Форум за конспирации, уфология и мистика.

Духовно => Езотерика => Темата е започната от: ---------- в Октомври 30, 2006, 11:19:02 am

Титла: METAPHYSICA 2
Публикувано от: ---------- в Октомври 30, 2006, 11:19:02 am
Продължавам с акцентирания върху ключови моменти от текста на "МатрицатаV". В предишната тема (http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=2273.0) стана въпрос за инкарнациите на хората и разликите в нивото на пробуденост, които тези инкарнации притежават една спрямо друга. Без да отдаваме задължителна сила на изложеното от Автора схващане за висшите Аз-ове, безспорна ценност на текста беше даденият критерий, по който доста сигурно всеки от нас може да отсее нивото на издигнатост в хората около себе си. Сега ви предлагам един следващ пасаж от "МатрицатаV", който дава интересни сведения за механизма, по който е устроена Играта в триизмерния свят. Текстът може и да ви се стори не много метафизичен, но неговото свързване със следващата тема (http://www.xnetbg.com/www/site/smf/index.php?topic=2380.0), която е част от това изследване, ще обоснове мястото му в настоящия раздел на Форума.

Основната цел, поради която се прераждаме в 3-та плътност, са преживяванията и онова, което можем да научим от всички преживявания през всичките си инкарнации. Сега се приближаваме към края на Играта и сега има повече варианти на преживяванията, отколкото когато и да било от потъването на Атлантида насам. Има и такива, които отричат вашите преживявания като се надяват, че по този начин Краят на Играта ще бъде отложен и удължен.
Ето някои от онези, които искат Краят на Играта да не се състои:
Правителството – то издига огради, за да ограничи потенциалните ви преживявания. То гледа не как да служи на хората, а как да ги ограничи. То би трябвало да служи на хората, а не на религиите или на отделни групи. Правителствата са агенти на Играта и Тъмната полярност. Политиците или се прекланят пред Тъмните, или биват отстранявани от сцената и заменяни с други. Правителствата са основни играчи в ограничаването на вашите преживявания.
Религията – тя служи на извънземните богове и ви втълпява, че имате само един живот. Последователните инкарнации помнят преживяванията си и напредват много по-бавно. Добре, това е техният път, но когато се опитат да превърнат своя път в НАШ път, те се превръщат в агенти на Играта. Религията ограничава преживяванията ви и иска да отдадете силата си на извънземните богове и да останете в неизвестност за своята сила и за истинската природа на своя Висш Аз.
Медицинските организации – машини за информация, основани на страха. Ако правиш това, ако правиш онова, холестеролът, мазнините и т.н. СТРАХЪТ, че ако не се подчиняваш, няма да доживееш до 90, а можеш да умреш – задъхване – на 75. Това са инкарнациите, които  изцяло се идентифицират с тялото. Вашият Висш Аз може да има толкова инкарнации, колкото иска. Той определя времето и начина на смъртта. НЯМА ограничения във връзка с това. Каквото и да правите, това няма да удължи живота ви и с една секунда по отношение на това, което Висшият ви Аз е решил. Затова някои пушачи живеят до 99, а спортисти или такива, които спазват всичко казано от медиците, ги блъска автобус на 28. За холестерола се притеснява тялото – не Духът. Тези хора си отказват удоволствията, защото вярват, че холестеролът им действа зле – в резултат минават на ДИЕТА с пълни с аспартам безалкохолни и се тъпчат с полезни хапчета. Ако вярвате в своя Висш Аз, ще действате в съответствие с това. Ако позволите на вашето тяло да ви контролира – да, ще имате преживяването, но това показва, че не сте на много Напреднало ниво.
Една жена ми каза, че се страхува от холестерола, защото лекарката й казала, че може да получи удар и да не може да се движи. Страхът е оръжието тук. Преоблечен под дегизировката “ние сме тук, за да ти помогнем”, тези групи са тук, за да ви ограничават и контролират, като ви карат да отдадете силата си на тях.
Има и други подобни групи, но вие схващате идеята. Става дума за хората, които ви карат да отдадете силата си на тях и искат да ви манипулират да отречете своите преживявания, ако те не са разрешени от полярностите.
Да се събудите за това е част от вашата цел в тази инкарнация. След това осъзнавате, че тези хора не са ви необходими, защото сте цялостни сами по себе си и че те съществуват, за да поставят огради около вас и да ви държат в кутия, която сами са създали. Докато не започнете да пренебрегвате така наречените авторитети/личности/групи, вие сте все още в значителна степен обвързани с Играта.
