Автор Тема: Смяна на измеренията  (Прочетена 29423 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #45 -: Юли 21, 2009, 02:22:36 am »
220 дати за края на света и продължават да нарастват, но сайта за съжаление е на английски и аз нищо не разбирам, някой може ли да го преведе???

http://www.bible.ca/pre-date-setters.htm


То не е във връзка с темата, но някой да е чувал за голяма цепнатина в северна Америка? В Африка имало от доста време и се следяла скоростта на нейното разширяване, като най-голямото разширение може би е в Кения??? И някой да е чувал след земетресението в Акуила в Италия, че се е появила и там голяма пукнатина?

То в Южна Америка (в коя страна обаче беше) имаше новина за голяма дупка, но все пак тя не беше на големи разстояния, имаше и снимки.
« Последна редакция: Юли 21, 2009, 03:21:16 am от хадзапи »

Неактивен хадзапи

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 808
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #46 -: Юли 22, 2009, 00:58:28 am »
Краят на "2012 - Предсказанието на маите"


"О земни човеко, така бил направен Светът, твоят дом. След като получи познанието от Мага, настъпва часа за преминаването през Северното Жилище - блестящо с аурата на изгрева, за да завърши пътуването през Ледената Ера. Корабът Земя трябваше да пропътува до Галактическия Север и тук пристигна в Жилището на Оттатък /През/. Приготвяйки се за преминаване през Небесния Проход, първо повика Петата Омагьосана Вълна от Безкрайното Пространство, където всички Планетарни Кин били свободни да разузнават и се срещна с Хващача на Светове - Безсмъртно Същество, пътник, както в Царството на Мъртвите, така и в Царството на Пространството. И така бяха създадени Пространството и Смъртта, и след това по малко от всичко.
 
Още от създаването на Земята, представено от Симио, Планетарните Кин, живеели, практикувайки магията на 13-те Луни, защото те са наследници на 20-те Слънчеви племена и живеели според слънчево-лунната честота 13:20. Това е фундамента на цикълът на Земният Кораб на Времето. Ако 13-те Луни и 20-те Слънчеви племена, образувани от Цолкин, живееха в хармония, ще има поддържане на орбитата около Слънцето на Корабът на Земното Време. Когато дойде времето, в което Планетарните Кин ще завършат генезиса на Луната, би трябвало да получат Селата (печатите) за Ментална Експанзия на честота 13:260, отговаряща на Централното Земно Жилище на Магията, територия на Белия Шаг.

В дълбокото пространство между Генезиса на Земята и принципът на Генезиса на Луната, имаше узурпация на властта, една уловка беше подготвена от Юпитер и Сатурн. Магията на сегашният момент на Кораба Време Земя се приближава до края на 26 000 година на тази узурпация или с други думи времето, в което Земята преминава през целия зодиак. Какво се е случило?
 
Една планета била унищожена: Малдек, петата от Слънцето, днес известна като пояс от астероиди. Нейната история се е изгубила. Части обаче от нейната магия продължават да се намират на позиция на орбитата на тази планета Малдек.

От друга страна една катастрофа също така се е случила на Марс, четвъртата поред планета от Слънцето. Енергията която е движила Малдек и Марс, била изсмукана и узурпирана от Юпитер, шестата планета, контролирана от Сатурн, седмата планета. Изпълнени с ревност поради нарастване на властта на Планетарните Кин, която те ще получат, в случай че влязат на честота 13:260, силите на Юпитер и Сатурн, заговорничат против тази власт, която Земата ще получи, в случай че се свърже с Уран , осмата планета. Тъй както земята е 3-та от Слънцето, така и Уран е 3-та от Галактиката. Заедно Земята и Уран подържат орбитално равновесие на системата на Слънцето. Двете имат 2 планетарни орбити от всяка страна.
Юпитер и Сатурн продължили да подържат властта на Малдек и Марс, докато тунелът на времето между Земята и Уран се затварял завинаги. Единствено честотата 13:260 на Кораба Време Земя, би могъл да възстанови връзката между тях. В оня критичен момент , вместо на честота 12:260, съхраняваща се в Кристалното Ядро на Земята, Галактичните Кин, получили честота 12:60, една тъмна власт, каято осъдила Земята в историческо време на войни, завоевания, атомна бомба, чуми, замърсяване, смъртоносни болести, изчезване на флора, фауна и хаос.

