Не спазваш елементарни правила на логиката. Разумната дискусия по този начин се обезмисля.
Даваш за доводи за убеждаване и доказване неща, които изобщо не е сигурно, че са верни.
Какво бил казал еди кой си в коя книга и кой филм.
Ще го кажа малко по-грубо, надявам се да мине през модераторите.
Точно през оная работа ми е какво е казал Терзийски, или какво са разказали в еди кой си друг филм и не знам кой друг писател. (не от неуважение към човека, а защото в момента не обсъждаме приказки)
Много съжалявам за теб. Понякога се питам с коя глава мислиш? С малката или голямата
Когато се обсъжда такъв видео материал, човек трябва поне малко да е чел на тема НЛО. При теб такива знания ти липсват.
Когато се обсъжда нещо, се обсъждат ФАКТИТЕ. Или съответно ЛОГИКАТА.
Не може да изсипваш с кошницата хаотични доводи, дошли от приказвачи на приказки, и други фантаст-уфолози.
Аз само в тоя конкретен филм ги хванах разказвачите в сумати преднамерени и елементарни лъжи, а ти ме пращаш да изгледам още една гора лъжливи филми.
Назови ми фактите и лъжите и ги разграничи, ако обичаш
А сега най-безочно се извъртя на 180 градуса, и от 100% сигурен, изведнъж се оказа предположение.
Не видях да допускаш повече от 1 хипотеза в случая, нито да ги степенуваш по степен на вероятност, както подобава на по-задълбочено разсъждение.
И аз като Еон смятам, че 99% от НЛО-тата са човешки. Уповавам се на базата на това, което казва човек, работел по тези проекти 30 години и според който те са международни. Всичко което е казано от него е потвърдено от различни източници.
Простият факт, че обстрелват само един от тези космически кораби, докато другите съвсем свободно си кражат (най-важното - същите модели са) и си правят ъгловите завои, ясно показва, че е ставало на въпрос за тестване на нова зенитна технология. Още по-очевидното е, че това се случва в момент, когато совалката минава наблизо. Тя записва резултатите и ги връща за анализ. Публичните космически програми малко или много също са в полза на тайните. Не трябва да се забравя, че на секретно ниво всички работят заедно и нито едните ще свалят другите без предварително да са се разбрали, нито обратното. И НЛО-то, и артилерията в случая е човешка
Трето,
когато се оборва твърдение, необходим е 1 контрапример, за да се докаже, че не е вярно.
Т.е. казано с други думи - за да уличиш, че някой лъже, достатъчно е да го хванеш в 1 лъжа, не е необходимо да доказваш, че абсолютно всяка произнесена дума е лъжа.
Тия може да ми ги спестиш
Относно "светкавицата, която се движи със светлинна скорост".
Честно, не видях такова нещо на филмчето.
Не те знам какво си гледал.
В момента, в който НЛО-то спира, има светкавица, която обхваща целия екран, и вс пак не става ясно откъде идва. След няклко мига НЛо-то прави завой и ускорява в друга посока.
http://video.google.com/videoplay?docid=6473154883007165539