Автор Тема: Регресивна Хипноза - ключ към минали прераждания  (Прочетена 15035 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

anna

 • Гост
Re: Регресивна Хипноза - ключ към минали прераждания
« Отговор #15 -: Април 05, 2007, 19:58:07 pm »
  Ами как да бъдеш сигурен кой(и с какви способности) ти прави "промяната"?! Може би единствения, който трябва да е наясно и да предприеме задачата да си спомни, е самия човек! Едва малък процент от хората, които твърдят,  че могат да го правят могат наистина, и то без да навредят. На много места(напр. книги) е писано достатъчно много по темата- РЕГРЕСИЯТА крие голям риск, особено за непросветения човек.
Когато му дойде времето и мястото- насила хубост не става. А и то си е за страх, не знаеш какво може да те "сполети" след регресията... :---

Неактивен ----------

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 583
Когато му дойде времето - не преди това!
« Отговор #16 -: Април 12, 2007, 19:25:39 pm »
Да се отрича рязко регресивната хипноза е толкова грешно, колкото и да се хвърляме към всяко срещнато предложение с mp3ойки, гарантиращи 100%ов успех!

Регресивната хипноза е духовно занимание и като такова поставя със съществена значимост въпроса за подготовката на реципиента и в още по-голяма степен - тази на неговия хипнотизатор. На първо място е необходимо ВИЕ ЗА СЕБЕ СИ да сте наясно защо искате да надникнете назад; наясно ли сте с всичко останало и наистина ли вече няма с какво да се занимавате ТУК, че обръщате интереса си назад? Пред портите на тази възможност трябва да се помни, както това важи и за всяко друго духовно занимание, че лекомисленото любопитство е не по-малък грях от самозваното шарлатанство и често бива заплатено с не по-малко горчива цена. Следващият въпрос е свързан с ДОВЕРИЕТО между реципиент и хипнотизатор. Известно е, че при подобен сеанс реципиентът бива поставен в напълно пасивно откъм психическата му страна положение и в това състояние хипнотизаторът може да прави с него практически всичко. Из този Форум нашироко са развити въпроси, свързани с възможностите за пси-въздействие, кодиране на подсъзнателни програми и прочея, до степен, че в един момент вие направо можете да спрете да разполагате със собственото си съзнание! От къде знаете за този хипнотизатор? Този, който ви е насочил, какво знае за него? Познавате ли други негови реципиенти? Помислете какви чувства създава всичко това у вас. Помислете и за възможните отговори "Да" на следните въпроси:
Иска ли ви пари?
Обещава ли ви успех?
Застрашава ли ви с нещо, което ще бъде избегнато чрез сеанса?
Настоява ли да започнете веднага?
Премълчава ли някакви неща?
Натиска ли разговора ви в непременно определени посоки?
Положителният отговор на някой от тези въпроси мен лично би ме обезпокоил. По принцип връзката с хипнотизатора е лична и никаква mp3ойка не може да замести тази връзка - човешкото същество е определящо тук. Трябва не само да си допадате, но и да чувствате хармония с този човек; трябва да сте стояли достатъчно дълго време заедно. Трябва да си вярвате, да се харесвате.

Всяка хипноза, включително и регресивната, е свързана с поставянето ви в едно трансово състояние. При него вие загубвате съзнателния, рационален контрол над себе си, връзката с тялото и с личностната ви обусловеност изчезва и вие се превръщате в свободна, податлива за всякакви въздействия субстанция. Това се използва от добрия хипнотизатор, за да ви поставя задачи, на които не бихте могли да отговорите в "будно" състояние. Тъй като волята е отстранена в това състояние, но без да се засегне разумността, хипнотизаторът може да ви поставя задачи да разказвате за едни или други аспекти на вашето съзнание и вие чистосърдечно ще се подчинявате на това, докато трае сеансът. След това, ако към края хипнотизаторът ви нареди да запомните какво се е случило, вие ще помните, а ако ви нареди да забравите, вие ще се събудите без никакви спомени, като след кратко преспиване.