Страхът е най-често използваното оръжие в света – то се използва еднакво и от тъмната полярност, и от светлата, и от тъмната, маскирана като светла. Страхът се използва много успешно – особено в САЩ. Страх от арабите, от вещиците, от гейовете, от подозрителните, от различните и т.н. В САЩ с готовност отдават силата си и конституционните си права, за да може онези, които използват оръжието на страха да ги “защитят”.
Основната цел на онези, които използват страха, е да отдадеш силата си на външно божество или на какъвто и да е ВЪНШЕН източник. Ако сте контролирани от страха, значи тялото ви все още сериозно ви контролира.  Страхът храни и съществата от низшия астрал, които са готови на всичко, за да причинят страх в инкарнациите от 3-та плътност.
Някои ми казват, че не се страхуват от нищо. Който твърди това, има дълбоки страхове, които той отказва да признае, защото не иска да се справи с тях. Не е слабост да имаш страхове – слабост е да ги отричаш. Трябва да ги признаете, за да можете да се справите с тях.
Страх от физически ситуации, от жени, от мнението на хората, от това, че не знаеш всичко, от това, че не си съвършен и т.н. Открийте сами своя страх.
Въпросът обаче е в това, че когато се страхувате от нещо, вие привличате точно това нещо . Това е част от Играта. Дава ви се, за да го превъзмогнете. Страхът от смъртта е любимата дреха, в която правителството обича да облича страха.
Предстоеше ми да пътувам за Китай. “О, ама не те ли е страх след септември 9/11? Ами тази линия е в списъка със застрашените от терористи! Ами не те ли е страх, че може да те убият? “ Не, по дяволите. Много важно! Ще си събера инкарнациите и ще продължа другаде. Страхът от смъртта – ГОЛЕМИЯТ страх на тялото.
Превъзмогването на страха е ДЪЛЪГ процес, който отнема стотици инкарнации. Това е главната цел на вашия Висш Аз през инкарнационните потоци. Вие ЩЕ успеете посредством своята Събудена Финална Инкарнация. Не отричайте страховете си и не ги подтискайте, а ги проучвайте и признавайте пред себе си. Опитайте се да се уговорите с тях, да ги контролирате. Да се информирате е добро начало. Страхувате ли се от паяци, змии или други влечуги? Четете за тях, започнете да ги разбирате. Заменете страха с предпазливост. Тези две неща НЕ са едно и също. Предпазливостта идва със зрелостта. Предпазливостта измества страха на нивото на разбирането.
Ако искате да видите страх в нечии очи, разкажете им за влечугоподобните, които си сменят формата. Страхуват се от тях, защото ако признаят, че ги има, ще трябва да направят нещо по въпроса по един или друг начин (а има повече от един начин да се справят с този материал). Затова предпочитат да не се интересуват от това. Ако все пак се поинтересуват, вариантът е “кой ще ни спаси” (пак външно божество). Страхът идва и от това, че ще трябва да се изправят пред лъжата за американските свободи. Трудно е да направиш това преди да стигнеш до Средно-напреднали нива и отвъд тях. Ще научите как да се справяте с това КОГАТО станете готови.
Ако сте стигнали до там да станете зависим от някой или правителството и очаквате те да ви спасят, значи сте станали идеалният гражданин на империята Орион. Тяхната кралица харесва такива хора, които се подчиняват и страхуват, защото така са лесно контролируеми. “Ние ще мислим за теб”, казват ти те. Това е задънена улица и е много трудно при цялата тази технология наоколо, каквато не е имало от потъването на Атлантида. Краят на Играта е. Пазете се от страха. Вземете си обратно своята сила!
Често се говори, че при нас защитават свободата. Това не е вярно. То е като използването на думите “любов” и “правя любов”. Не е същото. Можеш да правиш секс с някой, който даже не ти харесва. Но думата се употребява в двата смисъла. Така и правителството използва думата “свобода” – с друг нюанс. Това не е истинската свобода.
Играта знае, че не можете да предизвикате насила духовния Напредък. Той трябва да си дойде с времето и съответната скорост.
Играта използва това и създава конфликти в името на Свободата. Тази свобода няма общо със Закона за Позволяването. Желанието да контролираш някого не е свобода. Да си налагаш волята, независимо дали над индивид, в национален или глобален мащаб, НЕ е “свобода”. Затова, когато чуете да се говори за “свободи” от нашия Адолф знайте, че това е поредният опит за заблуда на населението. Едната полярност обича това. Другата го мрази. Конфликтът между полярностите – сърцевината на Играта. Крайният резултат е, че само Балансът е ефективен и води към по-висши плътности.