Обещанието за магия на Галактическото Време, било откраднато от Планетарните Кин. Целта на честотата 12:60, е да изтрие паметта на генезиса /създаването/ на Симио. По отношение на Планетарните Кин, мъже и жени, еднакви в своите възможностти за магии, които живеели в хармония със своите 13 Луни, изгубили една от своите Луни, раздробена като допълнителни дни към календара от 12 месеца. Трансформирането на 13-те Луни в 12, било отчетено като победа от самозваните жреци /религиозните водачи/, хипнотизирани от комбинираната власт на Сатурн и Юпитер, една планета на която са нужни 12 години за да изпълни цикълът си на завъртане около Слънцето, а на двете са им необходими 60 години за да застанат на една линия (равностоене).

И така 12 Луни, по 5 жилища е равно на 60: една 6 част от един кръг от 360 градуса. Разликата между 12-5=7. Затова жреците в антична Вавилония обезсилили силата на 13-те Луни /календара Цолкин/, сменяйки го с мистичната сила на 7. И понеже силата на 13 била намалена с 1 единица, а в замяна на това силата 20 се увеличила(3 пъти) на 60, има едно привидно увеличаване на общата сила, и всичко това в 3 измерения, където се намират затворени Планетарните Кин.

С изчезването на 13-те Луни, магията на Времето на Четвъртото Измерение се превърнала в собственотст изключително на жреците. Създавали се правителства и религии, само за да държат затворени вън от четвъртото Измерение Галактичните Кин. По-чувствителните, които успели да преминат в четвъртото Измерение били асимилирани от правителства или религии, или унищожени. В момента в който честотата 12:60 от третото измерение останала в историята завинаги, Планетарните Кин изостанали от Кораба Земя Време, който работел на честота 13:20. В течение на времето само Мезоамерика, далеч от жреците на Вавилон, подържала календара Цолкин на 13-те Луни благодарение на жреците на маите, които също така запазили паметта на Венера, изходна врата на Звездния полет на Генезиса на Луната. Обаче преди 500 години, жреци (разбирай католически попове) и воини (испанските конквистадори) носители на честотата 12:60 разрушили всичко , което било на маите, както на познанието така и на паметта за пропорцията 13:20. След това мисията на Кораба Време Земя замряла. И с победата на честотата 12:60 е възможно да се движи времето. В замяна на това предложили материално богатство и конфорт на Планетарните Кин, дефинирайки следната лема :”времето е пари”. Историята с всеки изминал момент се отдалечава от истината, защото всичко и всякога е било в дисхармония с Кораба Време Зема, заради честотните изкривявания.
 
Приготви се земни човеко, времето на Четвъртото измерение ще стане реално, изстрелвайки (разширявайки) се едновременно във всички посоки, винаги в сегашно време!"

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #47 -: Август 26, 2009, 00:14:14 am »

Всички нива на измеренията на този свят са налице тук и сега, свързани помежду им.
Разликата между световете с различни измерения е дължината на вълните. Именно вълновата дължина е ключовият елемент на цялата Вселена. Ние живеем и съществуваме в реалност, създадена изцяло от дължината на вълната. А дължината на нашия триизмерен свят е 7,23 сантиметра.
Измеренията са разделени едно от друго от дължината на вълната точно по същия начин, както са отделени нотите в гамата. Всяка нота от гамата носи различен звук поради своята вълнова дължина. Всяка октава на пианото се състои от осем бели клавиша и пет черни клавиша и музикантът има по този начин пред себе си
хроматичната гама. Тринадесетата нота е в действителност първата нота на следващата октава и тези октави се повтарят и нагоре, и надолу, на всички нива. Между всяка нота и следващата има дванадесет хармонични и холографски точки - ако се изразим с термини от науката за измеренията, ще уточним, че става въпрос за
хармонични величини. Това е същото нещо, както при превключването на телевизионния приемател на различни канали. Щом смените канала, всъщност вие го включвате на друга дължина на вълната.