Регресивната хипноза е регресивна, защото хипнотизаторът ви нарежда да се върнете в моменти от своето съществувание, които са назад във времето. Първоначално това се е използвало във връзка с теориите от времето на З. Фройд, че в ранното детство е възможно определени травмиращи преживявания да се отпечатат в психиката и, макар и отдавна забравени, да продължат да оказват формиращото си влияние. Оказало се, че в състояние на транс реципиентът дава сведения за изключително подробни детайли от своето далечно минало, които по принцип не би могъл да помни и много от тях са потвърждавани от странични доказателста; открили, че съзнанието притежава свойството да помни напълно всичко преживяно, без никакъв остатък, въпреки, че в "нормално" състояние ние нямаме достъп до тази пасивно складирана информация, а само до някои нейни фрагменти. Дали от любопитство или поради невнимание, някои регресивни хипнотизатори отпратили свои реципиенти и по-назад от очаквано-нормалното - към раждането им и преди това, за да открият с изненада, че в тяхното съзнание се съхранява подробна информация и за времето от преди раждането, и за вътре-утробния период, и дори от преди това!


Тук трябва да отбележим, че в състояние на дълбок транс, много случаи за което са надлежно документирани и проверени, реципиентът не е в състояние да проявява своя воля и по този начин той не би могъл да иска да излъже, за да стане интересен; доказано е, че в такова състояние реципиентът просто съобщава информацията, която вижда в съзнанието си, обективно и директно, като "трето незаинтересовано лице", макар често да изпитва емоционална връзка с откриващите се картини, да се радва с тях или да страда, което по някога е доста травмиращо за него.

Без да засягаме периодите между една смърт и послдващо раждане (които представляват цяла самостоятелна тема), било установено, че реципиентът може да бъде върнат неопределено голям период от време назад и така ще се попада "в живота на хора", с чиято личност реципиентът се отъждествява, намиращи се във все по-отдалечени епохи. Подробностите от бита в тези епохи и историческите събития, които ги съпътстват, биват описвани в такива детайли, които гарантират невъзможността за измама, предвид често наблюдаваната липса у реципиентите и дори у хипнотизаторите на необходимата култура и познания за тяхната изкуствена реконструкция с такава подробна достоверност. Има дори случаи за разкриването по този начин на скандално противоречащи на официално застъпената история събития, които след няколко десетилетия се потвърждават от новооткрити исторически доказателства, а историческата наука е принудена да се пренапише. Напомняме, че самият реципиент в автентичен регресивен сеанс не е в състояние да формира каквато и да било воля, освен тази да изпълни нарежданията на хипнотизатора и неговият отговор на указанието "Върни се 250 години назад." и на въпроса "Какво виждаш там?" би бил напълно откровеното му възприятие за случващото се в неговото съзнание. Твърденията, че всички реципиенти се били отъждествявали с императори и фараони, е тенденциозна дезинформация или стремежа на някакви шарлатани към ефтин и бързовъзвращаем бомбастичен трик. Истината е, че регресивно отпращаните към миналото им реципиенти далеч не се сблъскват с толкова ярки от историко-героическата им страна роли, а доста често виждат себе си именно като прости селяни, "орачи и копачи", и твърде рядко сме свидетели на някой градоначалник или нещо подобно.

Да се върнем на въпроса: Защо ви е да поглеждате към миналото си? Онова, което ви е дадено тук и сега, изчерпали ли сте го? Ясното изкристализиране у вас на разбиране за необходимостта от поглеждане назад ще уточни както вашите цели, така и начините, по които бихте могли успешно да ги постигнете. Да се впуснете в едно подобно изживяване не е като да си направите 4 снимки за 5 минути във фотографски автомат срещу жетон. Дали заради неумение в хипнотизатора, дали заради несъвместимост между него и реципиента, или заради проблеми в самия реципиент, проблеми наистина могат да възникнат в следствие на такъв експеримент и най-тъпото би било това да се случи от чисто любопитство, от скука и нежелание да бъде поета отговорност към действително необходимото. Съществуват неопровержими доказателства за съществуването на регресивна хипноза и за съществуването на такива преживявания у реципиента, които могат да се окачествят вследствие от тази манипулация на негови "предишни животи" или "задгробни преживявания". Сигурно е, че след като тази информация се пази в съзнанието, тя се пази, за да може един ден да се прочете. Дали това ще стане чрез медитация, чрез откровение свише или с помощта на доктор-психоаналитик, е формален въпрос. Важното обаче е наистина да се види дали имаме нужда да вдигнем булото, да вдигнем завесата и да видим какво се крие зад сцената на този театър, наречен "тук" и "сега". Иначе, самият театър също си е едно голямо чудо, което, далеч не съм сигурен, че всички сме разгадали в достатъчна степен, за да се впускаме в нови приключения!

Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен neven

 • Пишещ
 • ***
 • Публикации: 698
Re: Регресивна Хипноза - ключ към минали прераждания
« Отговор #17 -: Април 25, 2007, 15:02:20 pm »


Точно така. Имах период, в който много се интерисувах от преражданията. Но вече отмина. Разбрах, че не важно кой си бил в миналото, а кой си сега и какъв живот твориш. Много се впечатлих от книгата на Долорес "Кенън пазителите на градината". Главата за отпечатването на предишни животи много ме впечетли и си позволявам за интерисиващите се да я постна с леки съкращения. Ей, метода copy/paste  май действа на всяко ниво :)


ОТПЕЧАТВАНЕТО

Д. Имал ли си много животи на планетата Земя?

Ф. Това е първият ми физически живот, първото ми истинско раждане на тази планета. Имам отпечатък от много други и съм асистирал на на много други. Това обаче е първото ми истинско физическо раждане на Земята.
Какво искаше да каже той?  В началото на съвместната ни работа той бе споменал за четири други живота, които определено бяха изживени на  Земята. Какво се бе случило по време на тези ранни сеанси?

Д. Другите, които обсъждахме, не са ли били истински?

Ф.Това бяха отпечатъци и помощни животи, а не истински физически прераждания.

Д. Да не искаш да кажеш, че когато идват в живота вместо да са изживели конкретните житейски преживявания, някои души вземат...

Ф. Могат да извлекат информация от Акашовите записи и да я отпечатат в душата си. Тогава те ще се превърнат в техни преживявания.

Д. Ами...Можеш ли да ми кажеш как да направя разлика при моята работа?

Ф.  Не, защото дори аз не мога да направя разлика. Ако аз съм отпечатък, той е така истински, сякаш наистина съм го изживял. Всички емоции, спомени, чувства, абсолютно всичко за този живот се съдържа в отпечатъка. Затова от моя гледна точка не бих могъл да го разпозная, защото ще бъда напълно погълнат от отпечатъка. Това е цялата идея за отпечатъка. Това е способността да изживееш хиляди, стотици хиляди години на една планета, а всъщност никога да не си бил там.

Д. Каква е причината?

Ф. Ако се озовеш на тази планета от друга планета или друго измерение без отпечатък, ще бъдеш напълно объркан. Така човек не би могъл да разбере обичаите религията, политиката или как да се държи в обществото. Оттук произтича необходимост от отпечатък. Когато хора от звездите идват на тази планета, подсъзнанието им не е преживяло земно човешко съществуване. За да се чувствуват удобно и спокойно, трябва да има нещо, с което да сравняват всекидневните си преживявания. Защото ако такова нещо липсва, всеки един ден ще бъде съпроводен с чувството за тотална дисхармония, докато не дойде моментът, в който човек най-сетне ще може да погледне назад и да види някакво подобие на история. Това се случва през късните години на живота. Объркването и дисхармонията от това изживяване обаче ще обезсилят всяко познание, защото дисхармонията ще я има винаги и познанието ще трябва да се с нея.Познанието ще бъде оцветено от тази дисхармония и вследствие на това ще отсъства. Така, че отпечатването е необходимо, за да позволи на индивид да се чувства удобно в новата среда и тези напълно чужди преживявания. Защото в противен случай дори толкова просто нещо като спор, би било така ужасяващо за индивида, че той би останал безпомощен. За разлика от вас, звездните хора не познават гнева или страха. Той би ги извадил от строя. Би ги парализирал. Те биха били напълно травматизирани.

Д. Има ли някакъв начин да разбера дали хората си спомнят и изживяват наново действителен живот или отпечатък, когато работя с тях.

Ф. Питаме защо би искала да знаеш?

Д. Вероятно за да мога да докажа онава, което се опитвам да докажа.

Ф. А какво се опитваш да докажеш?

