Форум за конспирации, уфология и мистика.

Разни => Новини и общи дискусии => Темата е започната от: paci1 в Февруари 01, 2020, 12:11:57 pm

Титла: Лекуване с енергии.
Публикувано от: paci1 в Февруари 01, 2020, 12:11:57 pm
Та така. Имам някои неясноти относно лекуването с ръце, и ще бъда благодарен ако има знаещи, които могат да помогнат със съвет.
Открих за себе си, че мога като си туря ръката на болно място да успокоявам болката на мястото. (на други хора, не на себе си. За мене си имам друг чалъм.)
То даже и от "другия чалъм" ми дойде идеята как да го правя върху други. Значи лявата ръка(даващата) върху болното място, а дясната(получаващата) - странично върху бедрото. Съответно ако болежката е от дясната страна на гърба(примерно плешката), лявата ръка върху болежката, а дясната върху лявото бедро. Идеята е да вкарам/завъртя енергия(моя) през тялото и да "отпуша" енергийното задръстване на болното място, както се отпушва задръстена тръба със силна струя вода(под налягане). В същия момент си мърморя на ум някакви неща, но засега няма да казвам какви.  :-X На когото съм го прилагал, споделя че болката отминава на момента.(То само на жена ми съм го прилагал засега и на една позната.Нямам намерение да се вихря като лечител, споко.)
Притеснението ми е, дали методът е правилен, и вместо да помогна, да не навредя някому поради недостатъчни знания. Това е.
 :hi:
 
п.п. Майка ми има подобни "умения", и даже си лепи лъжици по тялото. Сигурно ми е по наследство. :D