Има празно пространство между измеренията точно така, както има празно пространство между две ноти. Има по-голям вакуум, да кажем има по-голяма стена, между октавите. Ако вие можете да промените вашата вълнова дължина и да направите завъртане на 90 градуса, можете да изчезнете от този свят и да се появите в
измерението, което съответства на вашата тоналност. И тогава образите, които вашите очи възприемат, ще се изменят според дължината на вълната на света, в който вие ще сте влезли.
 
Тази планета има голям брой различни светове - те всички присъстват тука, но нашето съзнание е хармонизирано върху една определена дължна на вълната. Същевременно ние съществуваме буквално на всични нива на измерения и нашият опит е напълно различен на всяко отделно ниво.

Например, ако трябва да се извисим на по-горното ниво, точно това, което сега правим, ще открием, че всяко нещо, което си помислим, става веднага, докато тука, в третото измерение, е нужно известно време. Дори ако мислите ни неизбежно и тука създават наша действителност, очевидно тяхното материализиране не става абсолютно веднага.

Ключът за разбирането на процеса на изместване от едно измерение в друго започва с локализирането на едно електромагнитно поле с формата на тетраедърна звезда. Това поле се намира около човешкото тяло и се нарича Меркаба
Тетраедърната звезда се състои от два тетраедъра, които са вградени един в друг така, както е направена Звездата на Давид, но в три измерения (ил. 5-1). Двата преплетени тетраедъра представляват мъжката енергия и женската енергия в съвършено равновесие. Тетраедърът, обърнат с върха нагоре, е мъжката енергия, а
тетраедърът с върха надолу е женската енергия.
 
Около всичко, което съществува, има подобна тетраедърна звезда, не само около нашето тяло.

Съществува и един тунел, който минава през тялото. Той свързва двете крайни точки на тетраедърното поле.

Дишането вътре в този тунел, свързано с ротационното движение на тези полета, създава един носител за издигане, който се нарича Меркаба.

Ние имаме физическо тяло, ментално тяло и емоционално тяло, които заедно имат формата на тетраедърната звезда.

Става въпрос за три еднакви или подобни полета, които са наложени едно върху друго или преплетени едно в друго, като единствената разлика между тях е, че физическото тяло не се върти, тъй като е блокирано.

Меркабата е съставена от енергийните полета, които се въртят в противоположна посока. Менталната тетраедърна звезда, която по същност е електрична и мъжка, се върти наляво.
Емоционалната тетраедърна звезда, чиято природа е магнитна и женска, се върти надясно. Именно фактът, че умът, сърцето и физическото тяло са свързани в точно геометрично съотношение, при определена критична скорост създава така наречената

меркаба.

Думата Мер означава светлинни полета, които се въртят около себе си в обратна посока, Ка означава дух, а Ба означава тяло или действителност. Следователно, Мер-Ка-Ба е светлинно поле, в което движението става в противоположни посоки и което обгръща едновременно и ума, и тялото, а освен това е и носител, тяло-носител на времето и пространството. Това именно е фигурата, чрез която всичко друго е било създадено, това е единна геометрична съвкупност от линии около нашето тяло.
Да запомним, че светлинните полета с противопосочно въртене на тази меркаба имат и пространствено-времево тяло-носител. Щом съумеете да задвижите тези полета, вие ще можете да използувате вашата меркаба, за да пътешествате във Вселената.

При по-голямата част от народите на Земята меркаба не действа. Дрънвълоу твърди, че на тази планета има

около 2000 души, чиято меркаба действа, и около 8000 учители, които са се "издигнали" и вече се намират на

друго равнище на съзнание на Земята.

Мелхиседек

Дори да успеете да се придвижите с вашата меркаба към други равнища с други измерения, ако вашето съзнание не е достатъчно развито, за да работи с по-висшите вибрационни степени, вие не ще можете да останете там.

Някои същества обаче са успели вече да преминават през всички измерения и да бъдат съзнателни.