За онези, които искат да си свалят цитирания пасаж в word-формат и да си го четат вкъщи, е предоставена възможността долу:
Титла: Re: METAPHYSICA 2
Публикувано от: ---------- в Октомври 30, 2006, 11:42:40 am
Продължавам с цитирането на парчета от "МатрицатаV", които ми се струват подходящи за настоящата тема. Този път влизам по-надълбоко в средствата, с които сценарият на "Играта" от текста по-горе става възможен. Пак накрая на темата има възможност да извадите цитираните текстове в word-формат и да си ги четете на спокойствие. Успех!

Защо думите в псувните се смятат за лоши? Повечето са свързани със сексуален акт или с функции на тялото, които нито са лоши, нито са мръсни.  Те просто са. За целите на контрола, обаче, религиите, обществото и пр. са решили, че “сексът е мръсен”. Защо? Заради силата, която е в него КОГАТО го разберете и използвате правилно. Незначителна функция на секса е възпроизвеждането. Главната е сливането на духовните същности на двамата. Тези, които не искат хората да разполагат с пълния си потенциал естествено забраняват секса освен за възпроизвеждане. Оттук са и съответните свързани със секса забрани на думи и действия. Похотта е от тялото.
Сексът, когато има духовна връзка, не е метод за контрол. Не става дума за псевдо духовните връзки, за които се говори навсякъде. Сексът, когато има духовен обмен, не е 15 минутното “чук и чао”. Той е И физическо И духовно преживяване. И се случва много рядко в днешно време. Днес хората се женят, за да се контролират взаимно, поради финансова зависимост, енергиен недостиг, желание да отдадат силата си /той ще ме пази и ще се грижи за мен/, желанието да бъдат жертви и т.н. Това ограничава духовното израстване.
Ако искате противоположния пол, защото е противоположен – това го иска тялото ви. Духът иска да споделя с дух, който е дал на късо физическото тяло и го разпознава. За женското тяло е твърде лесно да стане зависимо от енергията на мъжа. За мъжкото тяло е твърде лесно да спечели одобрението на жената с оглед възпроизвеждането. По-напредналите НЕ се възпроизвеждат, въпреки, че може и да са го направили преди да се събудят.  Те разбират стойността на своята енергия и я запазват за други проекти. Когато разбираш защо не трябва да се възпроизвеждаш, това е нагласа на Напреднала до Финална Инкарнация. Всички ние трябва да минем през всички етапи.
Балансът е целта. Балансът не се интересува от полярностите – нито от тъмната, нито от светлата. Той е белег за много напреднали нива - множество духове от висши плътности са се инкарнирали сега, за да помагат тук с оглед на разрушителните енергии, които заплашват висшите плътности. В интерес на Баланса е да прави каквото може, за да помогне на Земята.


... и по-нататък в текста...

Когато генетиците от Орион разделили половете на земните хора и прибавили в тяхното ДНК команди противоречащи на законите на Вселената, висшите същества видели възможностите за растеж, които в дългосрочен план се откриват в тази плътност, както и възможностите за бърз растеж.  Те знаели, че има един начин за разрушаване на тази структура от команди – активното участие на същества от висшите плътности в земния инкарнационен процес. Когато Висшият Аз в земната инкарнация съзрее, енергията му става по-силна. Ако на Земята се бяха инкарнирали само инкарнации с Висш Аз, командната структура вложена от Орион щеше да се разруши много по-бързо. Влизат инкарнациите на любимци*. Те се размножават като хлебарки и създават тела, в които се инкарнират още любимци, които нямат връзка с висшите същества. Това е опитът на Тъмните да отсрочи постиженията на Висшите Аз.
Когато Висшият Аз се инкарнира в земно тяло, даже самите му вибрации започват да разрушават командата структура вложена в ДНК. Висшите Аз се инкарнират във всички раси не само заради преживяванията, а и за да започнат това разрушаване на командните кодове в колкото може повече тела, тъй като това разрушаване се запечатва в гените. Тъмните не могат да направят нищо против това, освен да увеличават населението на любимци ИЛИ да разрушат всички физически тела и да инженират отново нов тип земно същество.


В word-овските редакции съм си позволил едно червено и зелено оцветяване на някои ключави думички. Вгледайте се в моята словесна редакция - тя не е случайна...