Guns N' Roses

• Четящ
  • *
  • Не яжте душите си!
« Отговор #67 -: Юни 22, 2010, 10:26:26 am »
... "И ако мрак се спусне сей звезди!"...

Неактивен ALive

• Четящ
  • *
  • Публикации: 106
  • :::::::swwxe20a40:::::::::::::
« Отговор #68 -: Август 27, 2010, 10:10:36 am »
Galactic Federation of Light :-
:hi:

Неактивен ALive

• Четящ
  • *
« Отговор #69 -: Август 28, 2010, 13:17:26 pm »
Няма ми го вече това за редактиране, така че се извинявам за пос.коментар .
Новои две клипчета на Алайе ,вижте  :
- http://w.vbox7.com/play:f0bc9317
- http://w.vbox7.com/play:5631dc87

ПП: Все някъде межу всичко това има и част истина, подкрепена с аргументи и доводи ! :hi:
От всичките му работи ,аз научх и нещо полезно ,научих се да харесвам цветя ,птички , красиви неща и т.н. Преди харесхвах одрезаните цветя и бодливите рози .Така че ,дамите ако ни видят да гледаме цветя да не се учудват много .  :lol:
Ще си сменявам партията май . ;D
« Последна редакция: Август 28, 2010, 14:00:58 pm от ALive »

Неактивен end

• Четящ
  • *
  • Публикации: 21
« Отговор #70 -: Август 28, 2010, 14:48:32 pm »
Тук ги има всичките от 1 до 13 с български субтитри, но са разбъркани и трябва да се търсят.
Колкото до последното изречение  :o - всеки сам си преценява. ;)

Неактивен Konstantin

• Малко Писал
  • **
  • Публикации: 424
« Отговор #71 -: Август 28, 2010, 17:27:54 pm »
Преди имаше едно Чоки, но нещо май затихна ;D Всъщност тези измислици имат ли си някаква давност? Например ако федерации и конфедерации на светлините не кацнат на земята до началото на 2013 и тогава не може ли да се отчистим от ненужните фантазии с, които си тормозим мозъците?  :blum2:

п.п. надявам се само поредната фантасмагория да не се разрасне в хилядогодишна заблуда, каквато е християнската религия :(

Неактивен Tangrata_

• Много Писал
  • Публикации: 2 433
« Отговор #72 -: Август 28, 2010, 22:15:08 pm »
Не само, че нямат давност, и дори да има дати си ги сменят периодично.
Ами се фабрикуват нови и нови опашати засукании, и количеството расте геометрично.
 ;D
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен ALive

• Четящ
  • *
« Отговор #73 -: Август 29, 2010, 06:28:32 am »
 Konstantin каза:
Цитат
Например ако федерации и конфедерации на светлините не кацнат на земята до началото на 2013 и тогава не може ли да се отчистим от ненужните фантазии с, които си тормозим мозъците?  

- Ако някоя си федерация кацне на земята и хората видят тази федерация  най-много да ги прокудят ,защото ще са заплаха за човецеството.Кой ли знае какви цели могат да имат за нас .Могат да почнат малко по-малко да ни изтребват или заробват .Ние бихме постъпили по същия начин с тях ,зависи от нас .
Но те са от друга свят ,така че за какво им е  да кацат някъде ,та да ги видим?  ;D
Виж ся, рептилите са друго нещо ,те одавна са кацнали на земята и си правят каквото правят . :lol: :lol:
Ако някоя федерацията е добронамерена  няма да каца никкъде ,за да може да си прави каквото си прави с хората по-света .И ако хората научат ,че наистина има някаква  федерация това би променило представите на всеки за света и много работи ще излязат на яве .Маските на някои ще  паднат ,света би станал нещо друго и това не е за всяка представа . :P
НО ако кацне някои или нещо ,това би било защото има претенци за нещо .Ако не качат и помагат за доброто на земляните ,това вече ние сами ще го разберем или няма да го разбере.
 :hi:

Цитат
надявам се само поредната фантасмагория да не се разрасне в хилядогодишна заблуда, каквато е християнската религия

- Религията си е религия .Работите който човек учи от някаде ,например: екзотерика или спиритуалност са съвсем друго нещо.
Така че,ако сам знаеш какви факти ,теори ,митични неща  има ,значи ти знаеш .Наистина ли някой си мислят ,че за да е истина нещо ,тябва да се види обезателно?Очи да видят, ръка да пипнат!А, логиката , къде я забравяме?
Също така ,ако знаеш какво е думата религия и какво е значението ,значи ти знаеш .
Проблема във всичко това е невежеството на хората .Колкото по-слабите, по-плахи, по-невежи и по-нерешителни хора има, толко по-добре за вишия елит(елит на рептилите) . :hi:
   8) 8)  :dance:
« Последна редакция: Август 29, 2010, 07:21:47 am от ALive »

Неактивен end

• Четящ
  • *
  • Публикации: 21
« Отговор #74 -: Август 29, 2010, 09:56:49 am »
Цитат
п.п. надявам се само поредната фантасмагория да не се разрасне в хилядогодишна заблуда, каквато е християнската религия 

Цитат
Не само, че нямат давност, и дори да има дати си ги сменят периодично.
Ами се фабрикуват нови и нови опашати засукании, и количеството расте геометрично.

“...Вярата е абсолютно безсмислено, емоционално убеждение, неподатливо на корекция или резонно обяснение. Всеки има своите дребнави, жалки вярвания относно почти всяка абсурдност и това е, защото човек е неспособен  да знае каквото и да било истински, освен установените факти във видимия свят край него. Презумпцията е предварителна и валидна само докато някой е разбрал, установил нещо; тя е податлива на рационални аргументи и се нуждае от поправка. Във всеки домейн на живота има авторитети, но техните спекулации и предположения не са достатъчни за някакъв окончателен пример за логичност. Логиката, колкото и различна да е за конкретния индивид, е все пак едно от най-висшите качества, което всеки трябва да се стреми да развие. То е синтетичната, индивидуална интуиция на живота, придобита в множеството неговите инкарнации. Онази, която аз наричам  вътрешен радар……”

“…Разбира се, ние спекулираме ежедневно и това е естествен начин да търсим отговори, но когато се установим в твърда позиция, с помощта само на спекулации, това води до кристализиране на съзнанието в дадена система или вяра, която е по-всяка вероятност невалидна. И тогава спекулацията става по-скоро препятствие, отколкото инструмент за развиване на интелекта. В този ред на думи, трябва да си позволяваме да спекулираме, но да не разчитаме само на спекулациите като основен източник на информация. И най-вече, винаги да допускаме в сферата на нашето спекулиране нови идеи и теории…“

“……Ако вярваме в нещо написано, то е защото нашите възприятия могат да си го представят, обяснят и сравнят с това, което вече знаем. Или четенето не е нищо друго, освен отражение на нашите собствени способности за възприятие. То не е личен опит и не води до никакви валидни заключения. Можем да повярваме в нещо, само ако можем да си го представим. А представата ни е неимоверно ограничена в сравнение с огромния  свят, който не можем да видим и за който нямаме сетива. И затова вярата ни зависи изцяло от това, как възприемаме света....”

Откъс от книгата на Юлиана Дончева "Вътрешен Космос"
 ПОВЕДЕНЧЕСКИ МАТРИЦИ   ИМАМ МНЕНИЕ ПО ВЪПРОСА!

http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=1092

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27