Автор Тема: ПРАВИЛА ВЪВ ФОРУМА  (Прочетена 44903 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Black Adder

  • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
  • Доста Писал
  • ****
  • Публикации: 1 782
  • Администратор и Собственик на XNETBG.NET
ПРАВИЛА ВЪВ ФОРУМА
« -: Май 05, 2011, 20:24:58 pm »
1. Администраторите и Модераторите на този форум винаги са прави. Те не мразят персонално никого от Вас, а гледат интереса на форума, дори когато Ви се струва, че имат лично отношение. Щом са Ви изтрили мнението или темата, значи е имало защо.
2. Всички мнения и публикации във форума ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се пишат на Български език с КИРИЛИЦА. Спазването на елементарните правописни правила е СИЛНО желателно. (Нов ред, Главна буква, Точка, Тире, Запетая - поставени възможно на нужното място, който не е сигурен - да ползва учебниците от 1-4 клас или Сайтове за граматика )
3. Ако искате да публикувате материал на чужд език, щом Вие сте го прочели, значи можете да го преведете на Български език и за останалите потребители.
4. Преди да публикувате нещо, използвайте търсещите функции на форума, за да се убедите, че не съществува друга такава тема.
5. Заглавията на темите, разделите в които са публикувани, както и отговорите към тях следва да съответстват на тематиката. В противен случай темата Ви ще бъде изтрита или слята с друга тема според преценка на администратора
6. При публикуване на новина или не-авторска тема, моля всеки да посочва източника на информацията.
7. Теми и постове състоящи се :
- само от емотикони;
- безсмислени и нямащи пряко отношение към обсъжданата тема;
- реклами ( линкове към други сайтове);
- нямащи отношение към тематиката на форума;
- състоящи се от 2-3 реда и/или линк, без личното мнение на пишещия
не се толерират и се трият. Тук е мястото за обсъждане и коментиране, не за събиране на връзки към сайтове. Поръчки за материали във форума се правят на лични съобщения към човека пуснал материала. Благодарностите - пак там. Не спамете в темата.
8. Недопустими са :призиви за насилие, груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран, расистки или всякакъв друг материал, който нарушава законите, обиди и подигравателни коментари към другите потребители.
9. Коректно отношение към останалите посетители. Личните си проблеми си ги решавайте извън форума, чрез е-майл, телефон, Skype или както намерите за добре.
10. Този форум е за Конспирации, НЛО и Езотерикa. Този форум подхожда към тематиката, че имаме основания да приемем съществуването на тези идеи. Онези потенциални потребители, които изначално отхвърлят идеята за НЛО, или Конспирациите или Езотериката, нямат какво да търсят тук.

11. Ако има някой несъгласен с правилата, нека прочете пак т.1  :writer:

Да са ви честити новите правила. 
Не ги коментирайте, а се опитайте да ги спазвате.
За доброто на форума и всички нас е.
« Последна редакция: Февруари 13, 2017, 16:11:49 pm от Black Adder »
Когато сменят овчаря, само овцете си мислят, че се е сменил и стопанина.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27