₪ Eon ₪ 
Прекрасно е,че можеш много неща,част от които създаване на сайтове!
Темата за някакво дейно участие на ХААРП обаче не е нова спрямо последните събития в Япония.Така,че това не коментирам в момента/коментирала съм го в предишни постове и теми/.
Казваш -има радиация,но го поставяш под съмнение,или утвърждаваш?Понеже ако се водим по максимата-Да има,е и?? То няма какво да дискутираме.Значи няма нужда от форум.
Ако пък казваме-Не,няма!Яжте си салатите и марулите!-то нещата почват да намирисват на информационно ембарго.Демек-тук няма място за такива съмнения,който не е съгласен-чупката!

Е,да,ама аз пък искам да разбера със сигурност-има или няма,дезинформация ли е,не е ли.Форумът е място според мен,където хора търсят истините,които ги интересуват и в зависимост от средата си на обитание могат да допринесат с нещо за изясняване на основните тези.Било чрез собствени възгледи и информация или позоваване на други такива.
Лично аз от радиацията за мене си не се притеснявам,но нали разбираш,че това не е въпрос,който засяга само мен лично??
1.Казваш нямало ветрове духащи пряко към България-нека си при помним колко слоя обгръщат Земята и какви ветрове духат в най-горните слоеве,тъй като никой не е казал,че радиацията може да се задържи само и единствено в ниските слоеве на атмосферата,нали? Или само над дадени държави-цезий е оповестено,че е открит само над 2 държави-интересно,умен е цезия излиза. ;D
Впрочем,поставянето под съмнение на всичко писано тук обезсмисля подобни спорове.Снимката е само факт,че някаква част от истината се прокрадва в международната преса-която дори да е 5% от цялата истина ,в нашите медии упорито се премълчава.Може би искаш да кажеш,че не е желателно да се позоваваме на чужда преса или на други източници на информация?Само,че това би означавало всеки да тъне в собствените си съмнения и по никой начин да не търси други източници на информация/включително и подобни сайтове като този форум/.По точка 2-има държави,които имат намерение да съдят Япония в международния съд в ХАГА,заради щетите,които несъмнено ще трябва да понесем всички на планетата Земя -можеш да намериш линк при желание.
Колкото до твоята 3.-или четеш избирателно или не вникваш в поставените идеи на написаното.Никой не е казал,че радиацията ще прескочи другите държави и ще кацне само и единствено у нас,точно обратното.А това,че всичко организирано мълчат-съвсем не значи,че няма потърпевши в момента или няма да има след време.Само,че на кого му пука е важно?Не и на управляващите,които без значение в коя държава са,щом мълчат-целят едно-да няма паника и съответно да не се изисква от държавните органи намеса за защита на населението.
По този повод имам въпрос-ако има по-висока радиация в България , каква е ролята на нашата държавна власт,какви са стъпките за действие за защита на населението?Тъй като да питам дали ще се включат в колективен иск спрямо Япония в Хага мисля,че няма смисъл,дори да стане за други държави,ние най-вероятно ще мълчим геройски.
Много ми се струва,че по-скоро сме и ще бъдем свидетели на държавно съвсем целенасочено бездействие,та,който може нека ми отговори.Благодаря!