Форум за конспирации, уфология и мистика.

Специални категории => Съобщения до потребителите => Темата е започната от: H. в Март 06, 2010, 09:43:29 am

Титла: Оттегляне
Публикувано от: H. в Март 06, 2010, 09:43:29 am
И така приятели - и моят час настъпи :)

Оттеглям се за неограничено време от форума.
Конкретни причини за това има, но не смятам да говоря за тях публично; също така ще помоля да не получавам купища лични съобщения с въпроси около мотивацията ми. Ако реша, че искам някой да знае "защо", то ще го направя сам, без да бъда питан изрично. В интерес на истината не смятам да давам обяснения на никой. Единствените, които този въпрос касае, са хората от администрацията и на тях съм казал, това, което имам да кажа.
Тук е мястото да отправя две последни молби към колегите, ако някой хитрец пита вас, а не мен какви са мотивите ми - да не давате отговор. И второ - ако някой реши да отваря теми в стил "Хорус върни се", тези топици да бъдат трити безкомпромисно, а въпросния човек - предупреден.

Не искам излишни драми, това наистина не е опит за привличане на вниманието, а кулминация на решение, което отдавна назрява в мен. Просто тези дни бе даден ясен знак от Висшия ми Аз, че именно това е нещото, което трябва да направя.
Ще продължавам да влизам в xnet, защото поддържам кореспонденция с много хора тук, макар да предпочитам това общуване постепенно да се прехвърля на мейла, на който все още отговарям: horrus@abv.bg - отворен съм към всякакви въпроси (несвързани с моето оттегляне), които са в знанието ми и ще помагам при нужда.

Към края на март, началото на април ще се върна да обявя някои неща, след което отново ще се отдръпна. Също така запазвам правото си, ако междувременно (след периода март-април) се случи нещо интересно (обикновено около мен се случват такива работи) да вляза и да го обявя, за благото на всички.

Като цяло:Идва момент в живота на човек, в който Пътя става изцяло личен и като такъв - той е несподелим в дълбочина. Надявам се повече хора да разберат това някой ден и да се спрат нелепите и жалостиви призиви за всеобщо спасение, изпълнителни комитети и комуни. Обърнете се към себе си, защото там е единствената Истина, която можете да откриете. Постъпвайки по който и да е различен начин, просто отдавате силата си на външни структури, дъщерни на самата Система, независимо от цветните окраски, които тези конструкции може да имат.

Едно дълго и сърдечно "чао" (но не и сбогом) на целия xnet. Този сайт бе крайъгълния камък в моя живот, дал ми е и ми е взел изключително много, като ценя и двете еднакво скъпо! Гордея се, че имах честта да бъда един от създателите на това местенце, което се превърна от форумче, в което си говорихме точно 3-ма човека, в най-посещавания сайт в България в своята област. И макар да знам, че нивото на качеството главоломно ще продължава да пада, за сметка на количеството (нещо, срещу което винаги съм бил против), аз ви пожелавам да останете фокусирани и да цените истински важните неща тук; да се опитвате да поддържате огъня. В крайна сметка, макар да има няколко ключови личности тук, този форум се прави от всички вас - най-будното население в страната.

Благодаря на всички Ви, аз наистина Ви обичам до един (кой повече, кой по-малко - хи хи хи)! ;D

Н.