Като са се научили да бъдат в равновасие и в състояние на осъзнатост през 144-те нива на различните

измерения (дванадесет измерения и дванадесет хармонични, които са свързани с тях), те успяват да прекосят

дебелата стена, което е пред следващата октава. Минавайки от другата страна, те виждат великата сцена, като

разбират и осъзнават, че цялото творение се повтаря до безкрайност.

И в тази точка те трябва да направят своя избор - да отидат отвъд творението, за да се върнат към извора, или да

останат тук. Ако останат, те биват наречени Мелхиседек. И животът си служи с тях, за да се уреждат

проблемите между различните измерения.

Сега има около десет милиона мелхиседеци, от които пет милиона са на планетата Земя

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #48 -: Август 26, 2009, 09:52:20 am »
Разликата между световете с различни измерения е дължината на вълните. Именно вълновата дължина е ключовият елемент на цялата Вселена. Ние живеем и съществуваме в реалност, създадена изцяло от дължината на вълната. А дължината на нашия триизмерен свят е 7,23 сантиметра.
Измеренията са разделени едно от друго от дължината на вълната точно по същия начин, както са отделени нотите в гамата. Всяка нота от гамата носи различен звук поради своята вълнова дължина.
Дължина на вълната НА КАКВО?

Вълните може да са светлинни, звукови, морски, на въздуха.

В нашето си измерение (аз друго не познавам за сега) има безброй много дължини на вълните.
Има и по 7 сантиметра, има и по 7,23 сантиметра, има и по 7 метра, 7 милиметра, или пък части от милиметъра.

Има си радио УКВ, дето пускат само рок. Там 100-ина мегахерца не знам на каква дължина се равняват.
Има си и микровълнови печки. Е, там вече наистина дължината е много малка.
(Момент .. гугъл)
http://en.wikipedia.org/wiki/Radio_waves

дам ... ето тука една таблица за вълните.
Значи започва се от едни такива с дължина 100 000 км. Имат най-често естествен произход - Земята, Слънцето, йоносферата и тн.

Има други с дължина от 10 до 100км - използвани за подводна комуникация.

После 1м - 10метра за телевизионно излъчване и FM радио.

10мм - 100 мм Микровълнови печки, wireless LAN

< 1mm -


Та не знам какви са тия 7,23 сантиметра за нашето измерение ....

Тука гледам всякакви дължини.
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #49 -: Август 26, 2009, 10:39:22 am »

От гледна точка ИЗМЕРЕНИЯТА НА СЪЗНАНИЕТО, плътностите на концентрираната енергия в материята се различават по дължината на вълната.
Става въпрос за спектъра на съзнанието, който може да бъде разглеждан и изследван на база ,,дължините на вълните,,

http://www.shamballa-bg.net/malespiral.html

Неактивен Tangrata_

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 465
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #50 -: Август 26, 2009, 20:44:15 pm »
Цитат
От гледна точка ИЗМЕРЕНИЯТА НА СЪЗНАНИЕТО, плътностите на концентрираната енергия в материята се различават по дължината на вълната.
Това сигурен ли си, че има някакъв смисъл?

Защото на мен ми прилича на някакъв бисер ...

Какво е това "плътности на енергията"
и как може плътностите да се определят от дължина на вълната ....


А между другото от ето този калкулатор:
http://www.csgnetwork.com/freqwavelengthcalc.html

изчислих, че нашия триизмерен свят вибрира с
4.149 Ghz (щото толкова е вълнова дължина 7.23см)

Значи това печки, безжични рутери, мобилни телефони, новия ми компютър, всичко това пулсира с честотата на триизмерния ни свят
Красота и хармония :) :blush:
Искаш да свалиш някое момиче: www.lovestyle.org/forum  Българите в Канада: www.bgcanada.com

