Форум за конспирации, уфология и мистика.

Разни => Новини и общи дискусии => Темата е започната от: mitkosven в Март 13, 2014, 08:50:41 am

Титла: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: mitkosven в Март 13, 2014, 08:50:41 am
Какво,ще кажете за изчезналия Малайзийски самолет,появиха се много теори около изчезването му,стана пълна загадка..
Самолета изчезна преди 5 дни във събота, днес е 6 ден от издирването му със 239 пътници на борда.

Цитирам,една интересна статия:

Търсенето на изчезналият безследно малайзийски самолет продължава. Малайзийският полет MH370 не е единственият случай на загадъчно изчезнал самолет в историята. Докато улики за някои от тях са намерени, причини за изчезването им, както и тяхното местонахождение остават загадка.

Историята на авиацията предоставя множество подобни примери, пет от които са били фрапиращи за времето си.

1937: Една от първите жени пилоти и първата, прелетяла над Атлантическият океан, Амелия Мери Еърхарт е изчезнала безследно по време на околосветско пътешествие, на 2 юли. Макар че това не е бил първия околосветски полет, той се отличавал в разстоянието си. Идеята е била, да се предприеме нов маршрут през Екватора, който е дълъг 29000 мили (46670.976км) - рекорден по дължина за времето си.

Еърхарт, така и не е успяла да постигне новият рекорд. Самолетът излита от Маями на 1 юни 1937, а като навигатор е избран Фред Нунан. След покриването на повече от две трети от пътя, самолетът изчезва около остров Хауланд. Незабавното съвместно търсене на бреговата охрана и военноморския флот се оказва неуспешно. След като не са намерени следи нито от пилота и навигатора, нито от самолета, търсенето е прекратено две седмици по-късно.

1945: На 5 декември, пет бойни самолета Авенджърс, колективно наречени Полет 19 са изчезнали по време на тренировачна мисия. Полет 19 е излита от летището Форт Лотердейл и не се е завръща. Мисията за търсенето на авенджерите е енда от най-големите в историята - стотици кораби и самолети са претърсили повече от 51800 км² в Атлантическия океан и Мексиканския залив, а сухопътни мисии претърсили Флорида.

Максимално положените усилия за намирането на петте самолета се оказали напразни. Още по-странно е било, че метереологичните условия са били определени като нормални за такъв тип тренировки, пилотите са били опитни и самолетите в изправност.

Интересен е също фактът, че един от патрулните самолетите, изпратен да намери Авенджърите също изчезва безследно. След пет дни търсене мисията е била прекратена.

1948-49: Два самолета на Британските Южноамерикански авиолинии били изгубени в Бермудкия триъгълник. През януари 1948, самолетът Стар Тайгър е отлита от Англия за Бермудите и след зареждането на гориво не пристига до дестинацията си. Полетите със Стар Тайгър са били преустановени по време на изследването.

През януари 1949, почти година по-късно, самолетът Стар Ариел излита от Бермудите и не пристига на дестинацията си в Ямайка. Въпреки че мисията за намирането е била изпълнена от 70 самолета, не са намерени останки от Ариел или Тайгър.

1957: Пан Ам Полет 7, познат още като Бизан романтика на небесата е изгубен още при първия етап на маршрута си за околосветско пътешествие, на 8 ноември 1957. Седмица по-късно самолетоносачът "Филипинско море" е открил тела и останки от самолета на около 90 мили извън планираният летателен курс. Причината за злополуката остава загадка.

Изследвания са показали висока стойност на въглероден оксид в намерените тела, но не са довели до заключения. Обстоятелствата около мистериозното изчезване на самолета бяха прегледани отново през 2003, но дори при наличието на подобрена технология не успяха напълно да разкрият загадката.

1963: На 15 март 1963, самолетът Флайнг Тайгър, полет 739 изчезва. Самолетът е пренасял войски до Сайгон от военна авиобаза в Калифорния. Издирвателни и спасителни операции са траели осем дни и са покрили повече от 520,000 км² без намерени следи от самолета и неговите пътници. 

