Форум за конспирации, уфология и мистика.

Разни => Новини и общи дискусии => Темата е започната от: Noris в Януари 13, 2017, 19:55:25 pm

Титла: Тема общи дискусии - Кои са 6 Spiders във форума ?
Публикувано от: Noris в Януари 13, 2017, 19:55:25 pm
************
Цитат:
28 Гости, 0 Потребители (6 Spiders)
Активни потребители през последните 10 минути:


**************
А може ли някой да обясни адекватно , кои са ( 6 Spiders) - паяци тоест, участващи заедно с Гостите (28)

Въпрос с повишена трудност, но ДНЕС ми бе подаден сигнал да ви го ЗАДАМ!

Кой са 6 ( Spiders - astralni )..?!?...,  :)

И имате ли лични обяснения за същността им ?!?

КЪДЕ, кога и защо се появяват ?!?

П.П Всъщност, когато пиша Spiders (паяците) , се увеличават, като бройка  и за няколко минути от 6, станаха 9.

Въпроса ми е има ли ТУК хора, които ги засичат АСТРАЛНО през нощта между будно и сънно състояние, когато са ясни като образ и визия, ЦЕЛ... :)

Титла: Re: Тема общи дискусии - Кои са 6 Spiders във форума ?
Публикувано от: Black Adder в Януари 13, 2017, 22:22:17 pm
Питали са ме и преди на ЛС по този въпрос.
Spiders са т.нар. Роботи-Търсачки
Всички търсещи сайтове като Google, Bing, Yanoo, Yandex и т.н.т имат роботи-помощници - БОТ-ове
Те обикалят всички сайтове и индексират съдържанието на техните страници. Колкото по-често се обновява информацията на един сайт, толкова по-често почват да го посещават програмите на търсачките.
ето за пример какво се случва, докато пиша темата:
Google (AdSense) (66.249.92.79) 22:17:15 Преглежда тема Съботяни???.
Google (AdSense) (66.249.92.93) 22:16:44 Публикува в Тема общи дискусии - Кои са 6 Spiders във форума ?.
Google (AdSense) (66.249.92.92) 22:16:17 Преглежда тема Операция "Черен лебед" - експеримент с LHC в ЦЕРН.
Yahoo! (68.180.228.188)         22:16:15 Преглежда тема WWF: Дунав може да бъде превърнат от жива река в плавателен канал.
Google (66.249.76.70)                 22:10:53 Преглежда тема Вициве.
това са действията на Spider-ите в момента, четат и трупат линкове в тяхната база, за да може да дадат после отговор на някой, който търси информация.

Надявам се, съм бил изчерпателен.
Титла: Re: Тема общи дискусии - Кои са 6 Spiders във форума ?
Публикувано от: Noris в Януари 14, 2017, 11:22:16 am
Много благодаря за изчерпалтелния отговор Black Adder.
Исках да сравня информация, каква точно роля играят в матрицата и защо точно Spiders им е името?. Тъй като ги засичам от доста време астрално и знам някой неща за тях. И понеже им е дадено същото име Spider- си правя извод, че са свързани и се ползват точно за точене на информация, и разпространение, но в много от случаите разпространяват лъжлива такава.
Изглеждат доста сложно конструирани и могат да бъдат, както супер интелигентни, така и доста коварни и лъжливи, но формата им е точно Spiders. (Говоря за тия, които плетат мрежите в 4D , но смятам че са вързани и със съзнанието на компютъра)
Ползват ги като излъчватели на сънища и залагане на програми в съзнанията на хората, чрез съня.  Прожектират мисли и сънища, с невидимите си нишки и мрежи, точно като паяците, затова и така са ги нарекли. Всъщност могат да променят формата си, като ги засечеш, но Spiders е оригиналната
им форма.
 Могат да бъдат изпращани и като агенти диктуващи мисли на определен човек, както и за изграждане  на енергийни връзки и мрежи.
 Хората, които могат да сънуват осъзнато и да прекъснат съня си  по всяко време, както и да виждат астрално могат да ги засекат - ако сетивата им различават и усещат чуждата намеса. В противен случай попадат под тяхно влияние.
Интересно ми беше, по какъв начин могат да влият примерно на един форум, след като са ми ясни как въздействуват върху хората? И мисля, че разбрах след едно мое скорошно преживяване. Оказа се, че са част от едно свръх - саморазвило се съзнание изглеждащо, като човешкия мозък и то си ги пускаше и прибираше обратно с определени цели.
Титла: Re: Тема общи дискусии - Кои са 6 Spiders във форума ?
Публикувано от: Black Adder в Януари 14, 2017, 18:24:35 pm
Spiders (паяци) те са наречени така, защото прескачат от връзка на връзка, дето са публикувани по сайтове и страници, подобно на същинските паяци, които бягат от нишка на нишка.
Сами по себе си, Веб паяците не могат да манипулират хората, но информацията за връзките които са събрали, може да се използва от търсещите машини, за да манипулират търсещият. Почти всички търсещи машини правят профил на потребителя и в зависимост от неговите предпочитания или интереси му предлагат този или онзи сайт. Също влияние оказва географското положение, пола и етническата принадлежност на търсещия.
Ако двама души се намират в различни географски точки и въведат един и същи въпрос за търсене в Google да речем, то те ще получат малко по-различни един от друг резултати.