Неактивен Mothman

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 54
 • Отвори ума, сърцето и душата си!
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #51 -: Август 29, 2009, 22:21:41 pm »
Благодаря за интересната тема, доста от нещата съм ги чел от други източници, малко преиначени, но имащи същия смисъл. Останах с впечатлението, че доста хора и представа си нямат от понятието "измерение", тоест част от съвкупността от реалности с определена вибрационна честота (или както Z-931 е написал с определна дължина на вълната и то ако смея да добавя с определена дължина на светлинния вихър, тъй като всичко във Вселената е съставено от вихри светлина с определена честота) и го сравняват с математическите измерения - дължина, ширина и обем. Всичко е въпрос на съзнание, ако достатъчно сме повишили нивото си на осъзнатост, без никакъв проблем бихме могли да превключваме от една в друга точка на "гамата" и да се осъзнаваме на останалите места, в които съществуваме. :) Споменава се за децата, които се раждат на Земята в момента и че те са висши духове, които са дошли тук, за да ни помогнат в прехода и това е чудесно, но мен повече ме притесняват животинските и низши духове, които се инкарнират в момента в човешки тела и които според мен са мнозинството от децата, които се раждат днес, а не обратното. Точно те са най-лесно податливи на манипулация и най-покорни роби на Илюминатите и техните слуги. Ще ни създадат доста ядове по пътя ни към осъзнаването на истинската ни същност, но това е вече друга тема. :) Още веднъж благодаря за труда на хадзапи и ви пожелавам приятна вечер!  ;)
Истината е винаги пред очите ти, стига само да не си ги затворил за нея! ;)

Неактивен Спорт-Здраве4

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 244
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #52 -: Август 30, 2009, 09:56:13 am »
Споменава се за децата, които се раждат на Земята в момента и че те са висши духове, които са дошли тук, за да ни помогнат в прехода и това е чудесно, но мен повече ме притесняват животинските и низши духове, които се инкарнират в момента в човешки тела и които според мен са мнозинството от децата, които се раждат днес, а не обратното. Точно те са най-лесно податливи на манипулация и най-покорни роби на Илюминатите и техните слуги. Ще ни създадат доста ядове по пътя ни към осъзнаването на истинската ни същност, но това е вече друга тема. :) Още веднъж благодаря за труда на хадзапи и ви пожелавам приятна вечер!  ;)

Притеснява те, защото не си даваш сметка за истинското положение :)

Тези деца, дето се раждат, просто са финални или висши(помагащи на финалната) инкарнации - ВИНАГИ са се раждали.А останалите, тях ВИНАГИ ги е имало.И какво значи "нашия" преход? Финалните и висшите инкарнации са тук, за да завършат СВОЯ преход като Висши Азове.
Това, че някой не може да се осъзнае като инкарнация, не означава, че са нещо различно от нас на ниво дух...И този, който не може да се осъзнае като инкарнация, е пуснал на пазара идеята, че видиш ли ние можем да се възползваме от тези деца, като им слушаме съветите, за да помогнем на човечеството.WTF!?

Та тези деца СА човечеството! И ВСЕКИ има финална инкарнация, някъде из времевите точки.Просто описанието на нещата е едски объркано, макар, че изглежда логично.

И не се казва нищо ново - ВИНАГИ някои са завършвали играта в настоящето, ВИНАГИ някои са продължавали да играят в настоящето, а завършват играта в миналото.И ВИНАГИ финалните инкарнации са доста по-мъдри в сравнение с обикновените...една финална инкарнация и една обикновена инкарнация има тедин и същи дух - тоес тедин дух има всякакви инкарнации.Какво означава "групата на финалните инкарнации" да са висши духове, които ни помагат!? НИе СЪЩО сме висши духове, но сме техни обикновени инкарнации!

Въобще WTF!? :)


П.П.
Естествено, ако приемем, че любимците са човечеството, тогава да - в състояние сме да ги съветваме за цивилизацията им.само че човечеството са колкото те, толкова и ние(инкарнациите на висши азове).
« Последна редакция: Август 30, 2009, 10:00:38 am от Спорт-Здраве4 »

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #53 -: Август 30, 2009, 17:05:54 pm »


Ще започна с отговорите си към Танграта, забавих ги ,тъй като лаптопа ми е в сервиз в момента, и ползвам на познати.

Цитат
Цитат
От гледна точка ИЗМЕРЕНИЯТА НА СЪЗНАНИЕТО, плътностите на концентрираната енергия в материята се различават по дължината на вълната.
Това сигурен ли си, че има някакъв смисъл?

