Форум за конспирации, уфология и мистика.

Конспирации => Български конспирации => Темата е започната от: elenabg в Октомври 27, 2009, 14:28:52 pm

Титла: Докладът на ДАНС
Публикувано от: elenabg в Октомври 27, 2009, 14:28:52 pm
Докладът на ДАНС - вече в интернет
26 октомври 2009 / News.dir.bg
26-странична Справка относно лица и кръгове, оказващи деструктивно влияние върху функциите на министерства и структури на държавната администрация се появи в интернет.
Преди два дни министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че бившият служител на ДАНС Алексей Петров му е предал доклад  за действия на лица и кръгове, оказващи деструктивно влияние върху функциите на министерства и структури на държавната администрация. Според Борисов докладът е бил неправомерно изнесен от Министерския съвет от бившия премиер Сергей Станишев.
В справката се обръща специално внимание на опитите да се създаде паралелна власт за управление на държавата.
Справката може да се намери на няколко адреса в интернет, съобщи Агенция БГНЕС и посочи един от тях: http://www.4shared.com/file/143733579/e7aa93a/spravka1.html
Автентичността на публикуваното естествено не може да бъде потвърдена. БНТ съобщи, че сайтът не се поддържа от България.
По-рано в понеделник министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов заяви, че ДАНС е трябвало да обслужва определени кръгове от управляващите и най-вече премиера Сергей Станишев, предоставяйки му „информационен ресурс, с който да си решава вътрешнопартийните проблеми”.
Използването на класифицирана информация и даването на възможност някой да генерира някаква обществена подкрепа, беше само с една единствена цел – предстоящите избори и сериозна парламентарна група, която да бъде незаобиколим фактор от управлението на страната, заяви още Цветанов.
Самият Станишев обяви, чрез съобщение от централата на БСП, че е готов да се освободи от депутатския си имунитет, ако му бъде поискан.
Градският прокурор на София Николай Кокинов заяви, че прокуратурата е образувала досъдебно производство срещу неизвестен извършител за издаване на класифицирана информация. Според някои съобщения Станишев и ексдиректорът на ДАНС Петко Сертов ще дадат показания още във вторник.
Титла: Re:Докладът на ДАНС
Публикувано от: baphaa в Октомври 30, 2009, 13:17:29 pm
Доста внимание е отделено на този доклад от медиите, което ме навежда на мисълта, че има нещо скалъпено в цялата история.
Титла: Re:Докладът на ДАНС
Публикувано от: emilkos в Октомври 30, 2009, 13:30:06 pm
Освен, че е скалъпено има и още нещо.
1.С малък скандал преекспониран като голям се прикрива голям скандал прокаран като малък
2.Когато властимащите искат да промемят нещо което ще е в ощърб на хората, представят така нещата, че самите хора да предложат нещата да се променят така както властимащите искат.

а именно:

1.ДАНС не веднъж играе ролята на скандала, като в същото време се случват неща в държавата за които много малко хора разбират, а в последствие са поставени пред свършен факт. (За примери - търсете в пресата)
2.Ако властимащите искат да премахната ДАНС и на нейно място да направят по всемогъща ЕсЕсовска формация, това също е начин да се случи.

Ако никой от вариантите не се случи има и 3 и 4 и 5 и т.н.
Винаги ни правят шах и мат с Пешката - което е жалко.
Титла: Re:Докладът на ДАНС
Публикувано от: Зигфрид в Октомври 30, 2009, 16:52:19 pm
Не исках да се меся ,но комунисти да направт SS формация е най - малкото Смешно а и Ужасно Обидно за хората, които заради такива възгледи са страдали от комунистическата власт и ДС ,не е лошо да се използват Истинските имена и правилните термини за организации ,които комунисти биха могли да сътворят, а те нямат нищо общо с SS и вякакви други Десни организации,освен това не знам, защо всичко лошо на този свят трябва да се свързва с Националсоциализма и той да бъде образец за всичкото зло на земята!? Истината, а аз съм сигурен ,че всички я знаете е ,че от 1944 г. до днес в България управляват БКП и ДС ,чрез подставени лица и чрез олигарсите си, които КОМпартията създаде след 10-ти 1989г.
Титла: Re:Докладът на ДАНС
Публикувано от: emilkos в Октомври 30, 2009, 17:16:27 pm
Зигфрид, идеята беше не да обяснявам в какво точно биха превърнали ДАНС, а да опиша методиката по която се действа. Ако щът и в забавачница да го претворят все ми е тая.