Дотук, esoundc, нищо конкретно не си казал - само някакви лични впечатления, които се базират на нещо, което остава загадка за нас, или поне за мен

Материалът, който е постнал ultrafutur, е съвсем верен и не знам дали някой би тръгнал изобщо да го оборва, независимо дали ще бъде под надслова "информационно масонство" или "груба цензура".
С Георги Лозанов съм гледала и чела няколко интервюта и съм останала с много добри впечатления от него. За мен това е един много широко скроен и интелигентен човек, който действително изглежда доста налудничаво, но аз възприемам това като белег на уникалността му и даже, да си призная, завиждам на esoundc, че има честта да посещава негови лекции... Специално за участието му в СЕМ... откога това е белег на някаква поквара? Човекът беше там с чисто идеалистичната цел да НАПРАВИ НЕЩО, но много скоро разбра, че една лястовичка пролет не прави.
А, и между другото, един приятел сега ми подсказа, че има още един Георги Лозанов, психолог, като информацията в Уикипедия се отнася за него, а не за този на снимката