Форум за конспирации, уфология и мистика.

Мистика и Мистерии => Паранормални Явления => Темата е започната от: Агнес в Март 23, 2015, 13:58:28 pm

Титла: Невидим часовник
Публикувано от: Агнес в Март 23, 2015, 13:58:28 pm
Здравейте! Искаше ми се да пиша по този въпрос още преди време, но все забравях да го направя. Става дума за това, че чувам тиктакане на часовник, без да има такъв реално. Историята е следната. Преди година-две та вече даже и три, баща ми реши да ми купи стенен часовник. Самият часовник не беше скъп, обикновен от пастмаса, чието тиктакане беше доста шумно, заради което и не седя дълго време на стената ми. Махнах го от там като даже и батериите му махнах.
Една нощ обаче, докато се унасях, ясно се чу отмереното тиктакане на часовник, на същото място на което беше закачен и моят. В началото си помислих даже че още си виси там. Скочих от леглото, светнах лампата, но там нямаше нищо, само тиктакането. От този момент нататък периодично това тиктакане се появява независимо от това ден ли е или нощ. Интересното е че се и мести в зависимост от мото местоположение. Понякога е отпред, друг път е отстрани, а веднъж мина и зад мен. В началото много се изплаших, защото възприех това тиктакане като лоша поличба за мен.  :o Добре, но за 2 години нищо фатално не ми се е случи, така че едва ли е предзнаменование някакво. Всъщност му свикнах и даже започнах да се и ядосвам като се появи защото е много неприятно нещо да ти тиктака, а да не можеш да го махнеш. Последният път го разкарах с думите " О я стига вече!"  :D 8)
Какво мислите че е това? Дали на някой друг му се е случвало да чуе подобно нещо? Ще съм благодарна на всякакви коментари и предположения за ставащото в стаята ми. Интересното е, че само в тази стая се случва това. Никъде на друго място. Нито когато съм извън дома си, нито когато съм из другите стаи в апартамента. Само в моята.

Титла: Re: Невидим часовник
Публикувано от: karina в Март 25, 2015, 11:40:54 am
На мен са се случвали подобни неща, бях в истински потрес доста дълго време. Много четях, мъчех се да си обясня станалото и в крайна сметка, в морето от инфо - намерих обяснение за себе си. Ако искаш пиши ми на лични.
Титла: Re: Невидим часовник
Публикувано от: m2f в Март 25, 2015, 22:01:48 pm
karina, защо не отговориш тук, във форума, толкова ли е чак лично?
Агнес, възможно е да става въпрос за духа на починал непреминал човек. Възможно е и собствената ти енергия да предизвиква разни такива "ефекти"...Възможно е и друга същност да възпроизвежда този звук....
Последният път го разкарах с думите " О я стига вече!"  :D 8)
Това е насочващо и интересно като подход! Факта, че тази тактика работи ти дава правилната насока как да действаш за да го прогониш.
Титла: Re: Невидим часовник
Публикувано от: karina в Март 26, 2015, 08:49:00 am
karina, защо не отговориш тук, във форума, толкова ли е чак лично?

Ами да.