Защо трябва да делим материята от енергията?
В природата не съществува материя без енергийно съдържание, така че енергията е присъща и неотменна част от материята.
Преминаването на агрегатните състояния на "МАТЕРИЯ" в "МАТЕРИЯ" изграждат "МАТРИЦАТА НА ПЛЪТНОСТА".
Що се отнася до енергията познаваме различни форми на енергия както и на вълни /електр.,топл.,хим..../,в зависимост от системата в която действат, вълните движейки се по определена траектория... пренасят дадения вид енергия, която концентрирайки се в материята променя нейното състояние.

Понеже става въпрос за състояния на материята, което е свързано с ИЗМЕРЕНИЯТА НА СЪЗНАНИЕТО ще се възползвам от  случая да ти отговоря на едни други въпроси зададени ти към мен относно материята, на които не успях да ти отговоря поради това,че се заключи TEMATA /"УСПЯХА ДА ИЗПРАТЯТ МЕЛ ТЕЛЕПАТИЧНО"/

Цитат
Сигурен ли си, че знаеш какво е това "окултист"?

Сигурен ли си, че знаеш какво е това 4-то състояние на материята?

5то състояние на материята?

6то състояние на материята?

7мо и 8мо ?

1во 2ро и 3то ?

Какво означава "Зад пределите на 6тото (състояние.)"?

Ако въпросите ми ти се струват много, избери 1-2 по-лесни и отговори само на тях ...
Например последния, а също и първите два (въпроса).

Ето и какво разбирам под тези състояния на материята.Това са агрегатните състояния на материята до които е пронкнала науката.

...И накратко .....

1 ТВЪРДО

2 ТЕЧНО

3 ГАЗООВРАЗНО

4 ПЛАЗМА

5 КОНДЕНЗАЦИЯ НА БОЗЕ-АЙНЩАЙН - и ще попитам съответно: Какво определение би дала науката на елементарните частици изграждащи кванта, а също и за агрегатните им състояния???... :negative:

6 ТЪМНА МАТЕРИЯ -не отразява достатъчно електромагн.вълни и остава недостъпна за изследователските методи на науката. :negative:

7 ТЪМНА ЕНЕРГИЯ - почти нищо не се казва за това състояние на енергията.... :negative:..

Общо взето съвкупността от тези състояния на материята определят представата ни за ВСЕЛЕНА.

На въпросът ти какво разбрам под окултно и окултист ? Това е продължение на познатата ни наука да навлезе по дълбоко в тайните на Вселената, а окултистът е човек успял да проникне с измеренията на съзнанието си /и с помоща на извънземните ;D  8)/...зад пределите на /5 и 6 състояния и знае и за 7-тъмните енергии/,боравейки с тях и творейки съзнателно
на астрално и ментално ниво на съзнанието... 4D...5D...

Продължавам с предният ти пост...

Цитат
Какво е това "плътности на енергията

Става въпрос за"ПЛЪТНОСТ НА МАТЕРИЯТА" ,в зависимост от концентрираното количество енергия в нея.

Цитат
изчислих, че нашия триизмерен свят вибрира с
4.149 Ghz (щото толкова е вълнова дължина 7.23см)

Значи това печки, безжични рутери, мобилни телефони, новия ми компютър, всичко това пулсира с честотата на триизмерния ни свят
Красота и хармония 

Имаме различни видове енергия, както и вълни с различни дължини и честота на трептене,така че не e уместно да сравняваме вълновото излъчване на печката или хладилника с това на нашето съзнание.
Човешкото съзнание притежава способостта да прониква през плътностите на материята.
Що се отнася go 7,23 дължина...това е някаква груба средна мярка, която е приел авторът на статията ;)
Според мен за всеки човек е индивидуално.
Не може да сравняваме например измерението на съзнанието Ha Адепта научил се да управлява собствения си организъм променяйки неговата полярност-с тази на овикновения човек.
Полетът на тялото, ходенето по вода,седенето върху нея ...са все резултат от магнитно - електрическия ефект създаден от волята на Адепта. Както и от психоматичното състояние на аурата My.
Не можем да сравняваме измерението на съзнанието на едно дете с тази на възрастния......Това са само два примера за сравнение :)