2003: На 25 май самолетът Боинг 727 е откраднат от Ангола, което стъписа всички служби в САЩ. Опасения за потенциална злоупотреба със самолета в нещо като атака мотивира незабавното световно разследване. Запознати се съмняват, че пилотът на неизправния самолет е бил неговият механик Бен Чарлс Падила.

Това са примери, но не и единствени случаи на загадъчно изчезнали самолети. Неяснотата при обстоятелствата на тяхното разследване дават почва за развитието на множество спекулации и конспирационни теории. 

Изсточник на цитата:OFFNews

Преди няколко дена се появи още 1 теория че е отвлечен от извънземни...
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Feru4o в Март 13, 2014, 12:19:09 pm
Черната кутия не предаваше ли някакъв радиосигнал през цялото време. Не че нещо, ама с всичките тия сателити модерни..или не са чак толкова? Поне едно око ще е гледало надолу в същия пояс по това време и може да му се разсекрети траекторията, освен да е имало облаци ли.. ала бала?
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: mitkosven в Март 13, 2014, 13:35:58 pm
Черната кутия няма да излъчва сигнал при два случая - ако приземяването е меко или е имало мек удар, например - кацане в океана, a нa дълбочина повече от 5 км сигнала почти неуловим ще е..
Черните кутии са оранжеви на цвят, представляват касетофонче с тел, вместо лентата в касетката, увито в пластмасови парцали, и закачено на кука. Когато претоварването стигне 9 же в изтребителите, или 3,5 же в транспортите и въртолетите - куката изпуска вързопчето, и толкова. После или ще оцелее или ще се счупи.
А за сателит, уж днес китайски сътелит е прихванал отломки,а друг източник твърди че снимките са направени още на 9 (събота) часове преди обявяването му за изчезнал...
Намерисва ми на голяма конспирация,но каква!?...
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Feru4o в Март 13, 2014, 15:56:04 pm
Мек удар и кацане в океана...е същото като титан и счупване в едно изречение...Това за цвета е ясно и че кутията са всъщност няколко независими записващи инструмента, но къде е самолета?
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: mitkosven в Март 13, 2014, 17:57:22 pm
Незнам,може да гадаем..
Оказа се сега че  самолетът е изчезнал в района на Малакския проток. А той е много интересна зона, нещо като еквивалент на западния Бермудски триъгълник. В него за засичани от 19 век насам странни аномалии и светлинни явления.
Предположенията станаха много,въпросите също,а от самолета ни следа....
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Feru4o в Март 13, 2014, 20:44:31 pm
И понеже е в техен стил (пичовете с авиаторските очила  :D) сега да не се изкажат колко полезно ще бъде въвеждането на персонални чипове за да са в безопасност съгражданите им.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: profesionalist_wood в Март 13, 2014, 22:21:43 pm
Ами свалили са го с ПВО някое от съседните държави и сега се боят от китайците да не им набият канчето и са покрили всичко
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Empty в Март 14, 2014, 09:21:49 am
A защо 3 дни по-късно звъняха телефоните на пасажерите  :unknown:
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: mitkosven в Март 14, 2014, 09:40:47 am
Empty доста интересен въпрос.Къде във океана има клетки за гсм? Как телефоните от самолета се свързват с тях? Защо операторите не са дали данните на спасителите? Всеки знае,че винаги един самолет когато излиза от зоната над която е екипажите казват довиждане, а зоната спира да ги следи - прехвърля ги на съседната. Съседната не ги е хванала - значи сигурно не са успели да влязат в нея,аджаба,къде са влезли тогава или ,къде са отишли може би?!?...
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Black Adder в Март 14, 2014, 22:38:32 pm
A защо 3 дни по-късно звъняха телефоните на пасажерите  :unknown:
Дай един номер да звънна, ако обичаш. Или поне връзка към достоверен източник точно на тази информация, по възможност - различен от БГ жълт вестник. (щото предполагам, лично ти си звънял цели 3 дни на всички телефони)

Самолет може да падне поради хиляди причини, а в морето разпаднали се самолети не се намират като пет пари в джоба, нали.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: profesionalist_wood в Март 15, 2014, 09:31:12 am
Доколкото знам че обхвата на мобилните оператори може да достигне до 20 км навътре в морето,но теоретично може и поввече,защото няма никаква преграда за сигнала(планини,високи сгради) да измине разстоянието от точка А до точка Б
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Empty в Март 15, 2014, 14:01:00 pm
Дай един номер да звънна, ако обичаш. Или поне връзка към достоверен източник точно на тази информация, по възможност - различен от БГ жълт вестник. (щото предполагам, лично ти си звънял цели 3 дни на всички телефони)

Самолет може да падне поради хиляди причини, а в морето разпаднали се самолети не се намират като пет пари в джоба, нали.

