Форум за конспирации, уфология и мистика.

Духовно => Езотерика => Темата е започната от: Oxus в Август 06, 2009, 00:30:16 am

Титла: Трябва ли да чакаме 2012 г.? Да щурмуваме РАЯ братя и сестри :P !!!
Публикувано от: Oxus в Август 06, 2009, 00:30:16 am
  NAMASTE!(превод: Признавам вашата божествена същност и същевременно здравейте(индийски))!

  Може би всички тук сме запознати със тезите и фактите за 2012-та година и пътя на човечеството, а тези които не са май е време да го сторят :P .А предполагам и една малка част не само са запознати, но и вече усещат многоизмерните промени, изживяват невероятни сънища, които им разкриват истината и се запознават все по-отблизо метафизичното.
  Още преди да чуя за 2012-та година лично на мен ми се случи две нощи едно изключително интересно и приятно изживяване. Будех се нощем, но със полузаспал разум - някои го наричат алфа ниво това състояние. Първия път станах и гледах като озарен стаята ми и после погледнах навън уличната лампа. Стори ми се божествено красива и всичко беше едно приказно и мистично. Все едно човек от древността да телепортирате в бъдещето - с такова изумление стоях ококорен и с широко отворена уста, и гледах уличната лампа! След това се случи(вторият път)- събуждам се и гледам едно божествено създание да ходи с божествена грациозност към мен! Коткатака ми! Но не същата както я познавам, а все едно издигната на едно измерение по-нагоре - по-голяма, невероятно красива! и светеше в ноща. И будя се, гледам я с наслада как идва към мен по тялото ми, гушна се до главата ми с невероятно приятно мъркане и аз заспах блаженно.
  И сега колкото повече се приближаваме към 2012-та година, толкова повече си връщам това зрение с което всичко е божествено! Има един индиец - велик духовен учител, който проповядва, че за да познаеме Бога, трябва да се научим да го виждаме на всякъде!(тази информация скоро "случайно" стигна до моето уше). М-у другото на мъжете най-лесно според мен им е да виждат божествената същност в жената, на земята май тя е най-голямия му войн. Но не съм жена да погледна през нейните очи, може и те да виждат същото, което и ние в тях :)(все още не съм дискутирал това с никоя приятелка и не знам).
  След тези свещени мигове дойдоха и други - още по-невероятни: Имах две среднощни препускания(осъзнати сънища) в който се телепортирах в бъдещето. Не им обърнах голямо значение, нищо, че осъзнатото сънуване е рядкост при мен. След това дойде един(трети) сън, който ме разби от РЕАЛНОСТ, ПОСЛАНИЕ и ЧУВСТВОто от него. За него обаче сега няма да разказвам, понеже става дълго и широко, а минавам по същество.
  
  Материалното от много време загуби всякаква себестойност в моите очи. Всичко извън себепознанието, метафизичното, езотеричното ми се струва театър(Голям театър с много добри актьори  ;D !). И така започнах да контактувам с най-великите учители, чрез тяхните книги(търсех ги според сърцето). Прочетох:
2012 година: Пътят на издигането - Юдит Сабо
Бeзгрaничнaтa силa нa умa-Лауро Тревизиан
Без граници-Кен Уилбър
ДЕИР-К.Титов, Н.Андрющенко
Джoнaтaн Ливингстън Чaйкaтa-Ричард Бах
Материалът Хаторите-Том Кениън
Медитация: Изкуството на екстаза - Ошо
Методът на Силва-Хосе Силва
На какво богатите учат децата си...
Пoискaй и щe ти бъдe дaдeнo - Естер и Джери Хикс
Плеядианско ръководство - Амора Куан Ин
Подсъзнанието може всичко-Джон Кехоу
Прoстрaнствo нa вaриaнти - Вадим Зеланд
Ръце от светлина-Барбара Ан Бренън
Селестинското пророчество-Джеймс Редфилд
Успехът и парите-Джон Кехоу
Холографска вселена-Майкъл Толбот
От светлина родени - Беа Надй
Практически курс по транссъргинг за 78 дни - Вадим Зеланд
Приказки за боговете - Беа Нади
Семейството на Светлината - Барбара Марчиняк
Космогенезисът на маите за 2012г. - Джон.М.Дженкинс
Цветето на живота том1 и том2 - Друнвало Мелхизедек