Вярно е че на повечето от човеците съзнанието се разпростира в рамките на триизмерното Евклидово пространство,но има и такива,които са прескочили това измерение на съзнанието си i възприемат с други сетива света.
Като пример мога да дам неевклидовата - ГЕОМЕТРИЯ НА МИНКОВСКИ.
Ако предположим,че дадени събития стават едновремено и всички наблюдатели знаят това независимо къде се намират , като някой от тези събития се извършват в РАЗЛИЧНО ВРЕМЕ и на РАЗЛИЧНО МЯСТО в пространството,то съществуват НАВЛЮДАТЕЛИ,за които тези събития стават на ЕДНО И СЪЩО МЯСТО,но по различно време :hi:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B5%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%8F_%D0%BD%D0%B0_%D0%9C%D0%B8%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8

Неактивен Z-931

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 740
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #54 -: Август 30, 2009, 19:01:09 pm »
Цитат
Споменава се за децата, които се раждат на Земята в момента и че те са висши духове, които са дошли тук, за да ни помогнат в прехода и това е чудесно, но мен повече ме притесняват животинските и низши духове, които се инкарнират в момента в човешки тела и които според мен са мнозинството от децата, които се раждат днес, а не обратното. Точно те са най-лесно податливи на манипулация и най-покорни роби на Илюминатите и техните слуги. Ще ни създадат доста ядове по пътя ни към осъзнаването на истинската ни същност, но това е вече друга тема.

Мисля, че и това е някакъв начин към еволюция на инкарнилалите се нисши духове, ставайки слуги на Илюминати, които също са слуги на някой друг и така .....докато настъпи някакъв ред.... :flag_of_truce:

П.П. Единствено на инкарниралите се души в човешки тела с "чисто съзнание " ще им бъде спестено робството на  :diablo: , водено от неговите слуги ИЛЮМИНАТИ !
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 01:31:04 am от Z-931 »

Неактивен Mothman

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 54
 • Отвори ума, сърцето и душата си!
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #55 -: Август 31, 2009, 11:12:13 am »
Споменава се за децата, които се раждат на Земята в момента и че те са висши духове, които са дошли тук, за да ни помогнат в прехода и това е чудесно, но мен повече ме притесняват животинските и низши духове, които се инкарнират в момента в човешки тела и които според мен са мнозинството от децата, които се раждат днес, а не обратното. Точно те са най-лесно податливи на манипулация и най-покорни роби на Илюминатите и техните слуги. Ще ни създадат доста ядове по пътя ни към осъзнаването на истинската ни същност, но това е вече друга тема. :) Още веднъж благодаря за труда на хадзапи и ви пожелавам приятна вечер!  ;)

Притеснява те, защото не си даваш сметка за истинското положение :)

Тези деца, дето се раждат, просто са финални или висши(помагащи на финалната) инкарнации - ВИНАГИ са се раждали.А останалите, тях ВИНАГИ ги е имало.И какво значи "нашия" преход? Финалните и висшите инкарнации са тук, за да завършат СВОЯ преход като Висши Азове.
Това, че някой не може да се осъзнае като инкарнация, не означава, че са нещо различно от нас на ниво дух...И този, който не може да се осъзнае като инкарнация, е пуснал на пазара идеята, че видиш ли ние можем да се възползваме от тези деца, като им слушаме съветите, за да помогнем на човечеството.WTF!?

Та тези деца СА човечеството! И ВСЕКИ има финална инкарнация, някъде из времевите точки.Просто описанието на нещата е едски объркано, макар, че изглежда логично.

И не се казва нищо ново - ВИНАГИ някои са завършвали играта в настоящето, ВИНАГИ някои са продължавали да играят в настоящето, а завършват играта в миналото.И ВИНАГИ финалните инкарнации са доста по-мъдри в сравнение с обикновените...една финална инкарнация и една обикновена инкарнация има тедин и същи дух - тоес тедин дух има всякакви инкарнации.Какво означава "групата на финалните инкарнации" да са висши духове, които ни помагат!? НИе СЪЩО сме висши духове, но сме техни обикновени инкарнации!