Много си забавен мр.бийн. Жълти вестници не чета. Потърси в гоогле както всеки нормален човек https://www.google.bg/search?q=Cellphones+of+missing+passengers+still+ring&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=rcs&gfe_rd=ctrl&ei=OUAkU6GyOubc8gepg4DoCA&gws_rd=cr#channel=rcs&q=Cell+Phones+of+missing+passengers+still+ring&rls=org.mozilla:en-US:official&spell=1
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Feru4o в Март 15, 2014, 21:40:17 pm
http://avherald.com/h?article=4710c69b&opt=0 Има сателитни снимки и обикновени с отломки, както и подробен дневник, но не знам дали този сайт е проверен и сериозен източник.
Интересна част: Malaysia's Prime Minister stated on Mar 15th that based on new satellite data there is evidence that the data communication systems and transponder had been turned off by deliberate action by someone on board and the aircraft deviated off course, the last confirmed communication between aircraft and satellites occurred at 00:11Z (Mar 8th).
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: mitkosven в Март 16, 2014, 09:18:26 am
Това са същите сателитни снимки,които обявиха  преди няколко дни,които бях коментирал малко по-горе,снимани уж на същия ден,часове преди изчезването му.Доколкото бях чул се оказаха недостоверни или накратко,измама.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Black Adder в Март 16, 2014, 20:22:04 pm
Много си забавен мр.бийн. Жълти вестници не чета. Потърси в гоогле както всеки нормален човек
Може и да съм ти забавен, но ако обичаш - използвай ника с който съм се регистрирал. (аз не те наричам Кухия, нали?)
И ако исках да ползвам Гоогле, щях да го направя. Има си Правила във този форум, и едно от тях е, че щом говориш за нещо, трябва да дадеш връзка (link) към него, а не да ме пращаш в търсачката. Това не е форум за гоогле препратки а за търсене на истината.

Ако ще разтягаме локуми върху журналистически измишльотини, по-добре изобщо да не коментираме.
Отделно, че пренасочен телефон или телефон с роуминг спокойно може да си звъни, дори  на практика реалният апарат и сим карта да са изгорели в печката. Който не вярва, да си пренасочи собствения телефон към домашният си номер, с опцията -Пренасочване при липса на връзка, и да накара някой да му звънне.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Kat в Март 17, 2014, 02:37:14 am
По последни данни в CNN пише, че са претърсили домовете на пилотите, тъй като по разчетени данни от радари от вчера, малко след като комуникацията с кулата е била прекъсната самолетът се е издигнал на 45000км височина (тази височина е над разрешената), след това се е снижил на 23000, след това пак на 45., обясниха, че това накланя към теориите за отвличане, тъй като един самолет може да извърши такава маневра само и единствено ако е навигиран и управляван ръчно. Още няма официално изявление дали са намерили нещо в домовете на пилотите.
Но все пак поясниха, че само военните пилоти са обучени да избягват радарни сигнали, отделно военните самолети имат техника, която показва засичане от радар,пътническите самолети като този нямат, а и самолетът е много голям. Демек, от цялата работа няма едно нещо, за което да са 100% сигурни.

Колкото до звъненето на телефоните, това официално беше отхвърлено.

Много е странно и това, че последното съобщение, което са получили от самолета е "Добре, лека нощ!". Разследващите казват, че е дошло от пилотската кабина, но не знаят кой точно го е изпратил. (отново източник е CNN )

Колкото до дадените примери, те са прекалено назад във времето. По онова време не са имали техниката, с която разполагаме днес. Всичко е много странно, за много неща няма обяснение, но рано или късно ще го намерят. Самолет, дълъг 60 метра, не се изпарява във въздуха.

Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: MAGOD в Март 17, 2014, 15:22:30 pm
Много скоро ще научим "официалната" версия на случилото се със самолета. И тя ще включва отвличане, терористи и намесата на САЩ. Какво всъщност се е случило със самолета няма да разберем никога. Искам ми се да вярвам на информацията дето се пуска по медиите, обаче тя е толкова достоверна колкото и теориите на хората, които пишат по темата.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: dobringeorgiev в Март 17, 2014, 15:34:21 pm
Аз четох, че пилотът бил някакъв поддръжник на опозицията в Малайзия. И че в същия ден, в който самолетът изчезнал били осъдили лидерът на въпросната опозиционна група на затвор. Въпросът е дали тази информация ни се спуска координирано, или е нарочно, за да не видим и разберем нещо друго.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: mitkosven в Март 17, 2014, 16:45:44 pm
Всичко е нарочно,иначе досега да бяхме разбрали.Black Adder e прав,няма смисъл да коментиране журналистически глупости да не забравяме наистина че ве пак точно медиите са най-голямата обществена промивка на мозъци.От всичко написано от тях до момента за въпросния самолет, да речем че 99% е измама и 1% истина,и тази истина я знаят високопоставените "господа" а до нас стига само някаква мижава частица истинка...
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: profesionalist_wood в Март 17, 2014, 16:54:43 pm
Аз пък четох от различни източници че самолетът бил летял на 1500 метра н.в. за да не бъде засечен от радарите защото те излъчват в права линия и земята е кръгла и било трудно да се засече освен да бъде засечен от военните радари,а пък те са настроени да засичат не по малко от 100 метра височина заради ятата птици и да се получи объркване.А и да лети по теория 8 часа след изгубване на сигнала на 1500 метра ми се вижда трудно за такъв самолет,това да не е малък едномоторен двуплощник,ама и няма заснети сателитни снимки над района,нали правят денонощно снимки шпионските сателити, но въпроса е каде в този момент са били американските сателити, и дали не е нарочно използван момента в който няма сателит над района може само да гадаем.....пък и Казахстан също се включва в издирването а Израел започва стриктна проверка на полетите на въздушното си пространство опасявайки се че може да бъде използван като летяща бомба и използван от терористи или от ония скапаняци извънземните  :( Давам ви пример с отвличане на самолет от извънземен кораб
/>
/>
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: mitkosven в Март 18, 2014, 20:25:43 pm
Намерих едно сайтче, което може би ще ни помогне в разследването.Това е сайт, в които се качват сателитни кадри, а после благодарение на помощта на аудиторията върху тях биват идентифицирани места и обекти.
http://www.tomnod.com/nod/

ПС: Между другото мисля че попаднах на някаква следа преди минути,понеже имам програмката Google Earth разглеждах местата,където може да е паднал и какво се появи...
(http://store.picbg.net/pubpic/10/CB/28fa436e62c710cb.jpg)

Koито имат програмката,ето кординатите: 7 13`09.83" C  93 48`14.02" И
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: sergo в Март 19, 2014, 21:31:18 pm
Прочетох това  мисля че е точно това:http://www.epochtimes-bg.com/2014-01/140315-06.html
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Eon в Март 21, 2014, 19:23:00 pm
Съмнявам се да е това. Защото този сайт се занимава от години само с  тематика свързана с комунисти и Китайци. Всяко нещо в света, което се случва го пречупват през тази призма. Тоест според мен, виждането им е изкривено и невярно.

Ето една интересна теория:

Теорията твърди, че на борда е имало служители в компания, които регистрирали наскоро патент за технология за създаване на невидимост на обекти. Фирмата се притежава от Blackrock (хедж фонд), в управата, на който е Рокфелер.

