Форум за конспирации, уфология и мистика.

Духовно => Езотерика => Темата е започната от: firma в Декември 28, 2005, 14:02:20 pm

Титла: Телепатичен интернет
Публикувано от: firma в Декември 28, 2005, 14:02:20 pm
В Русия много пишат за промените в момента,били те глобални,религиозни,следят всичко :D.И какво казват руснаците след 2012 г. много хора ще общуват с мисъл.Няма да има телефони,започвала нова ера на развитие в целия свят.Неща за които много хора са били готови.Ще развием "телепатичен интернет".Няма да има болници,затвори,полиция и т.н..Ще консумираме само растителна храна.Хората сами ще могат да се лекуват.Като приказка ми звучи.
Някой от вас наясно ли е какво ще представлява този "телепатичен интернет". 8)
Титла: Отг: Телепатичен интернет
Публикувано от: Mirotvorec в Декември 28, 2005, 15:06:37 pm
Преди години четох разказ на един американец, изучаващ надарени деца. Та той, миличкият, се беше ошашавил от няколко българчета 10-12 годишни. Едното живее в Америка, другите две в България.
"Американчето" му казало, че нямало никакъв проблем да се свързва когато иска с другите, телепатично разбира се, и да обменят мисли. Занемелият чичко поискал да му покаже как става това и момчето рекло, че вече е в контакт с Иван (примерно). Описал точно къде се намира Иван в момента, каква е обстановката и показал на картата точното местонахождение.Според момчето връзката се осъществявала чрез светлинната мрежа,опасваща цялата Земя, но за да се включи някой към нея трябва да притежава идентична енергийна вибрация.
По-интересното е, че чичото се вдига и каца в България, намира Иван, казва му откъде има информация за него и т.н.
Мястото, където живеят тези момчета, е някъде много близко до Рилския манастир и тази малка зона е доста добре охранявана (от кого ли?). Не ми е ясно, след като ги охраняват, как американецът е успял да говори с тези момчета, но това е друга тема.
Титла: Отг: Телепатичен интернет
Публикувано от: Admin в Декември 29, 2005, 09:08:43 am
COOL. Историята ме изкефи. Ами..между другото (сега малко повечето от вас ще се шашнат) една от целите на Илюминати (чел съм го в една много стара немска книжка) е да разпространят телепатията сред хората. Затова гонят и световно правителство, за да накарт хората да се чувстват по-близо един до друг. Абе с две думи психическа подготовка... Аз много не вярвам на това, но преди няколко месеца попаднах на един илюминатски уеб сайт (вече не помня кой), където в ИСТОРИЯ на ИЛЮМИНАТИ прочетох същото нещо. Хехе....
Титла: Отг: Телепатичен интернет
Публикувано от: ultrafutur в Декември 29, 2005, 10:01:17 am
супер е историята...
Тя е показателна за това коет се случва сега - Озарените Илюминати предлагат на избраните техники за самоусъвършенстване, а в замяна получават примирение и лесен контрол..
питам се: възможно ли е т.нар. Телепатичен Интернет да е бил открит и развиван през Древността, и какво е станало с информацията, свидетелстваща за тези древни комуникативни епохи ?