Форум за конспирации, уфология и мистика.

Разни => FUN => Темата е започната от: forum111 в Септември 11, 2009, 19:45:55 pm

Титла: XNETBG и Алиса в страната на ЧУДЕСАТА
Публикувано от: forum111 в Септември 11, 2009, 19:45:55 pm
Четях този форум около 3,4 месеца и съм се начел на такива неща, че ми настръхнаха косите.
Сънувах кошмари. Някакви си „сиви”, „руси” или от „смесени бракове” се почувствали заплашени от координирана морска атака и завъртели чинията, пуснали мега оръжията си и предизвикали мега бури и избили стотици. И то това става през 21 век. Абе как във всички тези теория няма поне грам истина. То не бяха планети управлявани от извънземни... как контролирали полюсите с две мега летящи космически кораба в океана... и като се завъртели корабите... видиш ли предизвикали ОГРОМНО ТОРНАДО, което заляло и издавили стотици хора.
Наистина има жертви от природното бедствие. Но това няма нищо общо с извънземните. По скоро съм склонен да вярвам, че това се дължи на нашето отношение спрямо природата, животните и хората. Главния проблем е че вече милиони години не успяхме да унищожим оръжията си.

Вие представяте ли си да има супер цивилизации в КОСМОСА, които да избият няколко хиляди с 2,3 цунамита.   ДА искат да управляват природата, даже казват за ХАРП…

Разберете нито американци, нито руснаци могат да управляват природните сили.  Могат до известна степен да накарат буря да не се разрасне, но не могат я предизвикат с никакъв ХАРП.

Вие знаете ли, че този които управлява тези природни стихии е толкова силен АНГЕЛ.
Няма да Ви давам обяснения за този АНГЕЛ. Ако искате, пишете…

Как Бог ще даде на хората да управляват тези стихии.  Има няколко предавания по ХИСТОРИ ЧАНЕЛ и т.н. Пълнят Ви главата с глупости.   Те много искат да управляват тези стихии и втълпяването на мисли у хората.  За да може АНТИХРИСТА да направи ВЕЛИКИТЕ СИ ДЕЛА. ЩЕ НАПРАВИ ТАКИВА ЧУДЕСА КАТО СЪЗДАВАНЕ НА ОСТРОВ В МОРЕТО. НО ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НЕРЕАЛНО. То ще е само в нашите глави. Примерно се изразявам. Може да не е остров, но със сигурно ще направи невероятни неща.

Никакви чипове няма да ни слагат. ТЕ ДИСТАНЦИОННО ЩЕ ГО НАПРАВЯТ.  Просто им трябва да намерят онази частица, която минава през всичко. Скоро ще я намерят и ще си мислят, че ще успеят да управляват хората.

Христос така е направил и изградил религията, че е дал власт на хората да я универсализират(чрез Църковно Вселенски събори) и същевременно е затворил пътя за бъдещи лъже МЕСИИ.

Разберете хора с „много звезди” време е да се освободите от лъжите. Вярвайки в тези измислици накрая, когато настъпи момента, може да се изгубите… Не приемайте току така теории за сиви, гущери и тем подобни.

Не  просто Ви лъжат. Гледат и анализират до какво ще доведе всичко това.
Учат се от нашето отношение и се надяват да настъпи момента на братоубийство, за да спечелят милиарди от война. Ако може да е СВЕТОВНА. Те няма да изпратят децата си на бойното поле. ЩЕ ПРАТЯТ ЧУЖДИТЕ И БЕДНИТЕ. ПЪРВО 18-19 год. ГЛУПАЦИТЕ ДА УМРЪТ И ПОСЛЕ ДА НАСТАНЕ ОМРАЗА по страните от големите загуби на техните синове. И така всичко да се завърти, че да няма край. Понеже войните нямат край вече милиони години.  Защото вместо да сме обединени в Христовата истина, ние се разводняваме с ФАНТАСТИКО-ТЕОРИИ.

Истината е ясна. Най-високата класа контролира банки,държави и войни.  Тя контролира пряко подрастващите мъже (между  18-29 год. възраст). В тази възраст има голям процент мъже, които лесно биха се продали за пари и удоволствия. Лесно можеш да ги накараш да нарамят пушките.  

В този сайт ние трябва да мислим както пацифисти. За всеки проблем има решение. Насилието и войната е нещо безсмислено.

