Ето как човек може да стане за смях:)
Цитирам от последния брой на сп.Осем, бр.5/Май 2011
Писмо на читател към редакцията:
"НИБИРУ СЪЩЕСТВУВА.
Пиша ви заради статията за Нибиру от брой 3/2011. Имаше някои малки, но съществени пропуски.
1. Нибиру не е от Слънчевата система, а е била от Сириус. При преминаването на Сириус в 4-то измерение е започнала да се движи в свободна орбита, докато не е минала до Слънцето.
2. Орбитата на Нибиру е елипсовидна и приближава Слънчевата система от юг. Затова в описанието за Потопа се споменава, как Южният полюс го е предизвикал, като е навлязъл в океана.
3. На гугъл скай някои места са цензурирани.
4. През 1984г НАСА призна, че Нибиру съществува"
Сега, няма да ви поствам и отговора на списанието, както и няма да цитирам името на изпратилия писмото, че имам леки съмнения че е някой от нашите ембриони тука.
Но, да видим:
Относно точка 1 - никога не съм се смял толкова, дори се обадих на един съфорумец да се посмеем двамата. Интересно, кога Сириус е минала в 4-то измерение, след като аз я виждам на нощното небе? Или и Земята е в това измерение?
Относно 2 - Къде е юг на Слънчевата система:)?
Относно 3 - явно цензурираните места са ярко доказателство за Нибиру:)
Относно 4 - и аз смятам, че НАСА крият доста неща, ама точно това никъде и никога не са казвали. През 1984г НАСА разпространи информация, че засича обекти в инфрачервения спектър. Впоследстие се оказаха няколко малки тела в Облака на Оорт, и няколко галактики.