Автор Тема: Лично мнение относно новите технологии  (Прочетена 8009 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен dragonn

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 261
Re:Лично мнение относно новите технологии
« Отговор #15 -: Април 15, 2010, 15:07:37 pm »
Да си пиша нещо в темата, защото не знам колко и е срока на давност без да пише някой в нея, и да не вземе да се заключи автоматично.

Та искам да дам моето мнение относно тази снимка от една друга тема в този форум.


Това за мен е летящ обект на принципа на кондензатора(като му гледам двойният корпус), най вероятно направен в час по трудово в някоя военна база.

Какво според мен е "принципа на кондензатора"? Ако между пластините на кондензатора има финни капки вода (вместо диелектрик), то те в зависимост от коя пластина ще подадем напрежение започват да се движат нагоре или надолу (между двете платини).
Живачните пари са по-изгодни от водните на този принцип, защото живака се изпарява при 2-3 градуса и са тежки пари, а не при 100 градуса както е водата. Ако теглото на живачните пари е по голямо от теглото на целият кораб то ще се получи един живачен балон на този принцип. Който с лекота ще изплува над атмосферата, като коркова тапа във вода.  :)


Неактивен dragonn

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 261
Re:Лично мнение относно новите технологии
« Отговор #16 -: Април 18, 2010, 18:46:59 pm »
Искам да споделя моето мнение за лекуване.

Има доста теми из интернета, че телефоните са вредни за здравето при по-често използване, защото чрез микровълните си Те разрушават ДНК-то на клетката.
Здравият организъм си възстановява изгубеното ДНК на клетките (така е заложено), но при много слаби хора ДНК-то може да мутира и да се превърне в туморна клетка.
Много пъти съм си мислил, че ако микровълните на телефоните могат да унищожат ДНК-то на такава сложна клетка, каквато е човешката и да я превърнат едва ли не в  "клетка зомби", (клетка без информация, която не знае какво и е предназначението (между другото такива са и стволовите клетки))...то би трябва микровълните в много по слаби дози да могат да унищожават и по-просто ДНК, каквото е при вирусите и бактериите, без да влияят на човешкото ДНК
Мисълта ми е, че ако тялото на болен човек бъде облъчвано краткотрайно като терапия с микровълни (тука вече трябва да се направят изследвания), вирусите и бактериите, които причиняват болестта ще си загубят ДНК-то, от което следва, че болестта е победена. Естествено по този начин би могло да се спира и премахва тумурно образование, като просто му се изтрива ДНК-то.

Искам да споделя и нещо лично. Преди страдах много от появяването на херпеси през 2 месеца, но се наложи да работя като стругар 4 години в един цех където се правеха постоянни магнитни дискове. Не знам дали е било от магнитното поле от което бях облъчван ежедневно, но вече 2 год. не съм виждал херпес. Също магнитното поле на постоянният магнит без проблем топи сняг и лед. И ако се слага в асфалта, с които правят пътищата малка доза ситен прах от магнити, няма да имаме заснежени или заледени пътища. :)

П.П.
Знам, че нещата за които говоря в цялата тема (не само в този пост), могат да изглеждат детски и наивни, но в природата простите неща са най-верни. Аз съм избрал най-простия път за търсене на решението. Не приемайте че това което пиша е вярно, просто искам да ви провокирам да мислите. ;)

С уважение dragonn!   


Неактивен %00

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 129
  • organic SEO
Re:Лично мнение относно новите технологии
« Отговор #17 -: Май 18, 2010, 22:58:29 pm »
Абсолютно си прав за простите неща, глупостта и скудоумието на цивилизацията и нейното техно-развитие в момента е именно жертва на усложняването!
Това с балона ме разби !
╟╩╦═╬╧╩╦═╬╧Оrgаnic SEO NinJah╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩╦═╬╧╩

Неактивен gabriella33

 • Четящ
 • *
 • Публикации: 82
Re:Лично мнение относно новите технологии
« Отговор #18 -: Февруари 19, 2012, 07:45:28 am »
Интересни съждения:)
За космическия кораб и пътниците в него...
Аз се питам,необходимо ли е да се опитваме да строим кораби и с тях да достигнем скоростта на светлината,та с нейна помощ да идем еди къде си..
Не ли по-удобно да пътуваме с астралното си тяло,то едва ли ще срещне големи препятствия по пътя:)
ЮДА ПРЕДАДЕ ХРИСТОС И ТОЙ ОТИДЕ В РАЯ.ПРЕДАТЕЛ ЛИ Е ЮДА?

Неактивен x_name41

 • Малко Писал
 • **
 • Публикации: 283
  • this is my website!
Re:Лично мнение относно новите технологии
« Отговор #19 -: Февруари 19, 2012, 23:30:42 pm »
Ето тук http://www.edinetcorp.narod.ru/Hronokorabl.htm са се постарали да обяснят възможностите за пътуване с надсветлинна скорост.
"музиката удължава живота!"

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27