Д. Опитвам се да докажа реалността на прераждането, защото много хора не вярват в тази концепция. Опитвам се да потвърдя тези неща, като накарам хората да преминат през един живот, а след това да докажа, че тази личност е съществувала през конкретния период от време. Но ако някой си спомня отпечатък, ще можем ли да го потвърдим?

Ф. Да, защото съществуването наистина е било изживяно, макар и не от индивида, с когото говориш  в момента. Цялата информация обаче ще е същата, както ако би говорила със самата душа, която е обитавала съответния индивид по онова време. Отпечатъците всъщност стават част от душата и тя ги носи в себе си.

Д. Това обяснява ли теорията, според която един и същи предишен живот е живян от повече от един човек? Например няколко Клеопатри, няколко Наполеона. На отпечатването ли се дължи това?

Ф. Абсолютно. Защото няма право на собственост върху тези отпечатъци. Те са отворени за всички. Така че е безполезно да се опитваме да определим кой всъщност е бил този човек, защото е безсмислено.

Д. Това е един от аргументите, които хората противопоставят на прераждането. Казват, че щом толкова много хора са живели един и същи живот, значи не може да е вярно.

Ф. Те са предизвикани да разширят своя обсег на знания. Предоставят им се факти, които противоречат на ограничените им убеждения, и така биват предизвикани да разгърнат своята съзнателност.

Д. Значи няма значение кой всъщност е бил Клеопатра или каквато и да е. Независимо от това ние  получаваме достъп до информация за техния живот.

Ф. Тя може да бъде потвърдена еднакво лесно от истинската душа или от стотиците друти, които имат същия отпечатък. Няма разлика.

Д. Но няма ли вероятност различните хора да възприемат отпечатъка по различен начин? Ако се задават въпроси на двама души, живели като Клеопатра, няма ли идеите им да се различават?

Ф. Много добър въпрос. Може да се каже, че човешкото битие е като филтър, който оцветява възприятията, преминаващи през него. Затова ако някое преживяване в прераждането като Клеопатра бъде подложено на критика от съзнанието на човека, който го разказва, той или ще го изтрие, или ще го промени, за да го представи по такъв начин, че да не причини личностен разпад.

Д. Независимо от всичко, това би било истина, различна ще е само гледната точка.

Ф. Точно така. То ще е представено във възможно най-точната форма, но и най-удобната.

Д. Обяснява ли това и проблема за паралелните животи, които очевидно съвпадат във времето или се застъпват?

Ф. Да, именно така се поражда парадокса или противоречието в паралелните животи. Става въпрос просто за усвояване на социален опит, закони, норми, обичаи, които да бъдат ефективно приложени в прераждането на личността.

Д. Значи всъщност няма значение дали може да бъде доказано, или не?

Ф. Точно така. Какъв е смисълът? В продължение на хилядолетия можем да проследяваме нечии „ минали животи” в пряк и преносен смисъл и в това отношение тази дейност ще е напълно безполезна.Но от тези спомени можем да научим много. Не само от гледна точка на лицето, което изживява регресия, но и за онези, които четат и чуват за това. Може да бъде споделено много знание, затова полза има за всички.

Д. Как се решава кои отпечатъци ще получиш ти или някой друг? Има ли отпечатъци, избрани за определени личности?

Ф. Отпечатъкът се определя в зависимост от това какви са целите на прераждането. Например, ако човек трябва да стане лидер, президент, той би могъл да получи отпечатъци от лидери на различно ниво – от племенни вождове през президент, кмет или може би главатар на крадци. Ако ударението трябва да бъде поставено върху водаческата роля, могат да бъдат използвани много отпечатъци от такъв характер, за да се запознае индивида с аспектите на идеята за водачеството. Има също вторични и третични пластове, в които се усвояват смирението, търпението, забавите и развлеченията. Втези отпечатъци се съдържа цялото многообразие на битието. Не познавам метода на отпечатване. Резултатът обаче е изживяването на много животи може би едновременно, може би последователно. Вследствие на това се усвояват уроци от преживяванията на други хора. Уроците се споделят Преживяванията, които всеки от нас има в този живот, в неговия край ще бъдат отпечатани, за да се използват от всеки, който има нужда от тях. Ако приемем всеки живот за книга, това е като да я заемеш от бибилиотеката, да я прочетеш и разбереш мигновено.

