Форум за конспирации, уфология и мистика.

НЛО и Извънземни => НЛО => Темата е започната от: Alien в Юни 24, 2007, 00:22:06 am

Титла: Пътнически самолет се срещна с два НЛО над Ламанша
Публикувано от: Alien в Юни 24, 2007, 00:22:06 am
Пътнически самолет се срещна с два НЛО над Ламанша

http://curious.actualno.com/new_109255.html

Пътниците на борда на самолет на авиокомпанията Орини еърлайнс са видели два големи неидентифицирани летящи обекта /НЛО/, когато са прелитали над островите Ченъл, съобщи в. "Дейли мейл".

Според 50-годишния пилот Рей Бауър, той видял два подобни на пури обекта с дължина около 1,5 км. Описвайки първия НЛО, пилотът казва: "Забелязах остър, тънък, жълто-зелен обект. Той застана неподвижно във въздуха.

Помислих, че НЛО се намира на около 16 км от нас, но след това разбрах, че той е на разстояние от около 65 км. Първо си помислих, че е с размерите на "Боинг-737", но след това разбрах, че може да бъде и с дължина 1,5 км."

По-късно пилотът е видял в западна посока и втория НЛО, който е приличал на първия. Пилотът каза: "Разбира се, не твърдя, че това са кораби на извънземни. Само искам да кажа, че никога не съм виждал подобно нещо по време на практиката си."

Видяното от пилота е потвърдено от пътниците и от втория пилот. 74-годишният пътник Джон Ръсел каза, че е забелязал оранжев лъч светлина, който напомнял удължен овал.

Според председателя на Британската асоциация на изследователите на НЛО обаче все още не може да се твърди със сигурност, че обектите са с извънземен произход. Очевидци съобщават за такива обекти от началото на 40-те години на миналия век.

БТА