Форум за конспирации, уфология и мистика.

Разни => Новини и общи дискусии => Темата е започната от: Passiflora в Декември 04, 2014, 00:09:25 am

Титла: Българи от всички страни помагайте!
Публикувано от: Passiflora в Декември 04, 2014, 00:09:25 am
Ясно е, че държавата вече е абдикирала от всичките си задължения, които има към народа си! Нещо повече работи против народа! И не мисля, че има човек, който да вярва все още в противоположното.
За това споделям тук информация, която ми направи огромно впечатление!
Да се обедини Българският народ, за да покажем, че на пук на всякакви политици, хулещи ни "всезнайковци", корумпирани чиновничета (списъкът е дълъг), вся'кви подписали смъртната присъда (къде съзнателно, къде несъзнателно) на този изстрадал народ!

Нека покажем, че можем да се обединим!!!


Попаднах на няколко дарителски групи във фейсбук, но две от тях ми направиха огромно впечатление!
Едната е "Народна гражданска защита". Хората се обединяват, за да помагат на бедстващи хора кой както може. Изключително ме трогна и мотото им: Когато държавата отсъства, народът е държавата"".

Но тази група за която започвам темата е най-вече: DARITEL
Ако трябва да обобщя: всеки изпраща на "Дарител" каквото му е излишно и организаторите събират и сортират вещите, дрехите, хранителните продукти... Преценяват къде има необходимост от определена помощ, организират транспорта и доставят съответните дарения.

Новаторското и креативното в случая е сайт, в който се качват изпратените дарения и така може да бъде разгледан от нуждаещите се или от техни близки и познати, за да бъде поръчана съответната вещ:
http://daritel.net/

Идеята ми е който има възможност да се включи в инициативите, за да направим по-поносим живота на пострадалите Българи.
Държа да спомена, че това НЕ са правителствени организации, а народни хора обединени около една прекрасна идея: да се помага на Българите в беда!

Сега повече от всякога е необходимо Българите да се обединим и да си помагаме!


Искрено се надявам на вашата отзивчивост, състрадателност и доброта!  Време е за действия, приказките няма да свършат работа!