Ние трябва конкретно да изобличим подбудителите на НАСИЛИЕТО И ТЕРОРА.
Ние трябва да им покажем, че ги познаваме и че искаме първо техните синове да пратим на бойното поле и едва тогава нашите собствени.
Намери ли се един между вас да пита БГ националните телевизии, защо не призоваваха към мир по време на войната за петрола? Не се намери нито един Български европеец да призове хората за мир. Не ние изпратихме български войници. Някой от които загинаха. Докато вие пишехте поредната МЕГА теория за … извънземните. Отвличат Ви вниманието бе хора. Отвличат го с дискотеки, с ТЪПО и безсмислено образование, в което думата БОГ е нарицателно. ОБРАЗОВАНИЕ ,раждащо поколения със слаба духовна култура. От инспектората по образование не разбират, че проблема не е в насаждането на РЕЛИГИЯТА. За да изучаваш Христос в училище трябва да си много напред. За едни деца това е трудно понеже винаги ще има противодействие от други религии. Затова трябва да се намери друго решение и то е: нов предмет, който да формира нов съзнание свързано с любовта и правдата. И после вече извън училище в универстите, кои какво си иска да учи- буда, алах и т.н.
Тука става дума за това, че е време за нови предмети, които да формират нови ценности.

Защо ние всички не успяхме да намерим сили да се борим за подобни на тези идеи?
Искаме да сме супер хора. Е не става с извънземни.

Защото има ли мир ще има и повече хора. Има ли повече хора ще има и по-голямо развитие във всяка една сфера. Това, че нямало храна е другата простотия. Планетата ражда много и достатъчно за всички. Друг е въпроса, кой контролира и как контролира плодовете на Земята.

АЗ ВИ КАЗВАМ!!! НЕЩАТА СКОРО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ! ИСКАТ МНОГО ГОЛЯМА БОРБА, КОЯТО Е ПЛОД НА МАЩАБНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ *****.


Титла: Re:XNETBG и Алиса в страната на ЧУДЕСАТА
Публикувано от: ellimar в Септември 11, 2009, 21:42:33 pm

Отвличат го с дискотеки, с ТЪПО и безсмислено образувание, в което думата БОГ е нарицателно. ОБРАЗУВАНИЕ ,раждащо поколения със слаба духовна култура. От инспектората по образувание не разбират, че проблема не е в насаждането на РЕЛИГИЯТА.


С това образУвание да не образуваш нерви на някой "със звездите". ;D
Титла: Re:XNETBG и Алиса в страната на ЧУДЕСАТА
Публикувано от: Breath в Септември 11, 2009, 22:11:09 pm
АЗ ВИ КАЗВАМ!!! НЕЩАТА СКОРО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ! ИСКАТ МНОГО ГОЛЯМА БОРБА, КОЯТО Е ПЛОД НА МАЩАБНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ДЕЙСТВИЕ СРЕЩУ *****.

*******   ;D
Титла: Re:XNETBG и Алиса в страната на ЧУДЕСАТА
Публикувано от: forum111 в Септември 11, 2009, 22:52:39 pm
Голям смях.  :rofl:
Бреее, ма то много смешно
Титла: Re:XNETBG и Алиса в страната на ЧУДЕСАТА
Публикувано от: Eon в Септември 11, 2009, 23:36:17 pm
forum1111, аре ве... за 1.99 лв. ще ти ги дам баси... аре че е криза  ;D
Титла: Re:XNETBG и Алиса в страната на ЧУДЕСАТА
Публикувано от: hung в Септември 12, 2009, 00:28:56 am
Еон, кандисах, искам да си купя 5 - 10 звездички, няма да се пазаря за отстъпка в бройката. Но искам гаранция поне за 5години? :good:
Поздрави,
Хунг
Титла: Re:XNETBG и Алиса в страната на ЧУДЕСАТА
Публикувано от: xthing в Септември 12, 2009, 03:13:12 am
..Та кой си ти да даваш едва ли не заповеди какво да правим,ние сме се събрали тук с цел различна от твоите разбирания и убеждения явно,щом не си съгласен с предлаганата информация в форума прелагам ти да посетиш някои от тези Църковно Вселенски събори за които говориш :good: :yes:

пс.:Никой във форума не се опитва да организира война или нещо подобно  :negative: :yes:
Титла: Re:XNETBG и Алиса в страната на ЧУДЕСАТА
Публикувано от: hung в Септември 12, 2009, 09:40:31 am
Извинявай приятел, нещо си се объркал. :P
Титла: Re:XNETBG и Алиса в страната на ЧУДЕСАТА
Публикувано от: asdfghjkl в Септември 21, 2009, 04:03:47 am
Голям смях.  :rofl:
Бреее, ма то много смешно

Хората се смеят, защото темата е във Фън.
Знаеш ли, че в дискотеките можеш да се научиш на някои неща, които са доста полезни за теб като за човек и личност? Нямам предвид танци - манци.

За борбата и за това какво как да правим отговора е лесен. На тази страница съм цитирал каквото смятам за правилно. Третият ми пост на страницата: http://forum.xnetbg.com/index.php/topic,5134.345.html
Титла: Re:XNETBG и Алиса в страната на ЧУДЕСАТА
Публикувано от: Roswell в Ноември 18, 2009, 18:49:52 pm
айде пак нашия приятел forum111 ;D ;D ;D с неговите истини моля админа да премести всички негови статии в FUN ;D ;D