Форум за конспирации, уфология и мистика.

Наука и Технологии => Контрол над Съзнанието => Темата е започната от: HomerCat в Юли 10, 2019, 00:42:51 am

Титла: "Не е невъзможно" , автор - Свали
Публикувано от: HomerCat в Юли 10, 2019, 00:42:51 am
                                                              НЕ Е НЕВЪЗМОЖНО
                                               
                                                                 Въведение

Това е книга за една от най-трудните травми,през които може да премине едно човешко същество.Написах тази книга с една цел:да помогне на онези,които са на това пътуване да осъзнаят,че е възможно да се излекуват и да помогне на тези,които ги поддържат,да осъзнаят от какво се опитват да ги лекуват.
Аз съм на този път от 27 години.Започна,когато потърсих избавление преди години и продължи през времето,когато осъзнах,че съм член на сатанински култ,избрана да ръководя групата,бях измъчвана и принудена да се отрека,а след това,по Божията благодатна милост избрах да продължа и да се лекувам от тези травми.

Написах много статии,които бяха публикувани в интернет и споделях с тези,които бяха в началото на своето изцеляващо пътуване.Статиите отразяваха моето разбиране за лечението по онова време.Тази книга отразява моето разбиране от тогава насетне,след многобройни опити за достъп(някои успешни,много – не) и задълбочаващо се сближаване с Бог,който е моят истински лечител.

Бях програматор за група,стояща зад Илюминати,Рицарите Темплиери,Опус Деи,Магнификат,Тринити(Троицата) и други международни окултни организации (общо дванайсет).Фактически,бях техен главен програматор и управлявах програмиращите лаборатории за тази организация след смъртта на Менгеле,когато факелът беше предаван от един на друг и след това на мен.Аз разработих или помагах за разработването на много от програмите,обсъждани в тази книга или „подобрявах“ разработените преди мен.Не работя повече за тази група и тази книга е моето изкупление.Второто ми изкупление е това:Моля се за всички,които някога са били програмирани от мен или с технологии,които съм разработвала,да бъдат освободени в името на истинския Исус,който лекува,благославя и прощава.
Простено ми е за всичко,което съм направила,от Бог,благодатен и милостив.
Той буквално ме държеше,докато се тресях,плачех и крещях понякога,както по време на действителните травми,така и по време на лечението им.Той никога не ме изостави,бе на моя страна през цялото пътуване.Той никога не изоставя ,въпреки че понякога може да е трудно.

Мнозина ще попитат: „Къде беше през годините,когато изчезна?“
Избрах да съм офлайн,нямах мобилен телефон и живях със сигурен приятел през петте години на тази част от лечението ми.Бях подложена на големи изпитания и се открих за Бог.По това време една от дъщерите ми(Ходжи) също избра да напусне групата,до голяма степен заради моето свидетелство в Христос.
Тя помни(както и аз),че беше там,когато бях измъчвана заради вярата ми в Христа и че ѝ прошепнах „Прощавам ти“,на нея и на останалите присъстващи(лидери на организацията).С това искам да добавя:“Искам да се освободите“ на всеки от любимите ми хора,които са все още в групата.Освобождението наистина е възможно и тази книга е моето свидетелство за този факт.Нека помогне и благослови тези,които четат страниците ѝ.

Свали

Източник:

https://deprogramwiki.com/svali/its-not-impossible/ (https://deprogramwiki.com/svali/its-not-impossible/)
Титла: Re: "Не е невъзможно" , автор - Свали
Публикувано от: HomerCat в Юли 18, 2019, 12:54:08 pm
На сайта,където е книгата на Свали има още материали,които са ми интересни,може би ще бъдат интересни и за други потребители.В близкото бъдеще(макар че не мога да дам конкретен срок)ще предложа на евентуалните читатели книгата на български като pdf за сваляне.
 
Също съм си набелязал и части от книгите на Спрингмайер,накратко,според мен -материали,имащи потенциал да бъдат използвани и за самоопознаване(невключващо еднорози,светлинни медитации и захаросани позитивни утвърждения).

Това е засега.