http://www.ibtimes.co.uk/malaysia-airlines-plane-mh370-latest-conspiracy-theory-were-freescale-semiconductor-top-employees-1440097
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: sergo в Март 21, 2014, 21:14:28 pm
Каквото и да кажат официално не им вярвам вече, човека който дава въпросната информация я свързва с други зависимости много много вероятни за съжаление. Трябва да знаем че става въпрос за много пари. И украинското злато е замесено това което е изнесено бързешком от страната. Жалко за хората но са попаднали в месомелачка. Тайно се надявам хората да са оцелели. Факта че рибари са видели ниско прелитащ  огромен самолет ме кара да мисля това. Колкото за хипотезата за невидимата технология не е нова зависи точно какво прави и дава като краен продукт резултат .Невидими предмети са показвани в тубата отдавна.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: elenabg в Март 29, 2014, 14:40:27 pm
В допълнение към поста на Eon - Ротшийлд е свалил боинга, за да придобие правата върху микрочип!
http://www.snews.bg/bg/statiya/rotshiyld-e-svalil-boinga-za-da-pridobie-pravata-varhu-mikrochip:46144

С изчезването на пътниците на злощастния боинг на Malaysian Airlines, милиардерът Якоб Ротшийлд стана единственият собственик на правата върху важен патент за полупроводник.

Мистерията около изчезналия самолет продължава да се разраства с всеки изминал ден, като някои смятат, че Ротшийлд е в центъра й, съобщава македонската агенция МИНА.

Смята се, че членът на Илюминати е използвал трагедията със самолета, за да придобие пълните права върху патента за невероятния КЛ-03 микрочип. Американската технологична компания Freescale Semiconductor, която допреди инцидента споделяше правата върху полупроводника с Ротшийлд, е имала 20 високопоставени членове на борда на машината, а само дни преди катастрофата тя представи на света ново устройство за водене на електронна война за военни радарни системи.

Semiconductor разработва микропроцесори, сензори и други технологхии, включително и "бутикови" полупроводници, извършващи специфични изчислителни функции. Сега, след изчезването на самолета, се повдигат въпросите: Защо толкова много членове на фирмата са се намирали на самолета. Какво са работели те? Каква е била тяхната мисия? Носили ли са нещо ценно с тях? Защо все още не може да бъде открит изчезналият самолет?

Повечето от 239-те души на борда на боинга са били инженери и други служители, чиято задача е била да направят заводите за чипове на компанията в Тайван, Китай и Куала Кумпур по-ефективни.

Според страницата на Freescale, тя е започнала работа през 1972 г. Занимава се с тестове и производство на микропороцесори, дигитални сигнални процесори и интегрирани радиочестотни схеми. Компанията също е собсвеник на Freescale RF, която се занимава с разработването на решения за авиокосмическата и отбранителната промишленост, включително в комуникациите на бойното поле, авиониката, насочването на ракети, воденето на електронна война и др.

Но това не е краят. Акционерите на Freescale включват Carlyle Group, чиито съветници в миналото са били бившият президент Джордж Буш-старши и бившият британскки премиетр Джон Мейджър. Някои от клиентите в миналото на компанията са строителната фирма на семейството на Осама бин Ладен, Saudi Binladin Group.

Източник: SNews.bg
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: sergo в Март 30, 2014, 23:44:16 pm
До сега няма никакви останки намерени от самолета. Като че ли не се търси там където трябва.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Oberon в Април 01, 2014, 22:29:02 pm
Виждам, че за съжаление, тук се навъдиха всякакви съфорумци, които чели-недогледали, вземат че напишат нещо...

Сега, ако искате да разберете поне малко що е то черна кутия, и има ли почва у нас, изтеглете си от замунда всичките сезони на "Разследване на самолетни катастрофи", за да видите, че черната кутия е сигурно едно от съвремените технологични чудеса. Те са всъщност 2 кутии - едната записва тт данните на самолета и как са работели уредите, другата записва разговорите в кабината. Кутиите излъчват сигнал 30 дни след катастрофата, след което спират, но хората продължават да ги търсят. Намирани са кутии с коректно съхранена информация дори 1 година след катастрофата.

Имаше описан случай на изчезнал ирански Боинг, и 2 седмици света е в пълна мситерия какво се е случило, след което се оказа, че го е думнал американски кораб, заради някакво объркване в кодовете на транспондера.