 А сега го заглеждам и Крион. Но забелязах, че повечето автори са просто дърдорковци, може би маркетинг(по-добре от време на време и глупости пиши, но продай повече книги), а може би това е нивото на осъзнатост на земята и трябва по-просто да се обясняват нещата. Предпочитам една по-дебела книга да хвана на нормална цена, (защото знаем на едро е по-евтино) от колкото десет книжлета, всяка една на цената на нормална книга, но както и да е.

  Та сега главното! Това за което ви пиша тук.

  Аз не желая да чакам 2012г. Обръщам се към вас приятели, защото търся практики, методики за еволюция. Знанието си е едно, но методиката с която да го приложиш си е съвсем различно. Търся и колекционирам духовни методики за растеж. Това, което видях в книгата " Цветето на Живота" - 18 и кусур дълги стъпки, триъгълници и тетраедъри около тялото - наптаво се погнусих!(мразя по принцип алгебрата и математиката). Цял ден ще си представям въртящи се триъгълници около тялото. Пък със сърцето знам, че истината е проста. ЩЕ съм искрено и вовеки благодарен на всеки споделил знание за духовен растеж. Имам наклонност към извънземно знание(плеяди, хатори), защото е много по-чисто от това, което предлага примено разваленото и материално съзнание на западните учители :P .

 П.П. Ще изчакам няколко поста и аз ще споделя една инетересна методика от плеядите :)

(http://www.3dm3.com/forum/attachments/f120/11206d1186708947-speed-painting-no-16-magic-book-libro-copia.jpg)
Титла: Re:Трябва ли да чакаме 2012г? Да щурмуваме РАЯ братя и сестри :P !!!
Публикувано от: хадзапи в Август 06, 2009, 01:36:15 am
Николай Коларов - "Многоизмерен скок в края на времето" - има я в Библиотека "Спиралата"

Патриша Кори - "Космосът на душата"
Долорес Кенън - "Завещание от звездите" и "Пазителите на градината"
"Учението на Рамала" и "Откровението на Рамала"
това са книги с извънземно участие и са издание на изд. "Аратрон"

Има и други, но са на друг език.
Титла: Re:Трябва ли да чакаме 2012г? Да щурмуваме РАЯ братя и сестри :P !!!
Публикувано от: xnet_user в Август 06, 2009, 04:18:41 am
Нищо и никого не чакай, щурмувай себе си.
Доста добра компилация си направил.
Аз бих добавил книгите на Румен Чорбаджийски -"Ти си това" и "Ти си това II - Разбирането".

Препоръчвам също и Vishnu Devananda - "Meditation and Mantras" на англ. (за да не ме обвинят в реклама, който се интересува мога да му дам сайт от къде да си я купи)
Титла: Re:Трябва ли да чакаме 2012г? Да щурмуваме РАЯ братя и сестри :P !!!
Публикувано от: niki27pl в Август 06, 2009, 10:25:01 am
Истината наистина е проста, но нашите лидери (управляващи) са се погрижили да не се развиваме в тази насока.Ако се бяхме развивали в тази насока от малки,сега повечето мистерии нямаше да са ни чужди ;) :)
Титла: Re:Трябва ли да чакаме 2012 г.? Да щурмуваме РАЯ братя и сестри :P !!!
Публикувано от: konstantin2007 в Август 10, 2009, 16:12:59 pm
Ма моля те,чакам за методиката,ако обичаш.Не ме дръж в напрежение :)Само да не е това с въртенето на дясно,щото ми става лошо
Титла: Re:Трябва ли да чакаме 2012 г.? Да щурмуваме РАЯ братя и сестри :P !!!
Публикувано от: sidewinder в Август 10, 2009, 16:20:06 pm
Само да не е чрез ритуално самоубийство! Иначе съм съгласен да отидем в рая.