Майка ми търгува със сухо мляко така, че може да се каже съм експерт. Първо сухо мляко се слага в доста повече неща отколкото можете да си помислите-като се започне от сладоледа, всички сладки неща които можете да си помислите ама абсолютно всички та се стигне до киселото мляко, кашкавала, сиренето и всички подобни продукти. Как си мислите, че мандраджиите правят кисело мляко да кажем по това време когато има сняг навсякъде, кравите не могат да пасат трева и съответно добивите на прясно мляко са много малки?Познайте..... всичко е направено от сухо мляко.Вафли мафли всичко. Сега идва един тънък момент-зависи какво е сухото мляко ако е Немско или Белгийско можете да бъдете сигурни че качеството е на ниво, само като се види как са наредени чувалите как изглеждат отвън и какво е млякото на вкус-опитвала съм ги всичките повярвайте ми наистина говорим за качество ама качество. Ако идва обаче от "братска" Украйна положението е зле. Там нещата са извън контрол и вече говорим за гадно качество, но ниска цена. Така, че сухото мляко(незнам ядат ли го вегетарианците) е суровина, която доста често присъства в менюто ни искаме неискаме.