Форум за конспирации, уфология и мистика.

Разни => Новини и общи дискусии => Темата е започната от: Yoda в Март 05, 2011, 23:48:16 pm

Титла: Астронавт на НАСА ... в България
Публикувано от: Yoda в Март 05, 2011, 23:48:16 pm
http://www.cross-bg.net/lyubopitni-novini/1196016-astronavt-na-nasa-izvanzemnite-sa-dostatachno-inteligentni-za-da-ne-posetyat-zemyata

както се вижда от линка ще има среща, на която могат да се чуят и разберат интересни неща. Ще се радвам, ако има хора с желание и възможности, които посетят събитието и после да го обсъдим.

И защо човек на НАСА да определя нещо като ние сами можа да се сетим и да го впечатлим с интересни въпроси.  :hi:

пп. извинявам се предварително, ако е била публикувана информацията, потърсих но не открих близко заглавие затова си позволих да го пусна като нова тема. Ако не е в нормите на  форума го изтрийте или прехвърлете към вече съществуващ евентуално тема. Мерси.
Титла: Re:Астронавт на НАСА ... в България
Публикувано от: ARRI в Март 05, 2011, 23:55:46 pm
Kaто гледам кой е организатора, резултатът ще е ясен ;). И колко завоелирано искат да ни кажат, че няма извънземни. Не отричат, а казват, че дори и да съществуват, те не биха искали да посетят Земята  ;D ;D ;D.
Титла: Re:Астронавт на НАСА ... в България
Публикувано от: Yoda в Март 06, 2011, 00:00:18 am
Защо така реагирате? Това не е вярно. Защо ще идва някой, за да ни каже, че няма извънземни? Нали на това в общи линии е посветен живота му. може да сподели доста интересни неща без да е задължително да му вярвате, ако не искате. Ако Вие имате по-интересни неща за споделяне от него или на срещата или организирайте отделна и всичко ще е ок.
Титла: Re:Астронавт на НАСА ... в България
Публикувано от: GaBOSS в Март 06, 2011, 00:12:51 am
Защо ще идва някой, за да ни каже, че няма извънземни?
Как защо ще идва? ЗА ПАРИ!
Титла: Re:Астронавт на НАСА ... в България
Публикувано от: ARRI в Март 06, 2011, 11:05:42 am
''Мероприятието'' е за да се разсеят всякакви съмнения относно съществуването на извънземните и за пари(както е казал  GaBOSS). Поредната манипулация.