Д. Нима твърдиш, че енергията на живота сякаш се складира в книга, поставя се в библиотеката и може да бъде отпечатвана в живота на други хора, ако те пожелаят да използват тази информация?

Ф. Точно така. Няма ограничения в броя на индивидите, които могат да използват един конкретен живот. Хиляди хора биха могли да отпечатат еднои също битие едновременно.

Д. Значи е възможно да върна чрез регресия повече от един човек в конкретен живот, ако случайно и двата индивида имат един и същи отпечатък?

Ф. Точно така. Отпечатъците се избират преди прераждането. Има метод, който е твърде сложен за разбиране. Но може да се каже, че има  компютър, главен компютър, който има достъп до всеки един предишен живот. Така се въвежда информацията за онова, което се очаква от този живот, а след това се избират и инсталират подходящите отпечатъци. Има Йерархия от духове, натоварени с тази дейност. Има и съвет, който осъществява и надзор. Те помагат на душата. Компютърът или съветът получават цялата информация относно мисията и миналите съществувания на индивидите и могат да я използват. Така че се осъществява избор между предишния живот, който е бил заложен в архивите, и съответствието между предстоящо и бъдещо. Всички спомени, мисли, чувства, всичко съществуващо в истинския живот, остават непокътнати. Това е холограма, триизмерен образ на този живот. Всички преживявания, спомени и емоции се отпечатват в тази душа и стават част от нея. Тази информация се запазва и след края на прераждането и е дар от живота в този свят, тъй като става част от постоянния архив на душата.

Д. Няма ли е правилно да се каже, че отпечатъкът е като мостра? Вземаш една от тези мостри я използваш, за да се опиташ да оформиш по-нататъшния си живот.

Ф. Може и така да се каже.

Д. Току-що ми хрумна  интересна идея. Това е като да извършваш изследване в бибилиотека, нали?

Ф. Да. Предоставят ти се книги по много предмети и с тези знания продължаваш напред.

Д. Но когато човек наистина изживява един живот, той получава много от всекидневните срещи с битието. Можем ли да получим същото от отпечатъка?

Ф. Говориш от кармична гледна точка, а ние бихме казали, че това не е точно, тъй като отпечатъкът просто дава данни, от които можеш да черпиш.Той не допринася за постигането на карма. Той е само един допълнителен инструмент за нейното постигане. Ако всеки получаваше отпечатъци, би възникнал застой, в който никой не би живял истински живот. И в крайна сметка няма да остане нищо, което да се отпечатва. Затова има или трябва да има истински живот, който да добавяме в тази бибилиотека с архиви.

Д. Да, след време душата ще започне да предпочитапреките пътеки пред действителните преживявания.

Ф. За някои души преките пътеки са подходящи, за други не са. Един индивид, например, изживява подходящия живот. Някой може да каже, че той просто може да почака някой друг да го изживее в същия момент и после да получи отпечатъка, нали? Действителното преживяване обаче няма да бъде научено. Тук е налице свободната воля на душата, изразяваща се в това, че отпечатъкът се прави по нейно, а не по чуждо желание. Всяка значима информация се въвежда в този компютър и след това подходящите прераждания се извеждат за отпечатване. Отпечатъците от този източник са налице, но личността взема крайното решение. Душата има силата да ги отхвърли, ако намери, че даден отпечатък не е приемлив за нея по каквато и да било причина. Ако тя просто реши да използва авторитета си, за да каже „Не искам този отпечатък”, тогава така ще стане.
Д. Това малко ме обърква. Нима твърдиш, че няма такова нещо като прераждане, такова, каквото го познаваме?

Ф.Да кажем, че имаме преминаване от едно тяло в друго. Съществуват и отпечатъци. Някой може в действителност да е живял пет живота, но да носи опита от 500. Съществува комбинация на ефектите.

Д. С други думи това е информация, която се дава при раждането и се използва по време на живота?

Ф. В момента на раждането отпечатъците са завършени. Но при необходимост могат да бъдат направни допълнителни отпечатъци. Това е като да опаковаш багажи си за пътуване и по време на самото пътуване да откриеш, че си забравил нещо. Така, че по пътя има складове. Отпечатъците могат да се насложат по много различни начини чрез сънища или физически преживявания-травматизиращо преживяване, например смърт в семейството,загуба на работата или въобще винаги, когато някоя случка разтвори дълбините на човека. Независимо дали тази случка е радостна или тъжна, ключът тук е отварянето на личността.Така необходимият отпечатък ще се настани незабелязано за индивида. Но в действителност може да изживееш истински много животи , без някога да получаваш отпечатък. Те не са необходими на всеки , но са абсолютно задължителни за хората от звездите.

