Аз..какво да ви кажа..срам не срам, страх не страх, ще ви призная, че по отношение към чесъна съм си направо вампирче
Оргонически не понасям лук - кромид и най-вече чесън, праз не съм и опитвала, но знам, че не го обичам. Получавам оригвания и при най-малката прашинка чесън, а от лук, когато е суров или недобре обработен. Това си ми е по наследство.
Миризмата на чесън ми е направо непоносима, едвам издържам като е на масата в пресен вид, скоро дори получих леко главоболие. С една дума - пълен отврат. Най-интересното е, че дори преди изобщо да съм го опитвала, го подбутвах настрани - вадех го от лещата например.
Не говоря за миризмата на хората след това, способна съм да си "затварям носа" и да се правя, все едно нищо няма. Много по-ужасно е самият чесън.
Четейки написаното дотук си мисля, че все пак не е толкова лошо...ама знам ли...Между другото, не съм податлива на грипове и подобни зарази, добра ми е имунната защита и без чесън
.
Any comments ? Tks