Форум за конспирации, уфология и мистика.

Специални категории => Мнения, препоръки и въпроси => Темата е започната от: x-file в Октомври 01, 2009, 17:26:26 pm

Титла: ОПЛАКВАНИЯ
Публикувано от: x-file в Октомври 01, 2009, 17:26:26 pm
Значи да се оплача, че някои администратори/модератори злоупотребяват със служебноото си положение  и трият постове и теми
безпричинно. Визирам потребителя Еон, който само за около половин час ми е затрил една тема и няколко поста.
Мисля си , че требе да се земат мерки и тези извращения да престанат !
Титла: Re:ОПЛАКВАНИЯ
Публикувано от: Eon в Октомври 01, 2009, 17:53:02 pm
Обяснение:

1. Постовете които бяха изтрити, бяха от тема "Големи земетресения" в раздел "Земя и Екология". В тази тема има 5-6 поста, в които се говори за Нибиру, като има специална тема за това. А и раздела е "Земя и Екология", а не "Хипотетични планети" т.е. Нибиру.

2. Следващия пост, който ти беше изтрит е пост, в темата за Хитлер, където завързваш сладък разговор с Black Adder, питайки го дали не е влизал в някакъв друг софтуерен форум. Кажи ми в този случай къде е връзката с Хитлер.

3. Темата ти не е затрита, а е слята с вече съществуваща такава тема за Хитлер, където се дискутира евентуалната му смърт.

4. Искам да се оплача от потребители, които постоянно ми реват за цензура и се оплакват за глупости. Такива потребители не четат правилата във форума и мислят, че с постовете си изказват някакви гениални прозрения, които видиш ли се трият от гадните админи.

Следващия моля...
Титла: Re:ОПЛАКВАНИЯ
Публикувано от: x-file в Октомври 01, 2009, 18:26:32 pm
Аз пък си мисля че темата е затрита целенасочено понеже е пусната преди 3 дена, но потребителят Еон я е "оправил" неска, след като е затрил постовете ми за Нибиру в другата, явно го е хванало яд че имам добро предположение , та така е решил да ореже де що види нещо мое  ???
Титла: Re:ОПЛАКВАНИЯ
Публикувано от: Eon в Октомври 01, 2009, 18:55:38 pm
Цитат
Аз пък си мисля че темата е затрита целенасочено понеже е пусната преди 3 дена

Ти или си малоумен или се правиш на такъв. Кое от двете е?

Не четеш ли, че ти написах, че темата е СЛЯТА, с вече съществуваща такава, а НЕ Е изтрита. Какво като си пуснал преди 3 дена темата ве? Сега я видях, сега я слях... Какво искаш, да не вися всяка секунда да дебна такива като теб, дето пускат теми без да гледат дали ги има, и да ги сливам на секундата...
Титла: Re:ОПЛАКВАНИЯ
Публикувано от: Black Adder в Октомври 01, 2009, 22:25:09 pm
Значи да се оплача, че някои администратори/модератори злоупотребяват със служебноото си положение  и трият постове и теми
безпричинно.
Оплакването ти не се приема.
Злоупотреба със служебно положение не може да има поради 2 причини:
1. Никой от нас не е НАЗНАЧЕН на служба, поради тази причина не може да бъде корумпиран и да злоупотребява със служебно положение.
2. Никой не Ви е взел пари за вход, така че като не Ви изнася - врата няма, даже не се налага да я затваряте след себе си

Темата я заключвам, за да я четат следващите недоволни и да си правят заключенията.
Хората с титла Администратори са тези които са създали с ДОБРОВОЛЕН труд всичко това - сайта, форума, Блоговете,  така че едно мога да ти кажа на теб и на другите подобни - "Няма да позволим случайно попаднали елементи да създават интриги"

Следващият оплакал се от действията на Администратор или Модератор ще получи лично от мен награда - едномесечна почивка - права само за четене във форума.