Въобще WTF!? :)


П.П.
Естествено, ако приемем, че любимците са човечеството, тогава да - в състояние сме да ги съветваме за цивилизацията им.само че човечеството са колкото те, толкова и ние(инкарнациите на висши азове).
Благодаря за разясненията, но всичко от това, което ми казваш вече го знам и ми е ясно. :) Тук сме независимо дали сме обикновени, доминантни или финални инкарнации, защото се намираме в периода преди Края на Играта и сегашните ни преживявания са особено важни за нашия дух. И все пак защо мислиш, че сме просто обикновени инкарнации на Висшия ни Аз?! Според мен след като осъзнаваме тези неща, разсъждаваме върху тях и ги обсъждаме сме най-малкото доминантни инкарнации или поне от напредналите, ако не финални. Не е задължително да си дете-индиго или кристално дете, за да си финална инкарнация, все пак има финални инкарнации и в другите времеви периоди и измерения, а там едва ли всички са индиго. :)
« Последна редакция: Август 31, 2009, 11:14:00 am от Mothman »
Истината е винаги пред очите ти, стига само да не си ги затворил за нея! ;)

Неактивен devil4e

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 89
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #56 -: Януари 26, 2010, 00:56:32 am »
Цитат
5. 2013 – Рагнарок – Съдният ден. Ден на началото и края! Хиперпространствен преход в четвъртото измерение. За смъртните това е смърт, за боговете – раждане.

http://vbox7.com/play:f24e8791 -(компютърна игра)


http://www.tribak2007.com/mythology/scandinavia-mythology4.htm   :yes:
Неактивен %00

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 126
  • organic SEO
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #57 -: Януари 26, 2010, 03:19:25 am »
Смяна на измерения !?
Първо дайте дефиниция за тези измерения - брой, структура, характеристики, и т.н.
Просто да се говори за смяна от едно в друго с празни приказки е отвличане на вниманието.

А да се опитваш с рудиментарните пипалца на логичния ум да обхванеш необятността на всемира е като да се опитваш да се целунеш по меката част под кръста - дори много да ти се иска резултата е плачевен.

Обаче именно отвличането на вниманието, което така силно те безпокои би могло да е именно мост отвъд описателната представа за солидно обяснена, проумяна и класифицирана реалност.

╟╩╦═╬╧╩╦═╬╧Оrgаnic SEO NinJah╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩

Неактивен eses

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 898
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #58 -: Януари 26, 2010, 13:40:44 pm »
хадзапи :hi: прекрасна тема, много ти благодаря за откъса на книгата на Друнвало. Много е красиво това което е написал и незвисимо дали това ще се случи,дарява ежедневието ни с красота и любов,нещо от което се нуждаем за да преминем там за където той говори.
Относно какви измерения има,какви няма,ние в кой сме и въобще повечето скептични изкази в тази тема ще кажа че не ни е дадено да знаем какво има и какво няма ,къде сме и какво сме,какво можем и какво ще станем.Можем само да сме благодарни на това че все пак достига до нас.Колкото до съмненията,анализите и скептицизма май е време да се замислим доколко всъщност ние като "разбиращи" нещата ги разбираме найстина и дали не попадаме в онзи омагюсан кръг от които бягаме,по собствено желание.

Неактивен xnet_user

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 315
Re:Смяна на измеренията
« Отговор #59 -: Януари 26, 2010, 14:51:57 pm »
А да се опитваш с рудиментарните пипалца на логичния ум да обхванеш необятността на всемира е като да се опитваш да се целунеш по меката част под кръста - дори много да ти се иска резултата е плачевен.

Обаче именно отвличането на вниманието, което така силно те безпокои би могло да е именно мост отвъд описателната представа за солидно обяснена, проумяна и класифицирана реалност.


Някъде да съм казал, че трябва с ума да се познае всемира?
Ако си постигнал познанието за тази реалност за която говориш и си опознал различните измерения едва ли щеше да е проблем за теб да опишеш тяхната класификация.
Да се говори нещо наизуст или да се вярва в него е също проява на "рудиментарните пипалца на логичния ум" .
« Последна редакция: Януари 26, 2010, 15:14:08 pm от xnet_user »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27