Д. Случва ли се звездни или други извънземни хорадаидват на Земята, без духовете им да се прераждат? Искам да кажа случвало ли им се е да дойдат тук и да произведат или асимилират тяло, за да се смесят с хората?

Ф. Да. Случвало се е многократно и ще се случва. Става въпрос за асимилиране на земна енергия, чрез която се възпроизвежда желания образ. Не е кой знае какво.

Д. Това истеинско твърдо тяло ли е или просто образ?

Ф. Ще притежава характеристиките и на двете. Няма да е така плътно като действителното физическо тяло, защото ще се основава на психична енергия.

Д. Защо го правят?

Ф. За да изпратят специално послание вероятно до определена група хора или някой, който активно се опитва да комуникира с тях.

Д. Случва ли се да асимилират тяло и да останат на Земята по-дълго време?

Ф.Ако е необходимо, може да стане за неопределен период. Няма ограничения във времето. То се определя от предприетата мисия.

Д. Разбирам. Чували сме  истории за същества, които може би живеят сред нас без да са хора, така да се каже.

Ф. Напълно възможно е.

Д. Представляват ли тези, които идват, асимилират тела и живеят сред нас, някаква опасност за човешката раса?

Ф. Те са опасни толкова, колкото и самата човешка раса за себе си. Дори по-малко, защото са тук за да помагат и напътстват. Тяхната мисия е на просветлението и ако това не се приема за помощ, значи нищо не би могло да помогне на човешката раса.

Д. Има ли начин да разпознаем тези хора от звездите?

Ф. Не бихме искали да притежаваме някакви отграничителни харектеристики, затова такива липсват. Всъщност те са толкова истински и толкова от плът и кръв, както всеки човек. Съществуват белези, които могат да бъдат приети за някаква индикация. Чувстваме обаче, че е неудачно да ги издаваме, защото това би създало атмосфера за лов на вещици и би нарушило спокойствието на онези, които още не са осъзнали своя произход. Това ненужно би им причинило много грижи и тревоги. Защото ако ндивид, който търси такива хора, има агресивна природа, той ще се впусне в лов на вещици, а ние не бихме желали това. Не бихме искали да насърчаваме подмамването на хората с такава информация, което да ги доведе до преследването на някакви изкривени собствени желания за чужда сметка. Те ще ги разглеждат като извънземни, а не  като хора. А всеки нидивид, който в момента  ходи по Земята има право да го прави.

Д. Ние сме предубедени от филмите и телевизията, че всичко извънземно е лошо.

Ф. Тчно така. Предубедени сте. Това не е факт, това е предубеждение. Удачно е да обясните във вашата книга защо не включвате информация за отличителните характеристики на тези хора. Защото много хора не биха се замислили по този въпрос. Както казах, това са онези, чието най-голямо желание е да има кого да преследват, а такива има в изобилие.Има закони срещу сегрегацията, открития расизъм и т.н.. В настоящия момент обаче липсват закони, които да защитават хората от звездите, и те са един вид позволен за преследване дивеч. Такива са схващанията тук.

Д. Тези хора, които идват асимилират тела и живеят сред нас за известно време, нямат емоции като нашите, нали? Или нямат отпечатъци?

Ф. Тук не говорим за асимилациите, имаме предвид редовите хора от звездите. Те имат отпечатъци за това какво представляват емоциите и как да се справят с тях. Именно такава е функцията на отпечатъците. Що се отнася до асимилациите, това е друг въпрос. Те не ползват материал от типа на отпечатъците. Това са специални индивиди, които са изучили човешката раса до такава степен, че се чувстват съвсем спокойни в нея и могат да се смесят с околните, без да бъдат разпознати.

Д. Но те не се поддават на емоции. Имат само наблюдения?

Ф. Не бихме се съгласили с това, защото те много приличат на хората и могат да се вълнуват точно както всички вас.

Д. Вярвам, че точно това си мислят хората- че извънземните нямат емоции, а са малко или много като роботи. Именно тази идея плаши хората.

