Форум за конспирации, уфология и мистика.

Конспирации => Български конспирации => Темата е започната от: daskala в Август 25, 2011, 22:10:54 pm

Титла: " Гласът на България "
Публикувано от: daskala в Август 25, 2011, 22:10:54 pm

Дали предаването  " Гласът на България " е наистина глас на България? Според мен не. Имаше ли изпети български песни в цялото това предаване? От многото десетки песни основно на английски език, чух само три-четири български песни. Не беше редно това предаване да се нарича гласът на България. Гласът на България трябва да разпространява в обществото българската песен и българската култура.
Това е предаване което пропагандира НСР, затова аз не мисля че това е гласът на България.
Титла: Re:" Гласът на България "
Публикувано от: Raw Deal в Август 25, 2011, 22:38:26 pm
Не е задължително някакво измислено "шоу" да се явява еталон за глас на България. Особено щом в него пръст имат bTV, Юнивърсъл Мюзик и т.н. антибългарски групировки.
Титла: Re:" Гласът на България "
Публикувано от: smarinov в Август 26, 2011, 09:49:11 am
Спорно. Гласът си е глас, дали е на български, турски, китайски - все тая. Но разбира се зависи от гледната точка.
Титла: Re: " Гласът на България "
Публикувано от: 6Christoph в Юли 24, 2012, 06:47:31 am
Както останалите предавания и изобщо телевизионните програми, така и това цели освен контрол над съзнието (в повечето случаи), да губи времето на „обикновения” човек. Съгласен съм с едно от по-горните мнения, „Гласът на България”(вкл. и всички други световни шоута, най-вече музикалните) е нищо повече от инструмент за приемането на нср, а победителят бива използван... А логото какво е? ;)
Титла: Re: " Гласът на България "
Публикувано от: Neadu в Юли 25, 2012, 13:47:46 pm
От Пазарна гледна точка, по,точно от маркетингова, този тип предавания са насочени насочване на вниванието към определен бъдещ продукт. Този продукт може, вече е, или ще бъде представен пред публиката към мамента на излъчване на предаването. И аз имам идея за ТВ предаване ама засега не съм определил кой продукт ще  се промотира затова предаването е в стенд бай режим...