Форум за конспирации, уфология и мистика.

Конспирации => Български конспирации => Темата е започната от: Alien в Януари 18, 2006, 08:59:01 am

Титла: 30 лв. за фалшив смъртен акт!
Публикувано от: Alien в Януари 18, 2006, 08:59:01 am
Доктор изкарва покойница кандидатка за президент
стандарт
Само за 30 лева всеки българин може да си купи приживе смъртен акт, установи разследване на "Стандарт". $50 пък върви на черно разрешение за кремиране. Аферата се върти от корумпирани лекари и погребални агенции.
Доктори издават документите, без да са установили причините за смъртта и дори да са видели починалите. За тази "услуга" погребалните агенции им плащат на ръка.
През октомври 2005 г. столичен лекар е разрешил приживе кремацията на кандидатката за президент през 1992 г. и съветничка на Бил Клинтън - проф. д-р Сийка Георгиева. "Вярно е, платих си за документа", потвърди г-жа Георгиева от САЩ.
Това е престъпно, с подобни документи може да се прикрие убийство или престъпник да смени самоличността си, твърдят полицаи.Смятайте за какви смешни пари пари става въпрос а ние умуваме дали някоя мутра със своите скромни спестявания ще може да си уреди спокойна пенсия като "изчезне" от света...
Титла: Отг: 30 лв. за фалшив смъртен акт!
Публикувано от: coroviev в Януари 18, 2006, 12:20:32 pm
   Мда, това съществува от край време,съдебните лекари печелят доста добри пари.Като бях студент имаше доста смешен случай.На мутробизнесмен братът -хомо,пъхнал си изотзадзе кочан от царевица(това е буквално,не преносно),ама се престарал и кочана влезнал навътре.Човека немогъл да го извади,ама срам да иде на лекар и си стоял така,докато,не помня вече дали червото се беше пробило или направо сепсис беше направил,ама умрял де,че един съдебен беше взел добри пари да пише,че е умрял от инфаркт.А това за 30 лева ми се вижда кьорфишек-много малко пари.В момента фалшив болничен върви 5лв. на ден,та какво остава за смъртен акт.


    Алиен,много си ми симпатичен,но неочаквай от мен такива услуги,болничен-може и пари невземам,ама смъртен акт-твърдо нье на" пършинг двье"! :P
Титла: Отг: 30 лв. за фалшив смъртен акт!
Публикувано от: Mirotvorec в Януари 18, 2006, 13:02:29 pm
Абе то да не се стига дотам, ма ако ни подгонят ония   8)  ...ще те търсим   >:(
Титла: Отг: 30 лв. за фалшив смъртен акт!
Публикувано от: coroviev в Януари 18, 2006, 18:07:57 pm
Цитат
ако ни подгонят ония   Cool  ...ще те търсим   Angry
Да бе,че мене да гонят после! 8)
Титла: Отг: 30 лв. за фалшив смъртен акт!
Публикувано от: Attila в Януари 18, 2006, 18:45:09 pm
тва с царевицата мноо яко ... хората умират от собствената си простотия  :P :P