Ф. Ще им е много приятно да наблюдават събиране на планетарните раси за честванията на новия ред, защото ще видят много емоции като плач и смях, песни и танци. Защото това не са единствено земни изживявания.. Човешките същества винаги смятат, че всичко, което правят е абсолютно уникално. Това отчасти представлява вселенското братство-дори емоциите се споделят от вселената и не са част само от човешкото битие. Защото по цялата Вселена има радост. По цялата Вселена има мъка. По цялата Вселена има гняв. По цялат Вселена има страх. Те обаче се изявяват по различен начин  в различните светове. Човешкият еквивалент на гнева и страха е черното. Преведено на други вибрационни честоти, това не е еквивалентно, защото в този аспект Земята е ненадмината. Човечеството е било в оковите на  страха твърде дълго и вече е време човекът да разкъса веригите на това робство и да се освободи, за да поеме своята собствена отговорности да се превърне във вселенски брат. Защото ако това робство се разпостре  към останалат част от населението на вселената, ще се разрасне и страха. Затова вие сте в задния двор, за да се справите с тоя страх по свой собствен начин. Когато задържите този страх на вашата малка планета и го победите ще ви бъде позволено да тръгнете из вселената и да се срещнете с други цивилизации, които не са били поробвани от този строх. Защото страхът е заразен и ние не искаме да го внесем сред онези деликатни същества.Те биха били опустошени от самата месъл за него, която никога не са изпитвали по същия начин като вас. Защото те наистина са изпълнени с вяра и не се нуждаят от вашия тип страх.

Д. Страхът е чисто човешка черта?

Ф. На този етап и на тази планета това е болест. Тя ви поставя под карантина във вашия малък край на Вселената. В др
"Предметите на Тльон се удвояват; те са склонни обаче и да изчезват или да губят известни черти, ког

Неактивен Mirotvorec

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 3 794
 • Азъ, от Народа на Еднорога
  • http://silverunicorn.org/
Re: Регресивна Хипноза - ключ към минали прераждания
« Отговор #18 -: Април 25, 2007, 16:08:30 pm »
Когато четох тази книга и аз бях впечатлен от този откъс   :)   Определено позагубих интерес към миналите си прераждания, преди това бях много любопитен. Въпреки това мина известно време и узнах за едно такова, явно се е налагало, тъй като упорито повтарях същата грешка, а не беше много "здравословно". В края на краищата успях и бях наистина щастлив, че съм осъзнал правилно посланието от другия живот.
А дали е било отпечатък или истинско прераждане-май няма особено значение в случая, важното е да вземеш правилното решение.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Re: Регресивна Хипноза - ключ към минали прераждания
« Отговор #19 -: Април 26, 2007, 11:39:35 am »
А за човек с достъп до акашовите записи тоя би трябвал ода знае че Клеопатрите са си били цяла династия-а тая от историята с Антоний е Клеопатра осма...да не говорим че съвсем добре си се обяснява от конвенционалната наука тая история с многото клеопатри,Цезари и Наполеони....

Аз самият вярвам в преражданията.Ключовото е че вярвам,а не дали е така.Защото чисто научно за сега едва ли може да се докаже...
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mystic

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Тази тема ме обърка и то тотално.И сега как да знам коя съм и дали съм аз?!? :oОх,вместо да става по-разбрано то става още по-объркано. :-[ Май си бях по-добре преди да прочета темата. ::)

Неактивен moridin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69

  Че как няма да те обърка. Колкото хора, толкова "трябва това" да направиш, "трябва и най-добре" е този "път" :) Получава се объркано нали ?

  За регресивната хипноза - що не си я пробвате сами ? Човека който я прилага е лесно да бъде обвинен при провал. За това поемете си отговорността. Правете нещата сами . И ... слушайте интуицията си, не мен , не написаното ....

  Ох не мога да се въздържа по отношение на светлите ни приятели от Касиопея, Сатурн, Сириус и други екзотични кътчета на вселената :)  Смешно...много смях....продължавайте моля. Сцената ви очаква за все по светли и изпълнени с любов, чисти и възвишени халюцинации......

