Форум за конспирации, уфология и мистика.

Наука и Технологии => Контрол над Съзнанието => Темата е започната от: Alien в Април 06, 2007, 18:32:44 pm

Титла: Вече раздават безплатно технологии само за да слушате реклами!
Публикувано от: Alien в Април 06, 2007, 18:32:44 pm
Мобилен оператор ще предлага разговори без париФинландският мобилен оператор Blyk започва от това лято да работи без да взима пари от клиентите си, съобщиха агенциите вчера. Компанията е сключила договор с Orange за техническа поддръжка и ще предлага напълно безплатни за клиентите си разговори, съобщения и достъп до мобилен интернет срещу задължението те да изслушват рекламни съобщения.
Blyk е оператор от типа Mobile Virtual Network Operator. Той няма своя собствена мрежа, а наема за работата си инфраструктурата на съществуващи оператори, като продава телефонните разговори под своя собствена марка. В Европа вече има няколко такива оператори, които работят само в определени региони от една или няколко държави и успяват да предложат конкурентни цени.
Според съобщенията L`Oreal и Coca-Cola вече са се заинтересували от офертата да бомбардират със свои реклами клиентите на Blyk.

Подобни проекти, при които на потребителите се предлага нещо безплатно срещу задължението да гледа и слуша реклами, имаше преди години и на интернет пазара. В САЩ и Великобритания дори са се предлагали безплатни компютри, в които предварително са инсталирани рекламни клипове или мелодии, които не могат да се изтрият.


Стандарт

Едно e сигурно с тез реклами кока кола здраво ще продължава да се пие  ;)
Титла: Re: Вече раздават безплатно технологии само за да слушате реклами!
Публикувано от: lss в Април 10, 2007, 20:29:17 pm
И без тях пак ще се пие... Лошото е, че ще ги слушат през мобилни телефони... Аз такова не бих изтърпял, дори и да ми плащат, пък да ми се въртят реклами на компа още по-малко...