Форум за конспирации, уфология и мистика.

Конспирации => Здравни конспирации => Темата е започната от: sidewinder в Февруари 10, 2012, 12:43:48 pm

Титла: НАТО изследва Ханта вируса в България
Публикувано от: sidewinder в Февруари 10, 2012, 12:43:48 pm
Мой колега, който се занимава със зоология на гръбначните животни ми сподели нещо много важно.

Неговият екип има съвместен проект с египетска лаборатория - една от най-големите банки за вируси под ръководството на НАТО.

Аз го попитах за какво им е на натовците такава лаборатория, защото по презумпция като чуиш на едно място думите вирус и война и се сещаш за биологично оръжие за масово поразяване.

Проектът има за цел да изследва Ханта вируса (http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B8) по мишки и плъхове. Този вирус е един от най-смъртоносните за човека. Гризачите са само междинен преносител. Да се открият къде са естествените огнища на вируса. Леталния край при заразяване е над 65%. Заразяването става много трудно - само кръвен път чрез ухапване. Но стане ли, няма спасение.

Случаите на смърт най вече са в селските региони, където има големи популации от гризачите.

Той попитал един от американците същото нещо. Попитал ги защо ви е на вас да знаете от какво умираме ние. Той му отговорил - "На нас не ни трябва да знаем от какво умирате вие, на нас ни трябва да знаем от какво биха умрели американските войници при едно евентуално нахлуване".

Така че сами можете да си направите извода какво ни се пише.
Титла: Re:НАТО изследва Ханта вируса в България
Публикувано от: divoom12 в Февруари 17, 2012, 20:57:59 pm
Няква идея в коя част на България го изследват ?
Титла: Re:НАТО изследва Ханта вируса в България
Публикувано от: sidewinder в Февруари 17, 2012, 23:35:03 pm
Това, че има 175 прочитания и един коментар по темата не ме учудва, ама никак. Просто за това нещо няма да се чуе по новините. Натовците финансират проекта, а лабораторията се оборудва тепърва.

Тук не е толкова важно защо го изследват, по е важно защо ще искат войници на НАТО да знаят от какво да се пазят и защо ще навлизат у нас.
Титла: Re: НАТО изследва Ханта вируса в България
Публикувано от: ivi2010 в Април 06, 2012, 15:33:58 pm
http://www.bas.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0358&n=000010&g=&var1=010   Това са проекти по които БАН работи с НАТО. Само за минало време.Сигурно ще се намери информация и за сегашните. Преди я намирах тая информация със сумите,платени за завършени проекти и бр.хора, участвали в тях.Уверявам ви сумите хич не бяха малки.  А освен това има много проекти на ЮНЕСКО,на ЕС. Много от проектите са био и се отнасят за вируси.
Титла: Re: НАТО изследва Ханта вируса в България
Публикувано от: Smile в Септември 01, 2012, 18:52:12 pm
Напълно вярно. Същата програма се провеждаше и сред пациентите на Инфекциозното Отделение на Окръжна болница в София мисля 2010 есента. Бях им пациент и говоря от личен опит. Лекарката обясняваше, че американците искали да проверят с какви инфекциозни болести американците биха се срещнали тук.  Вземаше се кръвна проба и след 1 месец се вземаше втора такава. Дадох само първа проба - за развитието на науката, ама и досега много ме е яд. Аз съм за  и ако е с безкористни цели и 100 проби да им дам, да си ги изследват,  но после като попрочетох малко повече в интернет реших, че съм бил в огромна грешка имайки предвид някои алчни индивиди, де да знам какво готвят в действителност. Но оттогава доста си мисля какво толкова като инфо ще съберат за българите,  освен, луди български гени ;) или може би да си документират следите от кемтрейлите - между другото тогава точно беше истерията със свинския грип и се спукахме да боледуваме. Добре, че бяха на баба ми билките да ни оправят.
А Ханта май си го има по тези ширини открай време само дето наште доктори не знаят, иначе във вестниците редовно си пише как млад прав и здрав пък се гътнал ей тъй от нищо.
Титла: Re: НАТО изследва Ханта вируса в България
Публикувано от: bojinkata в Септември 01, 2012, 19:44:46 pm
Още малко информация за Ханта вируса намерих вhttp://www.bbc.co.uk/russian/rolling_news/. От него днес са починали двама американци, туристи в парка Йосемити. Властите се опасяват и за останалите около 10 000 посетители. За първи път има жертви, като досега е имало съмнения за заболявания. Според автора разпространението става и чрез обикновен допир, а не само по кръвен път. Носители са гризачи.