  Любовта няма нужда от оратори и глашатаи  ;)

Неактивен Gil-Galadh

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 2 983
 • V to the A to the D-E-R
  • chigot.blogspot.com
Моридин...за хипнозата си трябва друг човек,дори със записи се получава трудно
А и освен това е много въпросителна достоверността на спомените,да не говорим че е направо нулева
-Какво е дзен?  -Fire-water burn на Bloodhound gang chigot.blogspot.

Неактивен Mystic

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 169
Еми то излиза,че изобщо не ни трябва да се подлагаме на хипноза за каквото и да било от миналото.Една такава хипноза може да обърка индивида още повече,като се има предвид отпечатъците за,които се говори.Аз лично предвид на това,което прочетох и което знам вече, след една регресивна хипноза не бих повярвала,че опитността за ,която съм си спомнила е моя. >:( До сега все съм си задавала въпроса,коя съм била или какво съм била,но от сега нататък това няма да има никакво значение за мен.По-важно е коя съм сега и какво съм сега макар,че и в това не мога да съм никак сигурна,защото няма как да знам дали живея истински живот или е само отпечатък за подготовка. :-\
Другото нещо за което си мисля е ,че ако е нужно за душата ще си спомни и ще намери най-добрия и безболезен начин за това.Определено вече не ми се иска да знам какво съм правила преди 3500 години,още повече през тези 3500 години,когато е било последното ми прераждане преди това в момента. О да ако изобщо сега съм преродена..... ;D

Неактивен moridin

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 69

  Gil, напълно си прав ! Бързи резултати, може да се получат с опитен хипнотерапевт. Но те са получени с чужда помощ...и освен това и те се поставят под въпрос от някои учени. Тоест може да халюцинираш "реален" спомен, дори под контрола на хипнотизатор.

  Другото, сам да почнеш е бавния начин :)

Неактивен Alien

 • Много Писал
 • *****
 • Публикации: 6 668
 • WATCHER
Едва ли някой се съмнява във възможността на секретни отдели в организации занимаващи се  с "национална сигурност" не просто да да ви накарат да  "забравите" определени моменти от живота си а направо да ви подменят спомените така че живота който мислите за "реален" да няма нищо общо с това което става всъщност  ;) Така че за какво си говорим  :P След като могат да се вършават подобни манипулации за живота който живеете в момента, какво остава за някакви други "минали".
Що се касае за "спомняне" на различни животи, прераждания, инкарнации, отпечатъци и т.н според мен всяко осъзнато спомняне на какъвто и да е предишен опит е изцяло от полза на този който си го спомня. Щото иначе какъв е смисъла да се учи едно и също нещо хиляди пъти и след това да се забравя напълно и айде пак отначало. В този ред на мисли това спомняне на "преживявания" може да доприненсе за справяне в ситуации от сегашния ви живот.
« Последна редакция: Май 13, 2007, 18:19:25 pm от Alien »

Неактивен mitko

 • Доста Писал
 • ****
 • Публикации: 1 843
 • Не прави това, което не искаш да ти се случва
  • профил
Re:Регресивна Хипноза - ключ към минали прераждания
« Отговор #26 -: Ноември 09, 2009, 20:19:29 pm »
Привет,
Когато се подложите на регресия веднага възниква въпроса за достоверноста.
1 -Истинският спомен е онзи спомен който е задължително свързан със сегашния живот
2 -Истинският спомен не противоречи на причинно-следствения закон
3 -спомените са задължително негативни!!!!!! Негативизъма е обект на корекции, а не обратно!!!!!
Аз съм бил убиец (много успешен) в този живот два пъти съм пробождан с нож в гърдите, един път съм давен, един път съм отравян, стотици пъти съм припадал, три години страдах от епилепсия, затрупван съм два пъти в мината, катастрофи, и това е малката част.... А бе цял живот с госпожата сме на една ръка разтояние!  Тези които съм убил са умирали са си отивали за минути, а аз съм умирал стотици пъти!
"Въображението е по важно от знанието" Айнщайн

Неактивен Pavli

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 15
  • Минали животи и хипнотична регресия
Re:Регресивна Хипноза - ключ към минали прераждания
« Отговор #27 -: Ноември 12, 2011, 22:56:14 pm »
http://www.youtube.com/user/winner7027 Едно малко предизвикателство за читателите на темата. Интервю с известната хипнотерапевтка и регресионист в минали животи Долорес Кенън

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27