Моля ви, да не се превръщаме в бгмама, а малко да мислим. Ако го е ударила ракета или с анамесени военните, дори и не гледайте CNN...
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Feru4o в Май 19, 2014, 23:32:41 pm
И ето, че света забрави..... :-X
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: sergo в Юни 10, 2014, 19:59:42 pm
света не е забравил за разлика от форума. Ситуацията е черна котка в тъмна стая и т.н. Противно ми стана когато намесиха и извънземните.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: arktur в Юли 19, 2014, 19:14:08 pm
Сега прочетох тази хипотеза и ми стана интересно дали има нещо вярно.. поразрових за повече информация, има над какво да се замислим. Въпросът е защо го правят? Защо?  :(

 ЗАЩО ИЗЧЕЗНАЛИЯТ през март САМОЛЕТ НА МАЛОАЗИЙСКИТЕ АВИОЛИНИИ Е ПАДНАЛИЯ В ДОНБАС?
Написано от Д.Глен, превод от Mila Eylin
*Моята лична версия, като журналист от това , което намерих в интернет:
Съдейки по всичко, този самолет не е съвсем "истински" и цялата трагедия е един голям спектакъл.
1. През март беше отвлечен малоазийски самолет, за които се твърди, че е изчезнал без следа. Всъщност, той е приземен на американската военна база, Диего-Гарсия.
2. След това, той е изпратен в Холандия. В удобният ден и час този самолет се отправя на пътуване над Украйна.
Вътре не са били живи хора, а труповете на пътниците пътували през март. Самолетът е пилотиран от автопилот или пилотите скачат с парашути преди да се взриви самолета. Не случайно два украински изтребителя са го ескортирали.
Самолета е взривен на нужното място(възможно е дори да не е с ракета, а с вътре поставен взрив) точно както на 11.09 с кулите близнаци.
3. Намерените от местните граждани в Украйна паспорти са много странни - съвсем нови и със странни перфорации по тях...нови паспорти без никакви следи от взрив и огън по тях..(отново си спомняме за 11.09. когато в изпепелените кули близнаци бяха намерени множество незасегнати от взрива паспорти разхвърляни предполагаемо от ЦРУ).
4. Местните жители в Украйна( по чийто дворове и улици падат телата), събирали и извозвали труповете в моргите, говорят за натрапчив мирис на разлагащи се трупове, който се носи от падналите тела, въпреки, че те би трябвало да са съвсем свежи. Тоест в самолета са били трупове на вече мъртви хора..
Множество от труповете са били голи, а голяма част от облечените са били с еднакви блузи на Hugo Boss.
Интересното е, че на мястото на катастрофата няма никаква кръв, нито по запазените отломки, нито по дрехите, никъде!
5. Забележете! Досега няма репортажи с роднини и близки на пътниците! Нито един, на нито едно летище! Не показват никой конкретно, при други самолетни катастрофи винаги е имало репортажи от летища..
6. Номерата на двата самолета (този през март и този сега) са почти идентични:
различават се с една буква само — O и D:
- Бордови номер MH370, изчезнал през март — 9M-MRO.
- Бордови номер MH17, "паднал" вчера — 9M-MRD.
7. !!!!!!! Във фейсбук страниците на пътниците са създадени в ЕДИН И СЪЩИ ДЕН(21 април и имената са по паспортите, които вече са показани) в страниците няма нищо публикувано!!!
8. Цел на операцията е да бъде обвинена Русия!

А/ Кое навежда на съмнение: странни студени трупове, с начална степен на разлагане и мирис.
-перфорирани паспорти
-съвпадението на бордовите номера на самолетите.
Интервю на украинците от мястото на катастрофата:
Всички без изключение обсъждат странните паспорти. Съвсем нови, без печати и визи вътре...като издадени съвсем скоро. Снимки и видео на паспортите вече се въртят в интернет.
Това са просто разсъждения върху изложени в интернет материали.
(от Д.Глеб)

