Автор Тема: Вегетарианството  (Прочетена 307652 пъти)

0 Потребители и 3 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен Cenestelle

• Пишещ
  • Публикации: 585
  • stargazer
Re:Вегетарианството
« Отговор #90 -: Януари 25, 2006, 13:19:34 pm »
виж това е добра идея:)
sing what you can't say, forget what you can't play, hasten to drown into beautiful eyes....

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
  • Публикации: 3 789
  • Азъ, от Народа на Еднорога
    • http://silverunicorn.org/
« Отговор #91 -: Януари 25, 2006, 15:42:30 pm »
Cenestelle, я ме светни по един въпрос - може ли чрез приемане на вегетарианска храна да кача някой и друг килограм? Навсякъде диети за отслабване, аз пък питам за диета за напълняване.
Не мисли като човек!-Крион

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #92 -: Януари 25, 2006, 15:46:29 pm »
Може ве тъпчи всеки ден шоколад и зърнени храни и ще качиш ;) и повечко зехтин в салатката  :P :P :P

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #93 -: Януари 25, 2006, 15:53:25 pm »
Шоколадът ми е пръв приятел  :D  , зърнени храни-какво ще рече туй ? А зехтинът малко скъпичко ще ми дойде май.... :o

Неактивен Cenestelle

• Пишещ
  • stargazer
« Отговор #94 -: Януари 25, 2006, 17:01:41 pm »
Mirotvorec  лесно се напълнява, наблягаш на сладките и тестени работи и можеш да станеш и дебел веган, особено с повече фъстъчено масло и веганска майонеза....
обаче имай предвид: храната влияе и на духа, когато ядеш повече от необходимото и повече, отколкото ти се иска, това пречи на духовното развитие и може да доведе до влошено емоционално състояние, т.е. може и да се депресираш, по-добре се откажи, прекалено слаби хора почти няма /някои африкански страни не се споменават/, но пък прекалено пълни и озлобени - малко повече, отколкото би следвало
sing what you can't say, forget what you can't play, hasten to drown into beautiful eyes....

Heinie

• Гост
« Отговор #95 -: Януари 26, 2006, 09:34:47 am »
А зехтинът малко скъпичко ще ми дойде май.... :o

Пресели се в Гърция, кеф ти маслини, мандарини, зехтин, плаж...

Cenestelle, да прекалиш със сладките и тестени работи (демек - с въглехидратите) е не само идея за напълняване, а и и дея за диабет. Просто прекаляването с каквото и да било е лоша идея, откъдето и да го погледнем.

Неактивен Mirotvorec

• Много Писал
« Отговор #96 -: Януари 26, 2006, 10:02:13 am »
Абе като се погледна в огледалото (обикновено когато се бръсна) - и така си се харесвам, ама ми викат, че съм бил "заир", та затуй не мога да кача няколко кила.  >:(
В никакъв случай не прекалявам с храната, дори понякога си мисля дали не съм "прихванал" слънчево хранене.

Heinie

• Гост
« Отговор #97 -: Януари 26, 2006, 10:08:20 am »
По-добре рагу и зъби, отколкото като се пляснеш по шкембето да можеш да караш сърф по вълната.

Неактивен ultrafutur

• Много Писал
  • Публикации: 2 786
  • Amor vincit omnia
« Отговор #98 -: Януари 26, 2006, 11:24:20 am »
бе и аз си хапвам доста сладкиши, но пък съм си все така 60кг... :-\
то май не зависи отникакви храни, а от начина по който възприемаш храната . . .
musica universalis

Неактивен Cenestelle

• Пишещ
  • stargazer
« Отговор #99 -: Януари 27, 2006, 08:32:41 am »
нищо странно, месото не те кара да пълнееш, даже обратно - всъщност зависи от това какво месо ядеш, или каква друга храна, мазнините са си мазнини, въглехидратите въглехидрати, макар и с качествена разлика

Heinie

• Гост
« Отговор #100 -: Януари 27, 2006, 09:34:16 am »
Ако някой мисли, че с вегетарианство ще стане по-слаб, се лъже.

Неактивен Alien

• Много Писал
  • Публикации: 6 658
  • WATCHER
« Отговор #101 -: Януари 27, 2006, 10:24:43 am »
Ако някой мисли, че с вегетарианство ще стане по-слаб, се лъже.

Така си е  - питай слона и хипопотама - и те са вегетарианци  :P

Неактивен ----------

• Доста Писал
  • Публикации: 1 581
« Отговор #102 -: Февруари 01, 2006, 15:40:48 pm »
Концентрирането просто върху физическата страна - какви вещества-животни-растения използваме за храна, ни поставя твърде надалеч от същността на въпроса. Без значение е дали се храните с трупове или венчелистчета, ако го правите с проклятие на уста и мисълта ви се гърчи във всякаква корист, злост, мъст. Без значение е дали се храните с трупове или венчелистчета, ако мисълта ви благоговее пред земните богатства, които са се представили на Бога у вас и идват да послужат за поддържане на телесната ви обвивка. Разбира се, по-добре венчелистчета, отколкото трупове, но в сравнение с вашето отношение и съзнание - това не е толкова важно.
Ако се напуквате като свине, безогледно и безчувствено, менюто няма да ви помогне въобще, дори и да е най-доброто. Ако ли превръщате всяка хапка в тържествена литургия, то тогава вече много от работата е свършена дори преди да започнем да усъвършенстваме менюто си. Друг е въпросът, че обикновено отношението към храната и нейното качество са сходни, но това е по-скоро следствие.
Цитат
За да има надежда, че такова велико събитие щ

Неактивен Cenestelle

• Пишещ
  • stargazer
« Отговор #103 -: Февруари 01, 2006, 16:15:18 pm »
respect и от мен, поради липса на желание да търся по-подходяща дума

Heinie

• Гост
« Отговор #104 -: Февруари 01, 2006, 20:47:46 pm »
"Не това, което влиза в устата ви ви осквернява, а това, което излиза от нея."

Иисус Христос

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27