Форум за конспирации, уфология и мистика.

Духовно => Езотерика => Темата е започната от: pph в Април 26, 2006, 02:06:58 am

Титла: Странна случка
Публикувано от: pph в Април 26, 2006, 02:06:58 am
Модераторите, ако решат да преместят темата, понеже аз така и не можах да реша къде да сместя темата си и реших да е тук/макар и да не е за тук/.

Та искам да ви споделя една случка, която ми се случи преди доста време някъде около август 1997г. Бяхме на язовир Доспат с родителите ми и още няколко семейства. И една вечер ( не помня точно кой ден от престоя ми там ) Се събудих и погледнах през прозорчето на палатката. В първия момент видях някаква светлина идваща отвън, и като се загледах видях някаква искряща бяла светлина под формата на човек да се движи до лагерния ни огън, когато клекна  и започна да рови в него. Първата ми реакция, която направих е да погледна наще и да ги събудя, но не успях, а кучето и то спеше. След това се завих през глава и си нямам и на идея как съм заспал.

Исках да споделя тази моя случа с вас, понеже и до ден днешен се чудя, какво съм видял и се надявам някой да си има на идея, какво е това и да сподели с нас.

п.п - Баща ми до ден днешен не ми вярва  >:( Твърди, че съм сънувал.

* Една идея - мисля, че ще е добре да се направи някакъв отделен раздел в който хората ще могат да разказват разни необясними/ест. за някои обясними/ случки и тн..
Титла: Отг: Странна случка
Публикувано от: H. в Април 26, 2006, 02:27:30 am
Еми някаква етерно тяло предполагам :)
Титла: Отг: Странна случка
Публикувано от: pph в Април 26, 2006, 03:32:23 am
Мхм, имах такива съмнения...