Цитатът е от facebook

Тук има интересна статия на руски: http://vg-news.ru/n/110237
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: tectonics в Юли 21, 2014, 09:18:20 am
последния пост, най ми допада!
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Black Adder в Юли 21, 2014, 19:41:53 pm
Сега прочетох тази хипотеза и ми стана интересно дали има нещо вярно.. поразрових за повече информация, има над какво да се замислим.
Руснаците са изперкали съвсем. В горецитираната 'статия' няма и грам истина, всички факти се основават на събрани от блогове и измислени репортажи 'факти', нито един от който не е потвърден.
Скоро ще излязат фактите от сателити и радарни станции и тогава дори Путин няма да има как да шикалкави повече /макар, че като глава на КГБ  умее да ловко да манипулира свикналите на психоза маси/
И колко ловко 2 дни разиграваха целият свят сепаратистите, докато успеят да съберат всички останки от ракетата. Забравили са горките, както и техният Фюрер, че не сме в 1940, а в 2014 година и има сателитно наблюдение над всяка точка в Европа най-малко от 3 спътника.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: BAYO в Юли 21, 2014, 23:09:54 pm
Ако не сте го чели, ето още една теория на конспирацията:

https://www.-Цензурурано - Сайт с преобладаваща дезинформация -/AnonyBulgaria/posts/656931367728417
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Black Adder в Юли 22, 2014, 01:10:12 am
Благодаря, че ми напомни, да включа и ФейсБук в цензурираните сайтове, доказано разпространяващи глупости и простотия.
Покрай Блитз. Монитор, Труп и 24часа ги бях изпуснал.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Kat в Юли 22, 2014, 12:32:47 pm
Руснаците са изперкали съвсем. В горецитираната 'статия' няма и грам истина, всички факти се основават на събрани от блогове и измислени репортажи 'факти', нито един от който не е потвърден.
Скоро ще излязат фактите от сателити и радарни станции и тогава дори Путин няма да има как да шикалкави повече /макар, че като глава на КГБ  умее да ловко да манипулира свикналите на психоза маси/
И колко ловко 2 дни разиграваха целият свят сепаратистите, докато успеят да съберат всички останки от ракетата. Забравили са горките, както и техният Фюрер, че не сме в 1940, а в 2014 година и има сателитно наблюдение над всяка точка в Европа най-малко от 3 спътника.

И какво стана? САЩ казаха нашата информация е, че Русия е виновна, точка. Нашите сателити прихванаха еди какво си. Ама не показаха нито снимки, нито нищо. Сепаратистите не допускат разследващите. А разследващите от Европа ги дават от 3 дни как са там и оглеждат. Докато Обама каза всичко това, малайзииският министър на транспорта даваше интервю, че украинските власти не допускат малайзииските експерти до самолета. А малко преди това руският министър на отбраната извади данни от обективни средства за наблюдение, точно в колко часа какво са засекли, дадоха и снимки, всичко, което се е случило до секундата, логично обяснено и подкрепено с факти и снимки.


Колкото до теорията, че този самолет е изчезналият, не мисля, че е вярна, прекалено почна да бие към фантастика.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: arktur в Юли 22, 2014, 13:25:39 pm
За съжаление, независимо дали версията е пусната с цел дезинформация или по други причини, жертви има. Дали са загинали при злощастно стечение на обстоятелствата или целенасочено са подбрани и ликвидирани, едва ли ще разберем. Само можем да предполагаме и да четем между редовете.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Fiery в Юли 25, 2014, 04:58:13 am
Ема това не е Фейс то ФейсБук, а от ФейкБък(а).

Благодаря, че ми напомни, да включа и ФейсБук в цензурираните сайтове, доказано разпространяващи глупости и простотия.
Покрай Блитз. Монитор, Труп и 24часа ги бях изпуснал.
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: onlyflameone в Август 30, 2014, 20:19:18 pm
Мисля, че това е синхроничност, навярно свързана с LOST - филмът. Според мен, ако достатъчна част от план се реализира в действителност то ще се създаде някакъв необратим пулс, които ще изпълни  останалата част от плана Автоматично. Всичко се прави за да се изпълни 'пророчество', което е в интерес на тези, които не гледат на човек като нещо красиво. Планът се изпълнява от две големи сили - принципа - които са универсални в същината си. Единият е Синхроничност (synchronicity), който аз не съм много запознат, другият е Бъдещо програмиране (future programming).
Титла: Re: Изчезналия Малайзийски самолет
Публикувано от: Oberon в Септември 01, 2014, 17:58:32 pm
Колега, прочетох те, и за пореден път се потресох какви индивиди има в нашия форум:)