Форум за конспирации, уфология и мистика.

Наука и Технологии => Контрол над Съзнанието => Темата е започната от: SMSI-H в Февруари 24, 2010, 12:40:16 pm

Титла: СПЕЦНАЗ
Публикувано от: SMSI-H в Февруари 24, 2010, 12:40:16 pm
Добри обучаващи филми за безконтактния бой на руския СПЕЦНАЗ.

http://besage.ru/dokumentalnoe-kino/voennoe-i-boevoe-iskusstvo/boevaya-sistema-specnaz-beskontaktnyj-boj.html#more-1098
Титла: Re:СПЕЦНАЗ
Публикувано от: deznam в Февруари 24, 2010, 13:46:01 pm
Дам и аз ги имам филмите, интересно е....
Титла: Re:СПЕЦНАЗ
Публикувано от: H. в Февруари 24, 2010, 17:12:45 pm
Не виждам какво общо има безконтактния бой с mind control-a.
Титла: Re:СПЕЦНАЗ
Публикувано от: SMSI-H в Февруари 24, 2010, 18:56:55 pm
Н.,

Преди време, през декември миналата година, се излъчи документален филм с участието на Ани Салич, за сектата от остров Бали и българите, които са приели нейните посвещения. Темата беше обсъждана тук във форума и общо взето се беше стигнало до извода, че нещата в тази секта са си чист mind control.

Нарочно създадох темата "СПЕЦНАЗ", за да покажа, за да се види и разбере, че безконтактен бой може да се научи и без инициация от друг ум, а напълно самостоятелно с тренировки и усъвършенстване на скритите и загадъчните сили на човека. Т.е., за да постигнем някакво съвършенство не ни е нужен наркотик, пък било той във вид на инициация от друг човек чрез посвещаване.

Мисля, че има какво да се каже по отношение на спецназа. Първоначално може да се започне с отговора на въпроса: "СПЕЦНАЗА мозъчен контрол ли е или е взрив на скритите сили на човека?".
Титла: Re:СПЕЦНАЗ
Публикувано от: H. в Февруари 24, 2010, 19:04:32 pm
Онова във филма на Ани Салич не е mind control, просто временно отпушване на енергиите на "мастъра" в отсрещния, при което, "ученика" за кратко придобива способности.
Имам ги нещата на СПЕЦНАЗ, те са си валидни. Просто темата е по-скоро за "Езотерика" :)

Колкото до конкретния случай - тези енергии могат да се отпушат и чрез програмиране - Проект Супермен е доказателство за това. Може да се постигне по естествен път (най-бавния вариант). Може да се постигне и по начина на Ани Салич (временно). 3 варианта.

Остава да се докаже, че в СПЕЦНАЗ го правят с mind control, което никак не е изключено, но и не мисля, че е основна методика (поне в настоящето - когато са ги откривали тези неща съм сигурен, че mind control-a е бил основния метод).
Титла: Re:СПЕЦНАЗ
Публикувано от: marhs в Февруари 24, 2010, 22:23:36 pm
За да стани всичко по-качествено, просто трябва да свържеш еенергията на мастъра с mind control и това е правилната формула.
Сигурно си има и спец. mind control-зали за обучение.Но първо се създават групи за такова обучение.Поема ги мастър, който потепенно налага стила си на живот и ги обучава в тайнствата ;) Нещата тръгват от подражание, до налагане на собствен стил.